< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooollliiieee -- 3 Mart 2019; 19:20:49 > |
Bir Erkek Tarafından Reddedilen Kadın Ne Yapmalı
Bir erkek tarafından reddedilmek zor ve üzücü bir deneyim olabilir. Bu durumda ne yapacağını bilmek önemlidir.
Kendi Değerinizi Anlayın
Reddedilmek, değerinizin olmadığı anlamına gelmez. Herkesin kendine göre ilgi alanları ve tercihleri vardır. Sizi reddeden kişi, yalnızca sizin için doğru kişi değildi.
Acınızı Kabul Edin
Reddedilmenin acısını hissetmek doğaldır. Bu duyguları yaşamanıza izin verin, ancak onlara kapılmayın. Duygularınızı bastırmak veya görmezden gelmek, uzun vadede daha fazla zarara neden olabilir.
Kendinize Zaman Tanıyın
İyileşmek için kendinize zaman tanıyın. Acınızın geçmesi zaman alacaktır. Acele etmeyin ve iyileşme sürecinize saygı duyun.
Kendinize Bakın
Bu zor dönemde kendinize iyi bakın. Sağlıklı beslenin, yeterince uyuyun ve egzersiz yapın. Bu, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınıza iyi gelecektir.
Dikkatinizi Dağıtın
Acınızı unutmanıza yardımcı olacak etkinliklere katılın. Hobilerinizle uğraşın, arkadaşlarınızla vakit geçirin veya yeni şeyler öğrenin.
Olumlu İnsanları Çeviriniz
Sizi destekleyen ve cesaretlendiren insanlarla vakit geçirin. Onlar iyileşme sürecinde yardımcı olabilirler.
Profesyonel Yardım Alın
Reddedilmenin üstesinden gelmekte zorlanıyorsanız, bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşünün. Profesyonel yardım, duygularınızı işlemenize ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir.
Hatırlamanız Gerekenler:
- Reddedilmek sizin değerinizle ilgili değildir.
- Acınızı kabul etmeniz önemlidir.
- İyileşmek için kendinize zaman tanıyın.
- Kendinize iyi bakın ve dikkat dağıtıcı etkinliklere katılın.
- Olumlu insanları çeviriniz.
- Gerekirse profesyonel yardım alın.