Aşırı cahil ve aptal bir kadın. Ondan nefret ediyorum. Anne olmaya asla uygun biri değil. Babamın psikolojisini de alt üst etti, benim psikolojimi de alt üst etti, diğer erkek kardeşleriminkini de. Suçu asla babama ya da annemin ailesine atmayın. Şu aptal kadınları korumayı bırakın artık. Bu işin tek sorumludu odur. Yarın sınavım var ve sınava çalışmam gerekirken stresten çalışamıyorum. Ota boka sebeplerden kavga çıkaran, çenesi asla durmayan bir çingene. Bu zamana kadar bana yaşattığı bütün sıkıntıları video kameraya çekip size izletseler, sen bu kadını dövsen her türlü haklısın dersiniz. Bence Türkiye çocuk düşmanı bir ülke. Devlet kanun bile çıkarmıyor bu konuda. Çocukları dövmek, onlara bağırmak normal görülüyor bu ülkede. Bu karının dırdırından bıktım. Üniversite okumama bile engel oluyorlar uzun süredir. Kendi çabalarımla işe girerek üniversiteyi kazandım. Ailem zaza ve alevi bir aile. Kürt ve zazaların çok sıkıntılı aile tipleri olduğunu farketmem çok uzun sürmedi. Bütün bu pislik genleri aktaran mermer kafalı nenem. Rahmetli dedem çok iyi biriydi ama nenem pislik ve cahil. Yani sorun bunların eşlerinde değil, bu karıların kendilerinde. İçimi boşalttım ohh bea. Lanet olsun cahil insanlara. Kalın kafalılara. Tembel insanlara. En ufak şeyden tartışma çıkartan aylak aylak gezen soytarılara. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bütün kadınlar biyolojik annem gibi cahil ve kavgacı mıdır diye çekiniyorum
-
-
Başka kızlarla konuşunca ya da uzaktan bakınca acaba bunlarda biyolojik annem gibi pisliğin teki midir diye korkuyorum, çekiniyorum. Psikolojimi alt üst etti bu ciğeri beş para etmez pislik karı. Çocuk yapmak için sınav yapılmalı. Sınavı geçemeyenler vergi ödemeli devlete her ay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 29 Kasım 2021; 10:27:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aleviler yapıcı insan olur ama
kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevgili dh kardeşim insan annesini ulu orta böyle hiç anlatır mı kötü de olsa iyi de olsa anlatmamalı , yazdıklarını okuyup kafasında canlandırmaya çalışan insanlar var. Yapma güzel kardeşim
Bizimkiler öyle değiller. Dışardaki insanlara karşı öyleler ama çocuklarına karşı tam tersi. Diğer alevi akrabalarım da benzer. Ama ben sorunun alevi-kürt-zaza üçlüsü ve cahilliğe neden olan düşük eğitim seviyelerine bağlıyorum. Aslında Türkiyenin genel sorunu ebeveyn baskısı ama yukarıdaki saydıklarımda dayanılamayacak boyutta bu.
İnsan annesini ulu orta böyle hiç anlatır mı
Evet anlatır.
Marda tonne tafankardo ixserri hirrime
Yaşın kaç ergensen girme dh ye kardeşim sonra büyüdüğünde pişman olursun foruma konu açtığına .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sanırım durum alevilikten değil etnik kürtlük-zazalıktan kaynaklı çünkü ne benim ailem ne de bizim gibi türk alevileri ailelerinde böyle sıkıntı yaşamadım da görmedim de hatta çocuk konusunda aleviler genelden daha fazla özgürlük sağlıyor çocuklarına tabi bu benim görüşüm ve çevremden gördüğüm
-
Ne alakası var ya. Ergen olsam ne yazar ama değilim. Ergen biri olsam annemin bana yaptığı bu kötülükler normal mı olacak yoksa? Yaşım büyük. Ad hominem yapmayalım.
Bilmiyorum hocam ben sadece kendi ailemi söyledim. Dediğiniz gibi de olabilir. Kürt ve zazaların tipinin genelde kötü olmasının nedeni fakirlik, stres (özellikle aile içi tartışma). Bunlar dış görünüşü de çok olumsuz etkiliyor. Benim de tipim çirkin ile orta arası. Biyolojik annem yüzünden. Küçüklükden beri bana zulm ediyor. Çok acılar ve sıkıntılar çektim.
Geçmiş olsun kardeşim.
İyi bir anne babaya dusmek de şans.
Bugun haberlerde o.ç. babanin biri, 1-2 aylik kizini yumrukluyordu.
Namaz kıl
Selamlar.
Bir kaç tavsiye vermek isterim sana genç dostum zor zamanlar geçiriyorsun belli ki.
Sabırlı ol ve maddi bağımsızlığını ilan etmek için elinden geleni yap. Derslerini iyi bir şekilde çalış, yabancı dilini geliştir, part time işe gir vs. Kendine hedef koy ve ilerle. Zaten iyi para kazanmaya başladığında kendi evine çıkarsın ailenle de istediğin zaman görüşürsün.
-
Her annenin belli yasda menopoz girer oda yapabilir
her şerde bir hayır vardır üstad, büyük ihtimalle annene sövülünce sükunetle karşılıyorsun. bu da bir ayrıcalık.
-
10 yaşındayım her şeyin farkındayım temalı başka bir konu
-
Bende tam tersi babamla anlaşamam o yaşlanınca bi duruldu bende büyüdüm tabi biraz daha geç çoğalsaymış birimizin öleceğine eminim çocuk aklımla baş edemedim. O annendir babandır diyenlerin aile hayatınada hep imrenirim herkesin ailesini kendi ailesi gibi sanıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Marda tonne tafankardo ixserri hirrime
|
Yaşın kaç ergensen girme dh ye kardeşim sonra büyüdüğünde pişman olursun foruma konu açtığına .
|
Benzer içerikler
- engeli kaldıran kızın amacı
- eczaneden eter nasıl alınır
- ben bir mucit olsaydım ne icat etmek isterdim
- yabancı banka kartına komisyon almayan bankalar
- eminönünden taksime nasıl gidilir
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X