Şimdi Ara

bir kızla bakışıyorsanız bu onun sizden hoşlandığı anlamına gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zamana kadar zibilyon tane kızla bakıştım ciddi ciddi bakıştım hem de ama hiçbiri ile sevgili olmadım

Kızların size bakması çoğu zaman EGO TATMİNİ

Kızlar çevresindeki çirkin yakışıklı farketmez erkeklere bakarlar neden mi ? Acaba bana bakıyorlar mı o zaman ben güzelim diye ego tatmini için bakıyorlar

Şu an üni de sınıfta bi kızla deliler gibi bakışıyoruz yakında yazacam ona ama muhtemelen kabul etmeyecek

Yani bi kız size bakıyorsa sizden hoşlandığı anlamına gelmiyor bakışsanız bile hoşlandığı anlamına gelmiyor ego tatmini yapıyorlar büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıza angut kuşu gibi bön bön bakarsan , Oda sana bu kerkenez bana ne bakıyo diye bakar .

Sana tüyo vereyim kadir İnanır gibi bak.
    Pardon onun da modası geçtiydi dimi .

Karıları bakışlarınla değil kafanın içi ile etkilicen .
    Anana söle yada hamamdan sana kız baksın .
  • kızlarda sevgı hıssı yokturkı
    hıc erkek gıbı aglayan ıckı ıcen kafayı takan kız gordunmu,3 er 5 er erkek bulur.gıdene gule gule der
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Erkek gibi de ağladım. Zamanında çok sevdim. Geceleri onu rüyamda görüp ağlayarak uyandığım bile oluyordu. Panik atak oldum. Ondan vazgeçtim suan ama kimseyi alamıyorum hayatıma...

• Hoşlanıyorsa sadece bakmazlar zaten daha farklı hamleleri de olur.

Sadece baktıkları kişiye o da bana baksın sonra bağlansın da EGOM pompalansın diye bakarlar. İlla bir şeyleri pompalatacaklar yani.

Ayrıca doğada kadın seçer, erkek çakar. Doğanın kanunu bu. Ahım şahım bir erkek değilseniz yürüdüğünüz kızı muhtemelen elde edemeyeceksiniz.

Siz yürümeden önce onun sizden hoşlanıyor olması gerek. Doğada da böyledir. Dişi seçer, erkek pompalar.

İnsan ırkının içgüdü olarak hayvanlardan neredeyse hiç farkı yok, pembe ütopyalarda gezmek mantıksızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Erkek gibi de ağladım. Zamanında çok sevdim. Geceleri onu rüyamda görüp ağlayarak uyandığım bile oluyordu. Panik atak oldum. Ondan vazgeçtim suan ama kimseyi alamıyorum hayatıma...
    Böylesi geldi de biz mi sevmedik
  • Allah inşallah çıkarır karşınıza. Bu devirde gerçekten seven birini bulmak zor be. Bulanlar da bunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Allah inşallah çıkarır karşınıza. Bu devirde gerçekten seven birini bulmak zor be. Bulanlar da bunuyor
    Kızlara sevilmek yaramıyor.Gidip sevmeyene bakıyorlar
  • Yanlış, ego tatmini kısmı belki doğrudur ama kızlar asla beğenmedikleri bir erkeğe bakmazlar. Otobüsdesindir ,metrodasındır kız seni bir daha görmeyecek sende onu görmeyeceksin bu gibi ortamlarda ego mastürbasyonu olayı doğru.ama aynı ortamda bulunduğu ve hoşlanmadıgı bir erkeğe bu davranışı sergilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 25 Ekim 2019; 21:44:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Yanlış, ego tatmini kısmı belki doğrudur ama kızlar asla beğenmedikleri bir erkeğe bakmazlar. Otobüsdesindir ,metrodasındır kız seni bir daha görmeyecek sende onu görmeyeceksin bu gibi ortamlarda ego mastürbasyonu olayı doğru.ama aynı ortamda bulunduğu ve hoşlanmadıgı bir erkeğe bu davranışı sergilemez.
    Sınıftaki ortalamanın üzerinde güzelliği olan hatta baya güzel olan kızla niye kesişiyoz o zaman bireder pırrrr

Yani ciddi ciddi ilk günden geri kesişme olayı var bence ego tatmini yapıyor

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Çirkin mi görüyorsun kendini? Ve ilk bakışı kim attı?

• quote:

Çirkin mi görüyorsun kendini? Ve ilk bakışı kim attı?
    Aynada yakışıklı görüyorum fotolarda tipsiz

Bakışı ilk kim attı bilmiyorum ama tesadüf olmayacak kadar bakıştık emin ol

Emin ol o kız sana karşı bir şeyler hissediyordur. Tipini beğenmese bile herhangi bir davranışın etkilemiştir, çekici gelmiştir. Ha direkt gidip yazarsan tabiki red yersin.

• quote:

Emin ol o kız sana karşı bir şeyler hissediyordur. Tipini beğenmese bile herhangi bir davranışın etkilemiştir, çekici gelmiştir. Ha direkt gidip yazarsan tabiki red yersin.
    Yazmayıp Ne yapayım ? Konuşacak bir konu yok ortak arkadaşımız da yok böyle sonsuza kadar bakışalım mı ?

• Aynı şey bazı erkekler için de gecerli
    En iyisi görücü usulü

Aynı sınıftasınız bir konu bul düşün emin ol açıcak konu çok olur en kötü gidip ders hakkında bir şey sor. Tesadüfen konu açılmış gibi olsun ama muhabbet sonunda kızla tanışmış ol. Burada önemli kurallardan biri %100 Göz teması, ve hafif flörtöz mimikler. Kızda salak değilse anlar heralde onunla ilgilendiğini ki, Kızların bir çoğu böyle yürüyor bana çok yürüyen kız oldu bu soru sorma bahaneleriyle. Bir de utangaçlık var mı? Deneyimli misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 25 Ekim 2019; 22:24:25 >
  • quote:

Aynı şey bazı erkekler için de gecerli
    En iyisi görücü usulü
    Yok aşık olmam lazım.
  • ben kimseyle bakışmam bişi diceksem sölerim bi derdim varsa konuşurum onun dışında tanımadığım kelam konuşmadığım biri bana baksa ne bakmasa ne
  • quote:

Aynı sınıftasınız bir konu bul düşün emin ol açıcak konu çok olur en kötü gidip ders hakkında bir şey sor. Tesadüfen konu açılmış gibi olsun ama muhabbet sonunda kızla tanışmış ol. Burada önemli kurallardan biri %100 Göz teması, ve hafif flörtöz mimikler. Kızda salak değilse anlar heralde onunla ilgilendiğini ki, Kızların bir çoğu böyle yürüyor bana çok yürüyen kız oldu bu soru sorma bahaneleriyle. Bir de utangaçlık var mı? Deneyimli misin?
    utangaçlık var

Ya eskiden lise zamanlarında kursa giderken bi kız benle sürekli konuşuyordu işte ararım seni felan diyordu ben de utangaçlığımdan yok ben telefon kullanmıyorum dedim salak gibi

Deneyim pek yok aslında bazen lise de çöp çatan kız arkadaşlarım bana kız bulurdu işte yok şu senden hoşlanmış şu seni yakışıklı buluyor diye sırf utangaçlığımdan ve kendimi çirkin hissettiğimden yanaşmadım

Böyle yani pek deneyimim yok bunu nasıl aşabilirim ? O sıralar dişlerim yamuk olduğu için de özgüvensizlik vardı tel taktırdım çıkardım dişler düzeldi onun özgüveni var az da olsa

• Aşık olmak bi halta yaramiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.