< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kızlarda sevgı hıssı yokturkı
hıc erkek gıbı aglayan ıckı ıcen kafayı takan kız gordunmu,3 er 5 er erkek bulur.gıdene gule gule der |
Kızlara sevilmek yaramıyor.Gidip sevmeyene bakıyorlar
![]() |
Böylesi geldi de biz mi sevmedik
![]() |
Kıza angut kuşu gibi bön bön bakarsan , Oda sana bu kerkenez bana ne bakıyo diye bakar .
![]() Sana tüyo vereyim kadir İnanır gibi bak. Pardon onun da modası geçtiydi dimi . ![]() Karıları bakışlarınla değil kafanın içi ile etkilicen . Anana söle yada hamamdan sana kız baksın . ![]() |
Bunu yapan bir tane bile kız görmedim.Sözüm meclisten dışarı eğer bunu yaptım diyorlarsa ya yalan söyüyorlar ya da duygularını çok iyi gizliyorlar.
Mesela sevdiğine kavuşamayan bir erkek kendini belli eder.Strese girer,saç sakal salar vs. ama kızlar gayet normal takılıyor. |
Allah inşallah çıkarır karşınıza. Bu devirde gerçekten seven birini bulmak zor be. Bulanlar da bunuyor
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 25 Ekim 2019; 21:44:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 25 Ekim 2019; 22:24:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|