Şimdi Ara

Bi kızdan hoşlanıyorum fakat terslenmekten çok korkuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Editle çok merak ettim ve sakin ol hocam 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir samanyolu müziği alabilir miyim?
    +Eğer arkadaş olarak tanıyacaksan olur tabii ki.
    :( :( :(
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    üzüldüm be hocam :( burdan çıkarabileceğimiz sonuç hiç bir kıza tanışabilir miyiz diye sormamalı olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vioman

üzüldüm be hocam :( burdan çıkarabileceğimiz sonuç hiç bir kıza tanışabilir miyiz diye sormamalı olur heralde

Hocam bence olumlu bir adım bu kız direk evet mi diyecekti daha tanımadan etmeden tam olarak? Arkadaş olarak konuşuruz ama asla kanka demem sanki olmamış gibi hiç olay tanırım,tanıtırım.
    evet bi açık kapı bırakmış gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Bir samanyolu müziği alabilir miyim?

allah allahhhh olm sız cıdden neden böyleysınız ? hep olumsuz dusunuyorsunuz.

kız ne dıcekti tmm sev olak mı dıcekti.kız bildigin arkadas olalım samımı olursak belkı sevgili oluruz demeye getirmiş.yürüceksin işte bu yoldan.hani anlamıyorum bu kadar mı safsınız? benı yanlıs anlama ama dogru yoldasın yürü o kıza
    İlerde dönme şansı var ama daha baştan böyle bi çizgi koyması çok saçma olmuş direkt haddini bil sana bu kadar izin var demiş resmen. Bence bir iki konuşun sonra bırakın belki pişman olur sizi elde etmeye çalışır. Ama kesinlikle daha fazla ilgi göstermeyin bence kolay gelsin :ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Bir samanyolu müziği alabilir miyim?

allah allahhhh olm sız cıdden neden böyleysınız ? hep olumsuz dusunuyorsunuz.

kız ne dıcekti tmm sev olak mı dıcekti.kız bildigin arkadas olalım samımı olursak belkı sevgili oluruz demeye getirmiş.yürüceksin işte bu yoldan.hani anlamıyorum bu kadar mı safsınız? benı yanlıs anlama ama dogru yoldasın yürü o kıza

Öyle yapacağım hocam üst mesajımda belirttim.
  • dostum gidip tanışabilirmiyiz diye başlama olaya. arkadaş ortamında sohbet etmeye çalış, yakınlaş, kız seni bir tanısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.