Şimdi Ara

sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araç ilanı vereceğim fakat baktımki ilk ilan için 1 aylık 99 TL istiyor. yeni üyelik açtım 1 yılda 1 ilan diyor. bu defa o üyelik üzerinden de paket seçimine yönlendirip yine ilk ilan ücretini istiyor. bu aralar ilan verebilen var mı acaba?
    yoksa diğer sitelere yöneleceğim.

teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahibinden.com'da Ücretli İlanlar

Sahibinden.com, Türkiye'nin önde gelen ilan platformlarından biridir. Sitede ücretsiz olarak ilan verebilmenin yanı sıra, ücretli ilan seçenekleri de sunmaktadır.

Sahibinden İlan Ücretleri

Ücretli ilanların fiyatları, ilanın kategorisine, süresine ve öne çıkarma seçeneklerine göre değişmektedir. Örneğin, bir emlak ilanı için haftalık ücretli ilan ücreti 25 TL'den başlarken, bir araç ilanı için günlük ücretli ilan ücreti 10 TL'den başlamaktadır.

Sahibinden Ücretli mi

Evet, Sahibinden.com'da ücretsiz ilan vermenin yanı sıra ücretli ilan verme seçeneği de bulunmaktadır. Ücretli ilanlar, daha fazla görünürlük ve daha fazla potansiyel müşteriye ulaşma imkanı sunar.

Sahibinden İlan Vermek Ücretli mi

Ücretsiz ilanlar için hiçbir ücret alınmazken, ücretli ilanlar için yukarıda belirtilen ücretler geçerlidir.

Sahibinden İlk İlan Ücretsiz mi

Evet, Sahibinden.com'da ilk ilan ücretsiz olarak verilebilir. Ancak, ikinci ve sonraki ilanlar için ücretli ilan seçenekleri kullanılmalıdır.

Sahibindene İlan Vermek Ücretli mi

Evet, Sahibindene ilan vermek için ücretsiz veya ücretli seçeneklerden birini tercih etmeniz gerekmektedir.

Sahibinden Ücretsiz İlan

Sahibinden.com'da ücretsiz ilan vermek mümkündür. Ancak, ücretli ilanların aksine, ücretsiz ilanlar sınırlı görünürlüğe sahiptir ve daha az potansiyel müşteriye ulaşır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Galiba eskisi gibi beleş değil. Diğer sitelere yönel. Adamlar Türkiye'de tekel olunca haliyle götleri kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G Ü N A Y D I N

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Galiba eskisi gibi beleş değil. Diğer sitelere yönel. Adamlar Türkiye'de tekel olunca haliyle götleri kalktı
    bir de yüklü bir vergi cezası yediler onun parasını da çıkartmaya çalışıyorlar sanırım.
  • 3-4 yıldır lazım olmamıştı, ağustosta benim üyelikten ilan verip babamın arabayı sattık. şimdi ben ilan vereceğim ama ücretli olmuş :)
    teşekkürler.
  • üyeliğe göre değil. data'da telefon üzerinden yılda 1 ücretsiz ilan hakkı oluyor. buna dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

üyeliğe göre değil. data'da telefon üzerinden yılda 1 ücretsiz ilan hakkı oluyor. buna dikkat edin.
    evet hocam farkettim. eylül ayında iki telefon hattımdan da babamın aracına ilan girince şu an kendi aracım için giremiyorum :) kısmet artık. eşimin telini kendi üyeliğime değiştirsem ilan verebilirim sanırım değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    eşimin teline yeni üyelik açmıştım. kardeşimin adıyla.
    sonra numara gözüküyordu. eşimin telefonunda arama yönlendirmede meşgule atınca şu numaraya yönlendiri kendi telim yaptım.
    eşimin telefonu özel numara ile arandığında eşim meşgule atıyordu ve numara bana yönleniyordu. bu şekilde çözmüş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

eşimin teline yeni üyelik açmıştım. kardeşimin adıyla.
    sonra numara gözüküyordu. eşimin telefonunda arama yönlendirmede meşgule atınca şu numaraya yönlendiri kendi telim yaptım.
    eşimin telefonu özel numara ile arandığında eşim meşgule atıyordu ve numara bana yönleniyordu. bu şekilde çözmüş oldum.
    Teşekkürler :)
  • Şu letgo biraz daha çıtayı yükseltse fişini çekebilir sahibindenin ama bu gidişle zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Şu letgo biraz daha çıtayı yükseltse fişini çekebilir sahibindenin ama bu gidişle zor.
    letgo'nun daha çok yükseltmesi lazım. ergen dolu o sistem. bir kaç eşyama ilan vereyim dedim, bezdirdiler.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    işte seviyeyi yükseltmesi lazım adam orda giydiği donunu bile ilana koyuyor.
  • sahibindenin adı çıkmış.
    tam bir para tuzağı.
    başka sitelere yönelin.akıllansınlar.
  • Letgo kullanılacak bir uygulama değil. Sahibinden in ne yazık ki alternatifi yok.

• Arabam.com alternatif olarak kullanılabilir. Bazen sahibinde olmayan ilanlar arabam.com'da olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son ne zaman ilan vermiştiniz??
  • Letgo beni de bezdirdi. Üyeliğinden çıktım; telefondan uygulamasını da sildim attım. Daha da işim olmaz. Zaman isrâfı.

• Ne kadar boş beleş parasız alıcı varsa letgo'da.

• Hergün bir tane e posta üyeliği açın.hepsini de sahibindende üye yapıp anne baba kardeş ne varsa tel no larla ilan açın.Sahibinde de avucunu yalasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.