< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 29 Mart 2019; 22:23:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 29 Mart 2019; 22:23:23 > |
Fakirler çok çocuk yapmasın tezinizi biraz olsun mantıklı gerekçelerle açıklamaya çalışmışsınız eyvallah. Fakat çirkinler meselesini anlamadım. Yani boyu belli bir cm'nin altında olanlar, burnu kocaman olanlar, yüzü modern estetik kriterlere uymayanlar ne demeye dünyaya gelip bir de çocuk yapıyorlar ve benim göz zevkimi bozuyorlar diyorsunuz anlaşılan.İnsanı insan yapan değerlerin ne olduğundan habersiz, yazık...
|
Sex'in ülkemizde ki tanımlarında biriside fakir eğlencesi olmasıdır.Adam dışarıda eğlenecek parayı bulamayınca, evde karısı ile eğleniyor. Takkede takamıyor kuşuna sonuç gebelik. Nasıl takke alsın 12 li okey olmuş 50 tl
|
tekrar ediyorum. böyle insanların 2 başarısı vardır hayatta birisi evlenebilmek diğeri çocuk yapabilmek. elle tutulur başaralıları bunlardır onlara göre. yaapbildikleri tek şey çocuktur bu bu onlar için başarıdır. bir de çocuğu ha ben yaşlanınca bana baksınlar diye yapanları da çoktur.
|
Hocam çocuk yapmak zorunda değiller ki? adam çıkar eşiyle gezer, çocuğa ayıracağı para ile sinemaya gider, hayatın tadını çıkarır, bunları da yapamayacaksa yani akıllarına sadece çocuk gelecekse o evlilik olmamalı zaten.
|
Okumayın kıskanmış milleti
|
Allah rızkını verir demekle kastedilen bebeğin 2 yaşına kadar beslenmesi için annenin memeden saldıladığı süt.
Gerisi rızık için ebebeynler ekstra uğraşmak zorunda. |
Aile saglik merkezleri bedavadan prezervatif veriyor, neden almiyorlar? Adamin isi gucu yokki zaten. Bir baltaya sap olamamis, gorucu usulu evlenmis, hayati kahvede gecen birisi zaten. Kadin da egitimsiz, cahil, neyin ne oldugundan habersiz aile baskisiyla buyumus. Sadece cocuk yapiyorlar sonra devlet bize bakmiiiii diye agliyorlar
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 28 Mart 2019; 18:7:42 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Mart 2019; 19:4:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|