Şimdi Ara

Amerika'nın Sahibinden.com'u nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
36.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 100 yılı geçkin antika, el yapımı, kök boyalı bir kilim var. Sahibindene koydum, 2 tane amerikalı ulaştı bana. birisi mailden diğeri de whatsapptan ulaştı. Ben 50 bin lira demiştim ama belli ki bunun ederi 150 bin $ dan aşağı değil. Direkt olarak satın almak için yazıyorlar çünkü. Bunu 150-200 bin dolara okutmam lazım. Dil sıkıntısı olduğu için ekstra sıkıntı oluyor. Amerikanın popüler satış sitesini söyler misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amerika'nın Sahibinden.com'u: Kapsamlı Bir Kılavuz

Amerika'nın Sahibinden.com'u, Amerika Birleşik Devletleri'nde emlak alım satımı, kiralama ve diğer ilgili hizmetler için kullanılan önde gelen bir çevrimiçi platformdur.

Sahibinden.com sitesi, evler, daireler, ticari gayrimenkuller ve arsalar dahil olmak üzere çok çeşitli emlak türlerini listeler. Platform, alıcıların ve satıcıların doğrudan birbirleriyle bağlantı kurmasına ve emlak işlemlerini kolayca gerçekleştirmelerine olanak tanır.

Amerika'nın Sahibinden.com'u, emlak sektöründe güvenilir bir isim haline geldi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde ev arayan veya satanlar arasında oldukça popülerdir. Site, kullanıcılarına aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunar:

• Kapsamlı emlak listeleri
    • Gelişmiş arama ve filtreleme seçenekleri
    • Satıcılarla doğrudan iletişim kurma imkanı
    • Emlak piyasası hakkında güncel bilgiler
    • Emlakla ilgili rehberler ve makaleler

İster ilk evinizi satın alıyor olun ister yatırım amaçlı bir emlak arıyor olun, Amerika'nın Sahibinden.com'u emlak arayışınızda değerli bir kaynak olabilir. Site, kullanıcı dostu arayüzü, kapsamlı listeleri ve emlak uzmanlarıyla bağlantı kurma fırsatı ile emlak yolculuğunuzda size yardımcı olabilir.

Sahibinden.com'u kullanarak başarılı bir emlak deneyimi yaşamak için şu ipuçlarını takip edebilirsin:

• Arama kriterlerinizi belirleyin ve arama seçeneklerini daraltmak için filtreleri kullanın.
    • Satıcılarla iletişime geçmeden önce listeleri dikkatlice inceleyin.
    • Emlakları bizzat görün ve bağımsız bir inceleme yaptırmayı düşünün.
    • Teklif vermeden önce piyasa koşullarını araştırın.
    • Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bir emlak uzmanına danışın.

Amerika'nın Sahibinden.com'u, emlak hedeflerinize ulaşmanda sana yardımcı olmak için tasarlanmış güvenilir bir platformdur. İster alıcı ister satıcı olun, site emlak yolculuğunuzda değerli bir kaynak olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ebay
  • Owners.com
  • craiglist
  • Kilimi bana gonderin hocam ben acayim sizin yerinize
  • Fromitsowner.com
  • Amerika'nın Sahibinden.com'u nedir?
  • Ebay hocam, Sakın craigsliste koyamayın abuk subuk cevaplar alırsınız
  • Ebay dogru 1 cevap
  • amazonda da 2.el satış vardı.
  • www.maliciouslymenartselling.us
  • Hocam 100 kağıt veririm, kargo sizden
  • www.bolha.si
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son of Hades

craiglist
    Malum nickinde hub siteye bunu yazın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.