Şimdi Ara

sahibinden.com Ücretli Mi Oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 40 liraya bimcell hattı alın daha ucuz ve kanuni sultan süleymana kalmayan dünya sahibindene de kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letgo'da bisikletimi kolay sattım. Ufak meblağlar için ideal gibi. Ama araç için sahibindene ciddi rakip gerek.

Yeni tel no üzerinden açılan yeni üyelik ile ilan verilebiliyor ama dikkat edin, mesela yeni hat aldınız, mail yeni, ama adamların karalisteye aldıkları mobil uygulama kurulumu üzerinden login oldunuz.. yepyeni temiz üyeliği de banlıyorlar. İyice suyunu çıkardılar.

• Sahibinden de bulamadığım ucuz 2 ürünü letgoda buldum letgoda daha kolay sattım letgo daha iyi ama geliştirilmesi ilazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Galiba eskisi gibi beleş değil. Diğer sitelere yönel. Adamlar Türkiye'de tekel olunca haliyle götleri kalktı
    Ne alakası var arkadaş... Tekel dediğin şey Türk Telekom, Turkcell... sahibinden.com verdiği hizmet bedelinin fiyatını tercih ediyorsan buyur bu diyor. Tekel dediğin zaman tek bir firma olur fakat alternatif bir sürü yer var.

Ücretli filan değil ilk ilan :)
  • hocam ilan 1 ay sonra mı ücretli oluyor paket ilanlar ne kadar acaba
  • glamours kullanıcısına yanıt

gayet ucretli ilanlar kullanmiyorsunuz herhal de evde 2. el esyalari koyayim dedim 50 tane ilan koydum sinir 100 mus her ay kendini yeniledigi icin 2 ayda siniri doldurdum para istemeye basladim benden ben satilacagi kesin olamayan seylere neden ucret odeyim? piyasada 2 tane 2.el sitesi var biri letgo digeri sahibinden letgo da mobile gore uyarlanmis bilgisayarda felaket arizali keske yazilim bilgisayarcilik okusaydimda adam akilli 2.el sitesi acsaydim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.