Şimdi Ara

İnsanlar benden korkuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bugün yine kütüphanedeyim masalar 4 kişilik her zamanki gibi kimse oturmuyor benim masaya en son 2 kız geldi zar zor önüme oturdular ama korkuyorlar resmen arasıra ben göz göze geliyorum sanki bağıracaklar neyse arka masada yer açıldı arkadaşı arkaya geçelim mi dedi ve orada gittiler. Hayır dersimi çalışıyorum kitap okuyorum müzik dinliyorum duruşumda falan da sıkıntı yok millet resmen benimle göz göze gelmeye korkuyor mesela bir kız var ben yanından falan geçerken ezilip büzülüyor titriyor resmen erkekler de öyle göz göze gelmeye korkuyorlar ve tuhaf bir şekilde herkes bana çok saygı duyuyor girdiğim ortamlarda ben konuştuğum zaman herkes susuyor beni dinliyor sanki hipnoz oluyorlar.

Şimdi benim hayatımda hiç arkadaşım yok yalnızım günlerimi kendi başıma kendimi geliştirerek geçiriyorum tamam ben istiyorum arkadaş olmamayı kimsenin suratına bile bakmıyorum ama sanki olmak istesem de asla olmayacak gibi neden benden bu kadar korkuyorlar anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87628 -- 17 Aralık 2018; 21:52:29 >

• İnsanlara ister istemez çatık kaşlı hayırdır birader ne bağıyon edasıyla baktığın için olabilir sanırım. 😄Anlattığın kadarıyla bu yorumu çıkardım ben
  • yuz ifadesiyle alakalii. bunun evrimsel yorumu vardi internette ararsan bulursun. kisaca sen asik suratli bakiyorsun onlar da icgudusel olarak seni dusman olarak goruyor. ya sana saldiracak ya da dediklerine ses cikarmayacak. tabiki gunumuz sartlari birinci secenegi eliyor.
  • Al qnq bi sinikırs ye

İnsanlar benden korkuyor
  • dediğin kadar varsa aslında çok mükemmel bir şey kullanmasını bilsen açamayacağın kapı olmaz tavsiyem dosta güven düşmana korku ver :D
  • Hocam sen şimdi bu konuyu açtın ya ben senden korktum.
  • Benim de standart duruşum öyleymiş, sonradan anlatanlar çok oldu, liseye başladığımda biz bu çocuktan çok dayak yeriz diye düşünmüşler lise 3te itiraf edebildiler ,ağzımı açıp az konuşunca insanlar iyi yürekli biri olduğumu görüyor. Bu tarz durumlarda tabii buyrun oturun falan gibi cümle ile cevap verip gülümsemenizi öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tam tersi çok duygusuz durduğumu söylüyorlar ama yanlış degil duygusuzun teki oldum eskisi gibi değilim kafamda tek bor iyi düşünce yok nasıl mutlu gözükeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.