Şimdi Ara

gittigidiyor veya sahibinden.com dan iphone alımı güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
10.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyor veya sahibinden.com da açılmamış iphonelar satılıyo sizce alsam çürük felan çıkar mı yoksa güvenli mi?

• alacaksan ya elden yada sitenin sağladığı GET vs gibi güvenli sistem ile al. daha yeni ptt kargo kapıda ödeme ile ürün alayım dedim, daha ürün gelmedi ama satıcının telefonu kapandı, sahibinden'de kara listeye alındı. Şimdi paket gelse bile içinde iphone olması muhtemel değil gibi görünüyor. Bazı arkadaşlar kargoyu almadan kontrol et diyecekler ancak araştırdığım kadarıyla ptt parayı almadan kargoyu açtırmıyor??

ne yapsam ben de bilemiyorum şu an..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcanalkan

arkadaşlar gittigidiyor veya sahibinden.com da açılmamış iphonelar satılıyo sizce alsam çürük felan çıkar mı yoksa güvenli mi?

güzelim ben zamanında ipod touch 2g mi ggden almıştım direkt amerikadan elime gelmişti. hala kullanıyorum. hiçbi sorunu yok çok şükür.
    iphone 4 ümü de gg den aldım o da amerikadan geldi. onda da bi sorun yok. bu aldığın satıcıyla alakalı bi durum. satın almadan önce satıcıyı araştırırım.
    senin için de en önemli kriter satıcının puan ortalaması ve aldığı yorumlar olmalı.
    gerçi bu biraz da şans meselesi. puan ortalaması çok iyi olan bi satıcıdan aldığın ürün de sorunlu çıkabilir bilemezsin.
    bence 2 site de güvenli gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin ama dediğim gibi burda önemli olan ürünü kimden aldığın

• bende gıttıgıdıyordan cok urun aldım hıcbırınde sorun yasamadım.kesınlıkle guvenebılırsınız.
  • Bu tip siteler her zaman alicinin yaninda oluyor sistemleri cok iyi gelen kargo paketine 3 gun icerisinde onay vermeniz gerekiyo paket geldi diyelim adam baska bi urun gondermisse hemen kargo ile tekrardan karsi tarafa yollayarak paranizi iade alabilirsiniz
  • Tüm konuşmalarını yap fatura ıvır zıvır öyle al ama bana sorarsan elden alırsan en iyisi sonra sorun çıkarsa işin yok uğraş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclaver56

alacaksan ya elden yada sitenin sağladığı GET vs gibi güvenli sistem ile al. daha yeni ptt kargo kapıda ödeme ile ürün alayım dedim, daha ürün gelmedi ama satıcının telefonu kapandı, sahibinden'de kara listeye alındı. Şimdi paket gelse bile içinde iphone olması muhtemel değil gibi görünüyor. Bazı arkadaşlar kargoyu almadan kontrol et diyecekler ancak araştırdığım kadarıyla ptt parayı almadan kargoyu açtırmıyor??

ne yapsam ben de bilemiyorum şu an..

Bence sakın gelen paket icin odeme felan yapma..ben sımdıye kadar yuzlerce alıs verıs yaptım ınternetten hatta cogu zaman forumdan alısverıs yaptıgım arkadaslara paralarını yolladım sonra urun elıme gectı ve kımseyle de bır sorun yasamadım. ama benım alısverıs yaptıgım ınsanların bır gecmısı var..bu ınsanlara verılmıs puanlar yapılan yorumlar var..kesınlıkle bılmedıgım bır ınsandan yada yenı uye olmus bır ınsandan kapıda odeme ıle urun almadım almamda ..sen de alma bence..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aacagin kisinin yorumlari ve guvenilirlik yuzdesine bakarak alisveris yapin sorun yasamazsiniz...
  • Bencr glen postaciyla anlas 10 20 lira ver paketi onun gozunun onunde ac iphone varsa alirsin yoksa ayni sekilde pajetleyp geri gonder sonucta is postacida bitiyor
  • gg'den çok ürün aldım ve alan arkadaşlarım oldu. alacağın arkadaşın profiline bakarak güvenilir olup olmadığını anlarsın. zaten güvenilir bir site. oonay vermeden ödeme karşı tarafa yapılmıyor.
    sahibinden sitesi için aynı şeyleri söyleyemem. bir kez evcil hayvan aldım sorun çıkmadı. ancak dediklerine göre sitede çok dolandırıcı varmış. bu siteden alırken get ürünün güvenli satış-get olmasına dikkat et derim.
    son olarak paketi mutlaka kargo görevlisinin yanında aç ki sahte ürün olmasın.
  • en iyisi yüzyüze yani elden alışveriş yapmaktır.satıcıyı aradığın zaman konuşma şeklinden ne ayak olduğu anlaşılır zaten.ondan sonra uygun bir yerde görüşüp alışverişi al gülüm ver gülüm tamamlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

