Şimdi Ara

AKAKCE.COM UN ALMANYADAKİ KARŞILIĞI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunuzun bildiği, internette fiyat araştırması yapıp, seçtiğiniz ürünü en ucuza satan online alışveriş sitesini bulmaya yarayan sitelerden biri akakce.com.

Ben bir akrabama almanyadan telefon getirteceğim. Ama kişinin bana söylediği fiyatlar biraz yüksek geldi. Almanyadaki online alışveriş sitelerini tarayıp seçtiğimiz ürünün en ucuz hangi sitede satıldığını gösteren kısacası almanya için akakce.com gibi bir site bileniniz var mı?

Cevap verirseniz çok makbule geçecek.

• guenstiger.com du sanırım...

guenstiger.de de olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 3 Aralık 2007; 13:43:49 >
  • www.idealo.de den bakabılırsın arkadasım ;)
  • ordaki fiyatlar cogunlukla sözlesmeli hatlarin (vertrag) fiyatlari. NORMAL GIDIPTE SATIN ALMAYA KALKARSA (YENI TELEFON) ZATEN UCUZ DEGIL. ama sözlesmeli hatli alir taksit öder gibi sabit ücretini öderse bedava bile telefon alir..IKINCI el telefonlara birsey diyemem...
  • çok teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezgi -- 3 Aralık 2007; 15:49:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

ordaki fiyatlar cogunlukla sözlesmeli hatlarin (vertrag) fiyatlari. NORMAL GIDIPTE SATIN ALMAYA KALKARSA (YENI TELEFON) ZATEN UCUZ DEGIL. ama sözlesmeli hatli alir taksit öder gibi sabit ücretini öderse bedava bile telefon alir..IKINCI el telefonlara birsey diyemem...

Biliyorum dostum ben "ohne Vertrag" (sözleşmesiz) fiyatlara bakıyorum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.