Şimdi Ara

kavgadan çok korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 defa tecrübem oldu ama genede biriyle ne zaman burun buruna gelsek artistliğime devam ediyorum ama kalbim hızlanıyor elim ayağım titremeye başlıyor deli olcam ya. Yarın bi gün birisi kızarkaşıma laf etse onda bile korkucam. Bunu nasıl yenebilirim?

EDİT // Fiziksel hiç bir sorunum yok. 1,73 70 kilo sağlam vucuda sahibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 17 Ekim 2011; 20:15:59 >

• up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

2-3 defa tecrübem oldu ama genede biriyle ne zaman burun buruna gelsek artistliğime devam ediyorum ama kalbim hızlanıyor elim ayağım titremeye başlıyor deli olcam ya. Yarın bi gün birisi kızarkaşıma laf etse onda bile korkucam. Bunu nasıl yenebilirim?

kaybedeceğin birşey yok o zaman nolmuş en çok dayak yersin o gece aklına geldikçe uyuyamamakdan iyidir hemde sağlam vücudumun var demişsin mecbur kalmadıkça kavgayla falan uğraşma ama haklı olduğunda affetme
  • Kendine güven eksikliği...sorunun piskolojik bu sorunu öyle diklenerek çözemessin o anda düşünme yap napıcaksan başka çözüm yok ha dayak yersin o ayrı mesele orası önemli değildir dayak yesende atsanda o cesaret o anda gelicek sana o günden sonra dahada çekinmezsin o tür şeylerde.

Ekleme:Ama yinede kavga en son çözüm yoludur mecbur kalmadıkça kavgadan kaçının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 17 Ekim 2011; 20:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Kendine güven eksikliği...sorunun piskolojik bu sorunu öyle diklenerek çözemessin o anda düşünme yap napıcaksan başka çözüm yok ha dayak yersin o ayrı mesele orası önemli değildir dayak yesende atsanda o cesaret o anda gelicek sana o günden sonra dahada çekinmezsin o tür şeylerde.

Özgüvenim yerinde aslında bilmiyorum kavga lafını duyunce kalbim hızlanmaya başlıyor aynı etki matematik sınavı olduğu günlerde oluyor bi de
  • Kavga olursa çağır geliriz.
  • Kavga konularında genelde ağır abi sözü olan Sonunu düşünen kahraman olamaz felsefesini devreye sokuyorum.Allah ne verdiyse girerim yer,zaman,kişiler önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak 1.si Türkiye'de kavga tecrübeyle öğrenilir. Vücuda pek bakmaz o işler. Kavga öncesi göz korkutur ama kavga esnasında bakmam adam sağlammı değilmi diye gerçi kavga edilecek çağları atlattım ama sokaklarda ne olacağı belli olmuyor.

Sendeki sorun özgüven eksikliği. Bende de vardı en sonunda ne olacaksa olsun dedim 3 kişiye atarlandım (10 kişi oluyorlar sonradan) bir güzel dayak yedim ertesi gün lisedeki arkadaşlarım öğrenince olayı okul bahçesinde kavga çıktı. O hengame de birinin dişini kırdım. Ondan sonraki bu çocuklarla olan her kavgamızda tırsılan biri haline geldim(ha şimdi o kavga ettiğim çocuklarla aram iyi bayaa üniversiteli olduk gülüp geçiyoruz o olaylara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 17 Ekim 2011; 20:28:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Kendine güven eksikliği...sorunun piskolojik bu sorunu öyle diklenerek çözemessin o anda düşünme yap napıcaksan başka çözüm yok ha dayak yersin o ayrı mesele orası önemli değildir dayak yesende atsanda o cesaret o anda gelicek sana o günden sonra dahada çekinmezsin o tür şeylerde.

Özgüvenim yerinde aslında bilmiyorum kavga lafını duyunce kalbim hızlanmaya başlıyor aynı etki matematik sınavı olduğu günlerde oluyor bi de

Normalde bende kavga etmem aynı sendeki kalp çarpmaları heyecanlar vardı bende..Neyse kendi hikayemi anlatıyım.Benimde lise zamanlarımda başıma gelmişti bu tip olay sınıfta sürekli durduk yere başkalarına sataşan bi şişman eleman vardı kendini afedersin bi b.k sanıyordu olurya hani okul çıkışlarında içenler grub halinde gezerler onlardan biri her neyse işte bi gün bana denk geldi bu çocuk önceden 2-3 defa koluma vurmuştu( gelene geçene yapıyor bunu) sesimi çıkarmamıştım en sonunda canıma tak etti dedim rahat dursana sonra her zamanki gibi olgunlaşmamış liseli hareketleriyle ne var nolcak vursana hadi gibi uslüblerde bulunmuştu sonra zil çaldı herkes sınıfına gidiyordu bu çocukta gitmeden önce çıkışta görüşcez gibisinden basit tehditler savuruyordu benim o anda şarteller attı ensesinden tuttuğum gibi yüzünü yazı tahtasına vurmuştum burnu kanamıştı sonra kafasını çöpe sokup çöpü tekmelemiştim arkasından sırayı alıp üstüne fırlattım sırtındaki kemikleri zedelendi ayırdılar işte evvelsi gün okula gelmedi öğrendimki evde yatıyormuş kalkamıyormuş ağrıdan.Müdür odasına çağırdı beni biraz bağırdı çağırdı ama dedi sen akıllı bi çocuksun bu tür şeylere bulaşma bi daha dedi cezada vermemişti saolsun sonraki günlerde bu çocuk okula gelmeye başlamıştı ama bişey demiyordu yüzüme bile bakmamıştı başımdan böle bi olay geçti işte sana yardımcı olur belki

• ya bende çok üzülüyorum çocukken kavga etmediğime. ilkokul 3-4 te kavga edecektin zarar yok , adam toplama yok , kan yok. Ama şimdi (lise) Böyle basit değil tanimadiğin biriyle kavga etmek
  • Korkuyorsan git konuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga 1vs1 ise fake atip ayaklarina saril.sonra ayaklarindann bir cuval gibi yere firlat.sonra ustune cikip yumruk at.
  • inelim mi aşşa ulaynnnnn dagıtırık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07990799

Korkuyorsan git konuş bence

• Bende dayak yemekten korkardım eskıden

Ilk dayagımı yedıkten sonra korkulacak bısı olmadıgını anladım cenem 2 gun agrımıstı

Kavga ozenılesı bısey degıl ama korkulacak bı olayda degıl hatta alet kullanılmadıkca ve mantıklı bır nedenden oturu ıse stres bosaltma adına bırebır

Yınede sen zorda kalmadıkca kavgadan uzak dur
  • Kalp atışları korku değil adrenalin dostum onda bir sorun yok.Sen sonrasını kestiremiyorsun ama çokta düşünme bu tür şeyleri direk gir olaya.
  • kavgadan korkunu dayak yiyerek geçirebilirsin. çünkü korkutuğun şey kavga değil mühtemel olan dayak. iki sağlam dayak yiyince aslında korkmaya gerek olmadığını farkediceksin.
  • İlk Hamleyi Sen Yap Sonrası Kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07990799

Korkuyorsan git konuş bence

Ben buna güldüm
  • quote:

2-3 defa tecrübem oldu ama genede biriyle ne zaman burun buruna gelsek artistliğime devam ediyorum ama kalbim hızlanıyor elim ayağım titremeye başlıyor deli olcam ya. Yarın bi gün birisi kızarkaşıma laf etse onda bile korkucam. Bunu nasıl yenebilirim?

1.70 boyun var ve fiziksel sorunun yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.