Şimdi Ara

TÜRK ERKEKLERİ NEDEN KADINLAR KONUSUNDA BAŞARISIZ |ANA KONU|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda her gün açılan konuları gördükçe yaşadığımız olaylara baktığımızda gördüğüm şu ki türk erkekleri türk kadınları konusunda çok başarısız ama avrupada durum böyle değil

Terkeden hep türk kızları

İlişkilerde daha güçlü olan elinde koz alan türk kızları

ısrar eden hep türk erkekleri

peki ne yapılabilir bunun bir sosyolojik mesele olduğunu düşünüyorum ve eğitiminin yapılması gerektiğini düşünüyorum buraya fikirlerinizi ve değişimleri yazabilirsiniz herkes faydalanır

bu konu bir lobi oluşumudur fikir paylaşım yeridir herkes görüşlerini tavsiyeleri yazsın

• türk erkekleri başarısız değil kızlar kezban ve -iç erkeklerii istiyolar o yüzden
  • Tamamen arz talep meselesi. Kızlar rahat çünkü ayrıldığı an kendine başka bi erkeği çok rahat bulabiliyolar. Erkekler nefes alan her dişiye yazdığı için kızlarımızın egosunu bi güzel okşuyolar ve kızlarımızında ilişkide erkeğe verdiği mesaj "benim dediğimi yapmak zorundasın eğer yapmazsan senden ayrılırım ve kolayca başkasını bulurum nasılsa abaza çok" oluyor. Erkeğimiz de eline mahkum olmamak için köpek oluyor kıza karşı ve sonuç yine hüsran.
  • bak şimdi bu ülkede boyu 1.55'in üstünde kilolu olmayan her kızın peşinde en az 5 erkek koşuyor.
    bak güzellik kültür ahlak felan bahsetmiyorum bile. 1.55'ten uzun ve kilolu olmayacak. bu kadar.

ve yine erkeklerimiz kızı ayarlamak için süprizler yalvarmalar hediyeler şiirler akla gelen her yolu deniyolar. sonuç olarak sadece 1.55+ boy ve zayıf olma standartlarını sağlayan kızlarımızdaki ego uzaydan daha büyük oluyor.

ve en nihayetinde kız o 5 erkekten 1'ini seçiyor geri kalan 4 erkek başarısız oluyor.
  • Ana konu
  • Türk erkekleri neden Türk kadınları konusunda başarısız diye düzelt bence konuyu.
    Başlık böyle olunca da cevap "Türk kadınları" oluyor. Anormal, abuk subuk, kişiliksiz tipleri ayrı tutuyorum.
  • Ana konu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk kızları kezban katılıyorum ama Türk erkekleri de abazan keko
  • Ülkede çok abaza olmasından dolayıdır.En çirkin kızın bile yüzlerce talibi çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusların Türkler İçin EFSANE Bir Sözü Vardır..

Biz Kadınlarımıza Değer Vermeyiz..

Fakat Türkler Kadınları İçin Ölürler...

Bu Yüzden Türk Kadınları RUSLARA Hasta Bizede Dötlerini Dönüyorlar..
  • tavsiyesi falan yok kardeş sevgi gösterip değer verirsen senden soğuyorlar ve kızları tuvalet kağıdı hesabı kullanan -içlerin kucaklarna atlıyorlar

aynı şekilde her kıza yavşayan tipler yüzünden de egoları tavan yapıyor mesela bizim okulda birisi var tanısın veya tanımasın istisnasız her kıza öküz gibi yavşıyor sevgilisi ile ayrılıp eşyalarını geri gönderdiği gün 4 kıza birden yavşadı düşün bu tipler olduğu sürece kızlar neden egoist olmasın?
    kızlarda bu tiplere yüz verip ucuz davranıyor bu yüzden hem o çocukla hemde kız arkadaşlarıyla(ortak arkadaşımızdı)bağımı kestim sonrada egoist olan ben oluyorum tabi

• olabildiğince bakımlı yakışıklı olun. rahat olun. fazla yüz vermeyin. o zaman karşılık alırsınız. zaten hepsi aç gibi bakıyor yanında erkek arkadaşı olanda kocası olanda bakıyor. onlarda en az bizim kadar açlar merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 11 Aralık 2016; 16:1:46 >
  • Herkesi konu dışı takipcisi gibi sanıyorsunuz galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- yuz vermeyin
    2- mesaj atmayın ,eğer atarsanız da onu ters köşe yapın ve son mesajına cevap vermeyin rezil olsun
    3-rahat olun lafinizi esirgemeyin.
    4-ince laflar sallayın
    5-olgun olun zeki olun
    6-sümüklü kızları adam yerine koymayin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

bak şimdi bu ülkede boyu 1.55'in üstünde kilolu olmayan her kızın peşinde en az 5 erkek koşuyor.
    bak güzellik kültür ahlak felan bahsetmiyorum bile. 1.55'ten uzun ve kilolu olmayacak. bu kadar.

ve yine erkeklerimiz kızı ayarlamak için süprizler yalvarmalar hediyeler şiirler akla gelen her yolu deniyolar. sonuç olarak sadece 1.55+ boy ve zayıf olma standartlarını sağlayan kızlarımızdaki ego uzaydan daha büyük oluyor.

ve en nihayetinde kız o 5 erkekten 1'ini seçiyor geri kalan 4 erkek başarısız oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

1- yuz vermeyin
    2- mesaj atmayın ,eğer atarsanız da onu ters köşe yapın ve son mesajına cevap vermeyin rezil olsun
    3-rahat olun lafinizi esirgemeyin.
    4-ince laflar sallayın
    5-olgun olun zeki olun
    6-sümüklü kızları adam yerine koymayin

• Kahkaha attım 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler abaza cunku. Bir kizi 10 kisi seviyor vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.