Haksız mıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Haksız mıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya hassas kalpler için cehennemdir Maraz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızlarda vicdan yoktur, kendi çocukları hariç herkesin hayatını karartabilirler ve bundan pişmanlık da duymazlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşte bu yüzden haşin olmak gerekli. Haşin ruhlu bir erkek olmalısın. Bir bakışınla on kız düşmeli. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glogreia -- 26 Aralık 2021; 19:48:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana iltifat eden tek kız türü eskortlar yok boyun uzun yok yakışıklı yok nasıl sevgilin olmaz senin yok mahmutun büyük hepsi yalan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Irkçılığa uğrayan insanlara bile sivil toplum kuruluşları yardım ediyor ama biz incellerin kendi aramızda dertleşmemize bile izin verilmiyor, r/turkincel twitter kaşarlarının şikayeti sonucu kapatıldı. BAŞKALDIRIYORUM. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 26 Aralık 2021; 20:2:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnızlık Allah’a mahsustur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu böyle gitmez biz incellerin farkına varın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |