Şimdi Ara

Madem Amerika en güçlü ülke o zaman niye Alanya il olmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: 1
Giriş
  • Alanya Los Angeles'a benziyor. Amerika dünyanın en güçlü ülkesi ve Los Angeles en zengin eyaleti. O halde neden Alanya hak ettiğini almıyor? Alanya'nın kaderi ortaçağ'da kalmak diyebilirsiniz ama orta çağ kötü değildi ki! Orta çağın kötü olduğunu iddia eden varsa adres versin bir şey yapcam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gılınçmaster

• Alanya aslında ildir ama bu medyadan gizleniyor. Almanya'ya farklı yayın yapıyor kanallar. Almanya'ya gidin bakın orda herkes oranın il olduğunu biliyor ve oraya yapılan TV yayınlarında da orası il olarak gösteriliyor. bu gerçeği Alanya dışına taşıyan kişilerin başlarına birşey geliyo hepummm ahjh bana bişey oluyo ağğğhhhh lan nooluyo sjbfkrlmbzpqux

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum dh amerikaya gitmek istedigi ve Alanya tarihsel olarak yenicerilerle anildigi icin Los Angeles'taki samuray torunu Japonlarin bir oyunu olabilir.

• Alanya çok güzel yer ama gece 1 de merkezde nemden ve sıcaktan yapış yapış olunca bu nasıl memleket demedim değil. Ama plajla klimalı otel arasındaki döngü çook iyiydi.

• Ben seni engellemiştim... Yoksa senden başka bir "Alanya şöyle, Los Angeles böyle" yazan vardı?

• Bodrumu il yapalım Alanyayı yapalım Datçayı yapalım Marmarisi il yapalım uzar gider.

Önemli olan huzur varmı güven ortamı var mı işsizlik sıfırmı alım gücü yüksek mi bunlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Hiç komik değil  

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt
    SevTubeyoutube
    Origin Of Audio: https://www.youtube.com/watch?v=aqqpWo_Mtvw (Starts At Around 5:06)
    https://www.youtube.com/watch?v=L8XbI9aJOXk&ab_channel=SevTube
  • forum tarihinin en boşa geçmiş ömürü olabilir ya eleman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.