Şimdi Ara

REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel forumda kızda varmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be reddedilince böyle düşünen kızlar da varmış. Ben bir kızdan hoşlanmıştım geçen sene. Beni üniversite sınavı var diye reddetti. Geçenlerde mesaj atti aramizda engel kalmadi flaan dedi. Ben de o iş çoktan geçti dedim hala sevmeme rağmen. Kiz 2 gün sonra sevgili yapti...

• secrecy kullanıcısına yanıt
    kızlar farklı sebeplerden dolayı mı reddediyor?

• Unutursun unutturacak erkekte çıkar karşına 50 tane erkek yazıyor zaten kızlara seç beğen al

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

kızlar farklı sebeplerden dolayı mı reddediyor?
    Yok ama bi kızın çirkin olduğu için reddedilmesi kız için daha yıkıcı olabilir

• konu sahibi ben de açılmasam da friendzone yemiştim. evet çirkin bulmuş olabilir böyle bir ihtimal var da çok gördüm reddedilen kız olayını. bir bakıyorum hepsi de bir içim suydu, boyu uzun olandan minyona, süt gibi beyazdan esmer güzeline doluydu. ama yemin ederim hangisi açıldıysa karşılık bulamadı. mesela diyelim ki karşılıklı duygular var ama erkek tarafı açılamıyor bu yüzden kız ilk adımı attı o zaman oluyor ama arkadaşken ya da uzaktan görüp ilk adımı attıysan olmuyor. daha geçen ay bir arkadaşım var 168 boylarında fiziği güzel beyaz tenli kumral bir kızdı gitti allahın kara kuru oğlanına açıldı. oğlan böyle çekimser davrandı kızdan uzaklaştı falan biz de anlamadık. ben son o kalsa erkek üremem insan neslinin sonunu getiririm ama çocuk istemedi. sonra duyduk ki 150 boylarında çirkef ve eğitim düzeyi çok aşağılarda bir kızla konuşuyormuş.

efendime söyleyeyim 175 boyunda sarışın renkli gözlü bir arkadaşım vardı 0 şaka, hep diyorum git manken ol diye ama kendi değerini bilemez kötü giyinir falan. bu da aynı kıl yumağı bir oğlana aylarca asıldı yalvardı mesaj attı. çocuğa baktık yine yaratıktan hallice biriyle beraber. bu işler şans işi biraz da. olmayınca olmuyor, zorlarsan sadece kendini üzersinnn.

• bir de çirkinlik güzelliğine tekrar değinirsek hepimiz kendimizi olduğumuzdan güzel görüyoruz. bu hepimizde var. herkesten farklı olmak istiyoruz, daha güzel görünmek, böyle sözler duymak istiyoruz. mesela işte televizyondaki kadın ünlülere baktığımızda çoğumuzun aklından 'ben daha güzelim, o makyaj o estetik bende olsa daha iyi olurdum' düşünceleri geçiyor. ama mesela bakın çevrenizdeki hemcinslerinize. bir de ünlü kadınları düşünün. hangisi o ünlülerden daha güzel? kaç tanesi onları geçer? ya hiç ya 1-2 tane. işte biz de onlardanız. yani ortalama 160lı boylarda buğday tenli siyah saçlı insanların. yaşadığımız coğrafya sebebiyle genlerimiz kötü. bunu kabullenmeliyiz, çevremizdeki arkadaşlarımızdan daha farklı bir güzellik olmadığımızı anlamalıyız. üzücü ama durum böyle. ki böyle de olsa illa ki bizi seveni bulacağız. güzelliğe önem versek de biz kadınların bundan çok daha önemli işleri olmalı, kendimizi geliştirmeli, kariyer yapmalı, genel kültürümüzü yükseltmeli, karakterimizi iyileştirmeli, ilgi alanları edinmeliyiz. kendimizi bu şekilde sevdikçe güzellik çok arka planda kalacak.

• Herina kullanıcısına yanıt
    Benim gibi çok insan vardır ben karşımdakinin güzelliğinden etkilenmem ahlakını davranislarini bana karşı nasıl davranıyor vesaire bundan etkilerim kafa yapısı uyuyor mu...O yüzden iki cinstense boyle insanlar birbirini bulabilse ömür boyu birbirini severler illa ilişkinde biri daha çok sevem bağlanan taraf digeride gözü dışarıda denk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Yok ama bi kızın çirkin olduğu için reddedilmesi kız için daha yıkıcı olabilir

Alıntıları Göster
    erkeğin çirkin olduğu için reddedilmesi daha yıkıcıdır. genelde erkek teklif eder ve bu yüzden reddedilmesi bir daha böyle bir teklifte bulunamamasına neden olabilir. ama kız bir kere teklif edip çirkin diye reddedilse bile onu çirkin bulmayan bir erkek tarafından teklif alma şansı vardır her zaman

• quote:

erkeğin çirkin olduğu için reddedilmesi daha yıkıcıdır. genelde erkek teklif eder ve bu yüzden reddedilmesi bir daha böyle bir teklifte bulunamamasına neden olabilir. ama kız bir kere teklif edip çirkin diye reddedilse bile onu çirkin bulmayan bir erkek tarafından teklif alma şansı vardır her zaman

Alıntıları Göster
    işte genelde erkek teklif ettiği için kızın teklif etmesi hem daha cesaret gerektiyor üstüne de reddedilirse üzücü olur

aman çirkin kız da teklif etmesin bir zahmet
  • quote:

aman çirkin kız da teklif etmesin bir zahmet
    Niye çirkinlerin duyguları yok mu

çirkin kişi duygularını içine gömmeli

• quote:

çirkin kişi duygularını içine gömmeli
    Çirkinler ölsün o zaman sadece güzel insanlardan oluşan bir dünya olsun çirkinler de kurtulsun güzeller de rahat etsin oh

ben ölsün mü dedim? çirkin insanlar da zekalarıyla, yetenekleriyle gayet insanlığa faydalı olabilirler.

• quote:

ben ölsün mü dedim? çirkin insanlar da zekalarıyla, yetenekleriyle gayet insanlığa faydalı olabilirler.
    Robot gibi yaşasınlar yani

arkadaşlıklar kurabilirler sosyal aktivitelere katılabilirler. güzellik gerektiren şeylere bulaşmasınlar yeter

• quote:

arkadaşlıklar kurabilirler sosyal aktivitelere katılabilirler. güzellik gerektiren şeylere bulaşmasınlar yeter
    İstersen bi de farklı otobüslere binsinler daha fazla vergi versinler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.