Bildirim
Sahibinden.com'dan ikinci el PC alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
elden alabiliyorsan git al aksi halde uzak dur bulaşma ortalık kolpacı dolu. -
alinir ama ne bileyim anakarta ,ekran kartina lehim ,isitma v.s yapilmis olma ihtimali var şans işi temiz satanlarda vardir mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfırı 10.000 TL bile olsa sıfır al, ikinci el arabalarda bile ne kolpalar dönüyor laptopta mı yapmayacaklar. Muhtemelen eskimiş, darbe almış, kötü kullanılmış ürünleri kitlemeye çalışıyorlar. -
Bence bilgisayar ve telefon ikinci elden alınacak ürünler değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla imzamdaki macbook'u sahibinden aracılığıyla elden ikinci el aldım. Sıkıntı yaşamadım ama şans işi biraz da tabi. -
Hoş geldin arkadaşım dikkatli olmak lazım Bazen dolandırıcılar oluyor
Bilgisayardan anlayan arkadaşların ile gidip alın
Önce bilgisayar sonra para verin
Arvadin bile 2. elini alan varken labtobun neden 2.eli alinmasin?
Teşekkürler
Alınır. Yaşadığın şehirdeki ilanlara göz atıp, gidip bizzat notebooku incele öyle al. Şuan Asus N550Jk var elimde ve sahibinden üzerinden tanıştığım bir bilgisayarcıdan teşhir ürünü olarak almıştım. Hatta dönemimin bırak sıfır fiyatını 2. el piyasasının bile altına almıştım. Temiz teşhir ürünü bulursan da düşünebilirsin. -
Alinır ama alacagin ürünü test edebilceksen al geçen 250 tl dolandirildım dikkatli olmak gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MathisArt
Alinır ama alacagin ürünü test edebilceksen al geçen 250 tl dolandirildım dikkatli olmak gerekiyor.
Mutlaka gorun yoksa almayin. Ya da GET actirin.
Hocam 250 lira ilr asilanmissiniz gibi.. Allah korusun benim amcaya 15k taktilar telefondan dolandiirken..
Kötü niyetli insanlar da olabiliyor,nerden bileceksin ekran kartına fırınlama yaptırmadığını mesela ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X