Şimdi Ara

+18 sizce ne demek, +18 size neyi çağrıştırıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

+18 sizce ne demek, +18 size neyi çağrıştırıyor?

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2013)
Giriş

+18 örneğin yaşınız 23 olsun..elde var 23+18= 41 yani ben bundan bunu anlarım ve istediğimide izlerim 5 yaşındaki kuzenimde bu işlemi yaparak 23 yaşında oluyor ve izlemek istiyor bence o da haklı.Biz +18 den bunu anlarız

2.Şık

Kırmızı noktalı olursa seyredebilinir demek .... ama gerçekten artı 18 ve eksi 50 olanlar yani....

3.Şık

Yıllarca gelsin diye bekledik...Şimdi ise ahhhh nerede o günler diyoruz...

4.Şık

Sigara ve içki satışının yasak olmasından nefret eden, ehliyet almak için yanıp tutuşan, şiddet içeren filmleri sinemalarda izleyememenin burukluğunu ve gece klüplerine girememenin acısını içinde yaşayan 17 yaş grubuna mensup şahısların isyanı..

5.Şık

+18 yaş sınırlamasıdır...Uygunluk belirtmek için kullanılır mesela 18 üzeri için uygundur gibi..Ben bunu anlıyorum..Kafam anca buna basıyo ne yapiimm??

6.Şık

Aslı 18+ olan ama nedense ısrarla +18 yazılan uyarı işareti

7.Şık

18'ime girdim artık reşitim, kimse bana karışımaz..Hemen yarın evi terkediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 17 Temmuz 2011; 3:21:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

+18 Ne Demektir?

"+18" ve "18+" ifadeleri, genellikle yetişkinlere yönelik içerikleri belirtmek için kullanılan bir kısaltmadır. Bu tür içerikler, şiddet, cinsellik, uyuşturucu kullanımı veya başka hassas konuları içerebilir.

Neden +18 veya 18+ Sınırlı İçerik Vardır?

Bu tür içerikler yaşa uygun olmadığı ve genç izleyiciler için zararlı olabileceği düşünülerek sınırlıdır. +18 veya 18+ sembolü, bu içeriğe erişim sağlayan kişi veya kuruluşların bunun yetişkinlere yönelik olduğunu ve sorumlu bir şekilde tüketilmesi gerektiğini belirtmelerini sağlar.

+18 ve 18+ İçeriklere Erişmek

Çoğu ülkede +18 veya 18+ içeriklere erişmek yasal yaş sınırlamalarına tabidir. Bu sınırlamalar, çocukları zararlı içeriklerden korumak için tasarlanmıştır. Yasadışı yollarla +18 veya 18+ içeriklere erişim, yasal yaptırımlara yol açabilir.

Sorumlu Kullanım

Yetişkinler +18 veya 18+ içeriklere erişmek için gerekli yaş sınırlamasını karşılıyorsa, bu tür içerikleri sorumlu bir şekilde tüketmeleri önemlidir. Bu, içeriğin başkalarına zarar vermeyecek veya çocukları tehlikeye atmayacak şekilde kullanılması anlamına gelir.

Anahtar Kelimeler

• +18 ne demek
    • 18+ ne demek
      • 18 ne demek
    • artı 18 ne demek
    • artı 18 nedir
    • 18 + ne demek
    • 18 artı ne demek
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 8.Facepalm
  • şıkları okumadım ama:
  • 5 yaşında olan kuzeninin matematik çalışmaya ihtiyacı var sanırım dostum
  • bulunsun
  • Türk insanına en cekici gelen 3 Muhteşem Sembol.
  • uuu beybi hareketlenme oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.