Dh de hergün 25-26 yaşındayım yaşıtlarım evlendi gibi konular görmekten bıktım ve bu konuyu açmaya karar verdim.arkadaşlar çok büyük yanılgı içindesiniz.türkiye avrupada erkeklerin evlilik yaşının en düşük olduğu ülkedir.bunun sebebide türkiyedeki aile ve toplumun evlilik baskısıdır.bu baskının sebebide türkiyedekilerin evlilik için kafayı yemesi adeta çıldırmasıdır.avrupada erkeklerin 30 yaş üstü evlenmediği 1 tane bile ülke yok.türkiyede erkeklerin ortalama evlilik yaşı 28 iken avrupada ise; isveç:36 almanya:34 ispanya:35 italya:35 fransa:34 gördünüz mü sevgili kardeşlerim? yalnız değilsiniz.bütün avrupalılar sizin yaşlarınızda evlenmek yerine hep farklı farklı kadınlarla birlikte oluyorlar.o yüzden ne diye 26 yaşıma geldim yaşıtlarım evlendi diye ağlıyorsunuz? avrupalılarda sizin gibi.niye avrupalıları örnek almıyorsunuz ve avrupalılar gibi yaşamıyorsunuz? ben 27 yaşındayım.sevdiğim kız olduğu halde onunla 36 yaşımda evlenmeyi planlıyorum.sadece o kızdan yani sevdiğim kızdan 3-4 çocuk yapar bu süreçte gençliğimi en verimli çağlarımı doyasıya yaşar sonrada evlenirim.avrupalılar akıllı adamlar sürekli farklı kadınlarla birlikte olmak varken ne diye 25 inde şakkadak evlenesin? bende avrupalılar gibi yaşıycam.hedefim 400 kadın falan.son olarak tarkanında 40 yaşında evlendiğini unutmayın.hep farklı farklı kadınlarla beraber olduğunuzda bu şarkıyı çalın.hayat yaşamaya değer bu dünyaya bir daha gelmeyecez hayatın kıymetini bilin evlenipte hayatınızı erken yaşlarda çürütmeyin. ![]() Tarkan YouTube kanalına abone olmak için tıklayın: https://goo.gl/CuzXcK
iTunes'dan İndir / Download on iTunes
https://itunes.apple.com/tr/artist/tarkan/102640
2010 - TARKAN - Adımı Kalbine Yaz - Öp
Bu yeni ben de kim
Aynada bakıştığım
Bu yeni ben ben miyim
Kendimle tanıştığım
Dünümle bugünüm
Can ciğer kuzu sarması
Geç oldu temiz oldu
Geçmişimin karması
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
Her şeyim tastamam
Yapmaya çalıştığım
Yazlığım kışlığım
Bir de yanına yakıştığım
Dünümle bugünüm
Can ciğer kuzu sarması
Geç oldu temiz oldu
Geçmişimin karması
Yıkadı günahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
Ben o şelale saçlara
O ay o hilal kaşlara
O süzme bal dudaklara
Öp öp öp öp doyamadım
Sütten ak o gerdana
Bir çıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana
Bak bak bak bak duramadım
Söz: Tarkan Tevetoğlu - Sezen Aksu
Müzik: Tarkan Tevetoğlu - Ozan Çolakoğlu
#tarkan #adımıkalbineyaz #öp https://www.youtube.com/watch?v=QNoC_mVojhc< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 21 Temmuz 2024; 8:2:8 > |
Türkiye avrupada erkek evlilik yaşının en düşük olduğu ülke neden biz evlilik için kafayı yiyoruz?

-
-
up.
-
Evet ama onların kızları bizimkiler gibi kezban değil, herşeyde özgürler. 27 yaşındayım daha sevgilim olmadı. Ekonomik ve tr kezbanlarından dolayı belki bir coğumuzun 40 yaşına kadar sevgilisi olmayacak.
-
ne güzel işte 28inde evlensinler görsünler gerçekleri. anadolulu kömür gibi yatakta ölü haticeleri alsınlar. bu karıların geliride kendilerinden düşük olduğu için boşandığın anda nafakayı takıp hayat boyu karıya baktırıyolar evcil hayvana baktırır gibi. kadın kafanızı bir güzel yer, boşanmak istersen sana şart koşar evi bana yap boşanayım şu kadar para ver boşanayım eğer o şartı yapmazsan kadın boşanmak istemezse geçmiş olsun boşayamıyorsunda. taraflardan biri istemediği sürece boşanamazsın ve senin yerine kanunen bazı işlemler yapabilir, iyice kafayı yersin
-
valla kanka lafı cuk diye gediğine oturtmuşsun bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim ellerinden öperim.
