Beyler sonunda raporlarım açıklandı. elverişli aldım e-devlette rapor sonuçlarım var. fakat ne yapacağımı bilmiyorum. o raporların çıktısını alıp ben kendim mi şubeye teslim edeceğim yoksa. şube de hallederler mi ? e-devletim onların sisteminde gözükür mü ? arıyorum açmıyorlar. |
Askerlik İçin Heyet Raporu Şube de belli Olur mu ?
-
-
Kaç günde çıktı rapor -
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__
Kaç günde çıktı rapor1 hafta da hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangsta1 hafta da hocam.
Alıntıları GösterHayirli olsun hocam hangi bölümler vardı raporda
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Hayirli olsun hocam hangi bölümler vardı raporda
Alıntıları GösterNefroloji, Kulak Burun boğaz, böbrek
-
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaNefroloji, Kulak Burun boğaz, böbrek
Alıntıları GösterBilgi için tesekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Bilgi için tesekkürler
Alıntıları GösterNe demek hocam :)
-
muayene olduğun hastane sonuçları şubene gönderir senin götürmene gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarcmuayene olduğun hastane sonuçları şubene gönderir senin götürmene gerek yok
Hocam benim sonuçlar e-devlette şube de ki sistem benim e-devlete girebiliyor mu ?
-
heyet sana kağıt verip al bunları şubene götür demediği sürece bir şey götürmene gerek yok her şeyini görürler, yok tüm işlemlerin bitti heyet sana al bunu şubeye ver diye elverişli/elverişsiz kağıdı verdiyse onu götürmen gerek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarcheyet sana kağıt verip al bunları şubene götür demediği sürece bir şey götürmene gerek yok her şeyini görürler, yok tüm işlemlerin bitti heyet sana al bunu şubeye ver diye elverişli/elverişsiz kağıdı verdiyse onu götürmen gerek
Hocam Bana bi kağıt vermediler. ufak bi kağıt verdiler. 2 haziranda sonuçlarınızı e-devlet üzerinden veya hastaneden alabilirsiniz yazıyordu. heyet sonuçları açıklandı e-devletimde sonuç elverişli aldım. pdf şeklinde
-
bu kağıdı yazdırıp şubeye götüreceksin, sonrasında itiraz edeceksen edebilirsin etmeyeceksen işlemleri başlatırlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarcbu kağıdı yazdırıp şubeye götüreceksin, sonrasında itiraz edeceksen edebilirsin etmeyeceksen işlemleri başlatırlar
Zaten 1 kez itiraz etmiştim hocam aptal doktorum yüzünden her şey karıştı boşa heyete çıktım. bu kağıdı benim mi götürmem lazım çıktısını alıp ? şubede gözükmüyor mu zaten
-
sen götüreceksin ki altına itiraz etmediğine dair adını ve imzanı alacaklar, yine de arayıp sormakta fayda var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarcsen götüreceksin ki altına itiraz etmediğine dair adını ve imzanı alacaklar, yine de arayıp sormakta fayda var.
Anladım hocam sağ ol :) yarın arayıp sorayım bi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X