gg'den çok ürün aldım ve alan arkadaşlarım oldu. alacağın arkadaşın profiline bakarak güvenilir olup olmadığını anlarsın. zaten güvenilir bir site. oonay vermeden ödeme karşı tarafa yapılmıyor.
    sahibinden sitesi için aynı şeyleri söyleyemem. bir kez evcil hayvan aldım sorun çıkmadı. ancak dediklerine göre sitede çok dolandırıcı varmış. bu siteden alırken get ürünün güvenli satış-get olmasına dikkat et derim.
    son olarak paketi mutlaka kargo görevlisinin yanında aç ki sahte ürün olmasın.

farzı mahal, ip4 aldık ürün geldi ürün çin malı cıktı iade ettik,adam almadı bu seferde, ya derse ben sana orj yolladım sen bana çin malını yolluyorsun diye, o zaman ne olacak?

şimdi bana çok amerikan filmi izlemişsin diyenleriniz olabilir ama,sahibinden de bir çin malı ürün gördüm, adam get üzerinden satmıs(1.500 liraya) satın alan adam kek değilse çin malı bu diyip geri yollamıstır, akıbeti ne oldu acaba..

o ilanı şikayet.var sitesinede şikayet ettim,sahibinden yetkilisi aradı beni,anlattıda anlattı, son olarak öyle bir durum olursa iade almak zorunda diyor,bence adam inat eder almaz,iş sahibinden de çıkar yasal yollara basvurun derler.
    zaten sözlesme maddesinde de yanılmıyorsam belirtmişler bunu.sahibinden sitesi aradan kıvrılıyor.

• sahibinden.com dansa gg daha güvenli onlarca alışveriş yaptım hepsi sorunsuzdu
  • sahibinden.com dolandırıcı dolu. Çok cazip fiyatlar var ama hiç biri get açmaya yanaşmıyor. PTT kargo diyorlar. PTT kargoyla parayı ödemeden paketi alamıyosun. Onu geç.

GET ya da gg, oda olmadı sanalpazar dan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

sahibinden.com dolandırıcı dolu. Çok cazip fiyatlar var ama hiç biri get açmaya yanaşmıyor. PTT kargo diyorlar. PTT kargoyla parayı ödemeden paketi alamıyosun. Onu geç.

GET ya da gg, oda olmadı sanalpazar dan al.

evet katılıyorum, çok dolandırıcı var aman dikkat!!!
  • sahibinden.com dan almıyım mı yani
  • Elden satın alırsan sorun olmaz.
  • benimde sahibinden.comda iphone ilanım var. kurunun yanında yaşları da yakmayın bence. ama arkadaşlara katılıyorum ya elden al yada get ilanlardan al. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin arkadaş
  • daha bugün 3gs 32gb sattım gg de. yarın kargoya veriyorum. ilk satışım oldu bu üstelik. forumda 1150 ye satamadığım teli gg de 1250 ye sattım
    elime geçen para aynısı olacak sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

daha bugün 3gs 32gb sattım gg de. yarın kargoya veriyorum. ilk satışım oldu bu üstelik. forumda 1150 ye satamadığım teli gg de 1250 ye sattım
    elime geçen para aynısı olacak sonuçta

ilanın hangisiydi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.