-
benim gençliğim maddi açıdan fakirlikle geçti. kız arkadaşım oldu hem lisede hem üniversitede ama evliliğe cesaretim olmadı maddi açıdan.
o zamanlar evliliğe cesaret edememiş olmamın nedeni şu: Avrupa ya da ABD'de insanlar evlenmeden önce birikim yapıyor değiller. hatta tam tersine herşeyi borçla yapıyorlar. ancak ABD'li ya da Avrupa'lı gençler kendi ülkelerindeki sistemin güvencesini hissediyorlar. adam ufak yaştan büyürken bizim gibi geleceği muallak şekilde büyümüyor. 20 sene sonra nerede olacağını net şekilde görebiliyor.
bende işe, baba yok, diploma var, iş var, ama gençliğim ve üniversite yıllarım hep yoklukla geçtiği için Batı'lı bir gencin özgüveninin yüzde 10'u bile bende yoktu.
yarın işsiz kalıp sürünme ihtimalim var diye düşündüm hep, çünkü sürünerek büyüdüm.
30'dan sonra rahatladım maddi anlamda. geriye bakıp düşündüğümde, evlenmiş olsaymışım yapabilecekmişim bunu gördüm. ama umrumda değil yani sıfır pişmanlık.
sonradan zaten evlilik düşüncesi bile kalmadı kafamda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
aile ve toplum baskısı,başka bir sebebi yok.ayrıca bizim toplumda evlenmeden adam yerine konmazsın maalesef.
-
hay aklınla bin yaşa.vallahi ağzından bal damlıyor.keşke batı kadar hoşgörülü olabilseydik
-
Doğru kadini bulsam 15imde evlenirdim
27 olduk karta çıktık karsimiza da hep kartlar cikar artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hamza kart ne alaka? yine yanılıyorsun.kadınların en güzel oldukları yaşlar 28-29-30-31 yaşlarıdır.ayrıca yaşın isterse 35 olsun.35 inde 20 lik kızla bile evlensen sana kim ne diyebilir ki? 15 inde ya da 20 yaşında evlenirsen yemin ediyorum hayatın biter.sürekli tek bir kadınla yetinmek zorunda kalırsın.yüzlerce farklı kadınla birlikte olmak varken kim gencecik yaşında tek bir kadına bağlı kalır omg.
-
Andrew tate misin la sen 100lerce kadinla takıldın mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hamzacım lafın gelişi söyledim.ben daha 27 yaşındayım.36 yaşıma kadar yani evlenene kadar kadınlarla birlikte olsam 100 ü bile geçer omg.zaten hedefim 400 kadın.yanlış anlama şu andada baya kadınla hatta 10 dan fazla kadınla birlikte olmuşluğum var.
-
Tebrikler hocam mutlu bir evlilik şansınız 0 artık sjsnsnsmsm
yav kanka ne alakası var? sevdiğim ve evleneceğim kız nerden bilecek 400 kadınla yattığımı?
-
Mesele o değil
Mesele senin nefsinin artik canavara donmesi 1 kadınla yetinemeyecek hale gelmesi
Dunyada kendini frenlemezsen her konuda bu basina gelir
sevgili kardeşim biz ahir zaman insanlarıyız.bu devirde herkesin nefsi canavara dönmüş durumda.kıyamet alametlerinden biride zinanın artması çoğalması ve yaygınlaşmasıdır.günümüzde zina yapmayan tek bir allahın kulu bile yok.ben herkes yapıyor diye yapıyorum.herkes sadece evlenince cinsellik yaşasa bende yapmam buna yemin bile edebilirim.ama artık insanlar cinsellikte birbiriyle yarışıyor.bende mecburen o yarışa dahil oldum.ne yapalım canım kardeşim ahir zamandayız.yapacak bir şey yok.
En Beğenilen Yanıtlar

ne güzel işte 28inde evlensinler görsünler gerçekleri. anadolulu kömür gibi yatakta ölü haticeleri alsınlar. bu karıların geliride kendilerinden düşük olduğu için boşandığın anda nafakayı takıp hayat boyu karıya baktırıyolar evcil hayvana baktırır gibi. kadın kafanızı bir güzel yer, boşanmak istersen sana şart koşar evi bana yap boşanayım şu kadar para ver boşanayım eğer o şartı yapmazsan kadın boşanmak istemezse geçmiş olsun boşayamıyorsunda. taraflardan biri istemediği sürece boşanamazsın ve senin yerine kanunen bazı işlemler yapabilir, iyice kafayı yersin |
Benzer içerikler
- adli tıp kan analiz uzmanı
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- 0 bölü 0
- d3 vitamini boy uzatır mı
- 1 haftalık süt içilir mi
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X