çünkü yamyam gibiler. menfaatleri için yalan söylerler,rol yaparlar,seni seviyormuş gibi görünürler. adama dur HOOOP demesen adam evine girer,yatağını alır,karını alır sana ait ne var ne yok hepsini alır seni evden dışarı atar. evden çıkmadan önce de çıkar bakalım elbiselerini onlar bana lazım der. yamyam gibi menfaatlerine odaklanmışlar. bataklıkta batmakta olan insan gibiler seni de bataklığa çekerler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
insanlardan korkuyorum
-
-
10-15ev alacak param var.ev almıyorum çünkü kiracılardan da korkuyorum. kiracım olsa sabah akşam beni arar.klozet su damlatıyor adam yolla gelsin baksın der. sonra tekrar arar bak bu seni son uyarım evin parkeleri su içinde kalırsa karışmam der.evin kolonunu kırar manzaramı bozuyordu gereksizdi zaten der. evden çıkmaz zam oranını da max %25 yapar. yiyosa çıkar der.mahkemeye git der.
kiracıyım ev sahibinden korkuyorum. benim yapmadığım sorunları ben yapmışım gibi para isteyebilir.
herkesden korkuyorum mesela forumda turbodan korkuyorum.bişey söylesem mahkemeye dava edebilir.admin gününde değilse 14gün uzaklaştırma verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 20 Ekim 2022; 12:13:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ev al komşu alma
-
türkiyede ev fiyatları çok arttı bursada oturuyorum bizim burda 1m dolara ortalama 3 ev alabilirsin. o parayla 15 evi anca iç anadolu veya doğudaki ilçelerden alırsın orda da kiracı bulmak zordur. korkma konusunda haklısın hocam ben de korkağımdır turbodan da korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
-
350bin dolara bursadan ev alacağıma 150daha koyar yunanistandan alırım cebe de oturum iznini koyar istediğim yere giderim bütün avrupada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 20 Ekim 2022; 13:24:19 >
Maddeci akımın yan etkileri, normaldir. Çalabildiğim benim hakkımdır felsefesi yerleşmiş çoğu insana, artık sorgulamıyorlar bile.
-
fabrika alın tek kiracınız olsun.
-
Turbo kim ya¿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğin insanlardan ne farkın var? İki lafından biri para. Ben de senden korkuyorum.
parayla köle edildiğim dünyada, kölelikten kurtulmanın tek yolu yine para.
ben para konuşurken, faiz sisteminden nasıl çıkılabileceğini konuşuyorum.
çünkü "faiz ve kağıt para sistemi" emek sömürü sistemidir.
bu sistemden çıkılmalı. faize krediye ve kağıt paraya bulaşmamamız gerek.
bundan bahsediyorum. çünkü bulaştığımız an emeğimiz sömürülür.tüm kağıt paralarda faiz vardır ve faiz sisteminin bir parçasıdır kağıt para.
ben kendime ve çocuklarımın özgürlüğüne odaklandım.
başkasında şu kadar var bana vermiyor, o adam mı zor durumda kaldığımda vermesi gerekirdi demiyorum.
başkasının malına bakmıyorum.haftada 6 gün çalışıyorum ve bu döngüyü kırmanın yolu yeterince paran olmasından geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 21 Ekim 2022; 13:30:24 > -
Sen insanlardan korkmak değil de nefret ediyor olabilir misin? Bazı kişiler insan sevmez.
-
yok benimki korku hocam.onlarda türlü oyunlar var alttan girer üsten çıkar güven kazanırlar ve güven kazandıkları an çelmeyi takarlar. sabırla yıllarca güven kazanıp sonra anında çelme takanlar oldu.
insanlar görüşürken sürekli tetikte olmam gerekiyor, satrancın 10 sonraki hamlesini düşünür gibi tedirgin olmalıyım dikkatli olmalıyım. yoksa heran kazıklanabilirim. korkuyorum ben insanlardan. çok sıkıntılılar insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 21 Ekim 2022; 14:30:50 > -
Para ile ilgili görüşlerine katılmakla beraber bunu biraz takıntı yaptığını düşünüyorum hocam.
bursa nasıl yer hocam ?
daha cok yerlisi mi var ?
dışardan gelen mi var ?
trafikte en az 10 15 araba önüme kırmıştır bursada..
solda fren yapan mı dersin..
yolun ortasında fren yapan mı dersin ?
yolu kaçırıp aniden sağa sola dönüş yapan o... c.. ları mı dersin
ne varsa hep bursada var yahuu
istanbuldayım ben..
istanbulda böyle ocları daha coktur bursadan eminim..
bursada en azından kazadan beladan kaçarsında,istanbulda o bela mutlaka seni bulur,sende kazaya karışırsın vesselam
-
Her insan böyle değil. Bu kadar da karamsar olma. Yaşadığımız ülkenin yönetimi kötü ve insanlarımızın çoğu eğitimsiz. Demokrasilerde yöneticiler çoğunluktan seçilir. Çoğunluk cahilse yöneticilerde cahil olur. Amerikaya bak. Tamam düzen var ama bütün piskopatlar katiller oradan çıkıyor. Suç oranı çok yüksek. Bizde hapishanelerin yarısı hükümetle aynı fikri paylaşmayanlarla dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 23 Ekim 2022; 12:18:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorsak herkes ben iyi insanım der ..
-
- sence alışverişte kağıt para yerine eskide nolduğu gibi gümüş ve altın mı kullanılmalı?
- "ben kendime ve çocuklarımın özgürlüğüne odaklandım" diye yazmışsın. peki karın insan değil mi? onu niye es geçtin?
-
- evet zaten normali o. bakır para da olmalı ama o sistemi iptal ettiler. çünkü tüm parayı birileri sırtlandı götürdü.ülkelerin içini boşalttılar. şuan bazı ülkeler var adamlarda 30milyon 50milyon nüfus var ama ülkede toplam altın miktarı 2 ton. boşaltılmış ülke.ama halkın haberi yok. halk birbiri arasında al kağıdı ver kağıdı ekonomisi kurmuş.devlette o kağıtlarla halkı sömürüyor sistem bu işte.
- tek tek saymama gerek yok.
Psikopat katiller çıkıyor ama devlet hepsini bir güzel avlıyor.Amerikada ölmek için polise arkanı dönüp koşman yeterli topluma zararlıysan fişini çekiyolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 23 Ekim 2022; 21:43:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dediğin insanlardan ne farkın var? İki lafından biri para. Ben de senden korkuyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X