konu açılalı baya olmuş ama yazmamda fayda var uzun zamandır türkcell de çalışan tanıdığım kendi dükkanına gelen müşterisine gitti gidiyordan alışveriş yapmamasını söyledi çünkü oradaki iphone ler çin malı olabiliyormuş ve 2.el olabiliyormuş yani 0 iphone diyorlar ama aslında 2.el internetten alışveriş yapmayın en iyisi
Sahibinden.com sitesinden telefon aldım hiç bir sorunu yoktu elden alışverişi gerçekleştirdim, ürünü almadan önce mal sahibi ile kısa bir muhabbetim oldu telefonda, yakından tanımak amaçlı nerde çalıştığına kadar öğrendim ve cihazı kendi iş yerinden aldım uzun bir süre sorunsuz kullandım ve tekrar sahibinden.com aracılığı ile sattım, sahibinden.com, gitti gidiyor olsun hepsi burada olsun bu sitelere nazaran daha kolay arayüzü var sokaktan bir adam çevirsen sahibinden.com un ne olduğunu bilir arayüzü kolay olduğu için kullanıcı kendisine en basit arayüzlü siteyi tercih eder kolay ilan açılıp daha kolay ilanın bulunması yüzünden tercih edilir olmuştur, şahsen ben şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım gitti gidiyor dan hepsi burada dan sahibinden den bir çok alışveriş yaptım hatta geçen ay kombim bozulmuştu bu bacalı kombilerden eski tip bulması ayrı bir dert bulsanda sıfır bulmak mesele geçen gün sahibinden den aldım üstellik sıfır garantili ve kullanılmamış , ürün geldikten sonra montajını yaptıktan sonra parasını yatırdım,maşallah güzel alışverişlerim oldu umarım hep böyle gider, biraz da dikkat meselesi her önünüze gelenle alışveriş yapmayı tavsiye etmiyorum
sahibinden.com da satan biri var abd den getiriyor . Orginal faturada veriyor. Ipod touch 4.nesil 8gb yi arkadasa 450tl almistik yani guvenilir biri ben iphone 4 fiyatini sordum 600USD demisti isteyene GET de aciyo ve sahibinden.com uzerinden taksitde yapıyo sahibinden.com da magaza adı MACTUNES
quote:
Orijinalden alıntı: erhan850
yorumları okudum. bende başımdan geçen bir olayı anlatayım size. sahibinden.com da bir arkadaşla ptt karşı ödemeli olarak göndermesi için anlaşmıştık iphone 4 üzerine. paket 2 gün sonra geldi. paketi aldım fakat görevli arkadaşa dedimki hocam ben bir açayım sen burada dur. daha sonra paketi açtım daha dogrusu okadar çok içiçe paket varki açmak 3 dakikamı aldı. en sonunda içinden iphone4 kutusu ebatlarında mukavvadan bir kutu ve onun içindende sahte e71 çıktı. tabi ben sinirden kudurdum titremeye başladım. görevliye al bunu yanlış göndermiş falan dediysemde açılmış paketi alamam falan dedi. parasını verin dedi. ben daha bi sinirlendim nasıl alayım resmen dolandırıldım dedim ne parasını veriyorum ne de kutuyu alıyorum dedim alın bunu götünü kim kargolamışsa ona iade edin dedim. adam arıza çıkardı biraz ama baktıki ben kutuyu almıyorum daha sonra bari bantlayın agzını öyle verin dedi. agzını bantlayıp bir güzel zımbaladıktan sonra kutuyu ptt görevlisine teslim ettim. az kalsın güzel bir şekilde dolandırılıyordum. adamı aradım telefonunu açmadı. güzelce! bir mesaj yazıp bıraktım.
Bu kadar olmaz, nerdeyse 1 sene önce işyerinde bir arkadaşım "iphone 4 için bu kadar para vermem enayi değilim yurtdışı ürün alırım" diye gitmiş sahibinden sitesinden bir satıcı ile telefon ile görüşme yapmış. Satıcı ile anlaşmış ve bankaya gidip satıcının verdiği hesaba para yatırmış ve 2 gün sonra telefon gelmiş, içini açmış birde ne çıksın? çakma e71
Satıcının telefonu kapalı tabi ulaşılamıyor, kısaca 1350tl uçtu. Şimdi Vodafone Kontratlı iphone 4 16gb aldı ama rekor fiyata geldi!!!
Siz siz olun "sahibinden.com" sitesinden bir ürün alacaksanız kesinlikle ya "Get" yada elden (satıcıdan eminseniz diğer seçenekler) alışveriş yapın, paranızı ****** ****** dolandırıcı hırsızlara kaptırmayın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme