Şimdi Ara

TÜRK ERKEKLERİ NEDEN KADINLAR KONUSUNDA BAŞARISIZ |ANA KONU| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Take That

olabildiğince bakımlı yakışıklı olun. rahat olun. fazla yüz vermeyin. o zaman karşılık alırsınız. zaten hepsi aç gibi bakıyor yanında erkek arkadaşı olanda kocası olanda bakıyor. onlarda en az bizim kadar açlar merak etmeyin

Şimdi ağa boylu poslu geniş omuzlu kaşı gözü güzel sakallı spor giyinimli bir erkek sokakta ilgi odağı diyelim ,bu herifçioğlu kızlara yüz vermeyen bir tip kızlarda ancak öküz gibi bakmakla yetiniyor nedir şimdi bu durum
  • Valla biz erkekler biraz fazla hızlı oluyoruz.Kız konularında kendimi başarılı bulurum 5 ten fazla sevgilim oldu.Ama 50 tane kız kaçırmışımdır elimden.Neden basit hemen buluşmak hemen öpüşmek hemen yatmak istiyoruz.Hal böyle olunca kızlar çok egolu oluyor.En tipsiz kız bile havalı oluyor.Onlarda haklı tabi.Yakışıklı delikanlılar görüyorum yanlarında kısa boylu tipsiz ve egolu kızlar.Acıyorum gençlere.

Peki o güzel alımlı kızları kim kapıyor derseniz cevap basit.Cebinde parası altında bmw si olan gençler.Çünkü türkiyede bir kız çok güzelse ister istemez kurnaz oluyor.Onlarda haklı tabi.Gideceği yere dolmuşla gitmektense erkek arkadaşının bmw siyle gitmek daha mantıklı geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

1- yuz vermeyin
    2- mesaj atmayın ,eğer atarsanız da onu ters köşe yapın ve son mesajına cevap vermeyin rezil olsun
    3-rahat olun lafinizi esirgemeyin.
    4-ince laflar sallayın
    5-olgun olun zeki olun
    6-sümüklü kızları adam yerine koymayin

ne anladım o işten. bütün şeytani şeyleri yazmışsın. böyle hayat mı geçer
  • Ana konulara yazmıyorum prensiplerim var benim
  • Çünkü burda herkesin dediği gibi kızların egolarını çok yükselten erkeklar fazla,bunlarda kendilerini birşey sanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan su turk kizlari mevzusu ne zamanfiir var ama son zamanlarda iyice artti acaba onlar duşunuyomu bizi bu kadar bence hayir rahatlar bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

bak şimdi bu ülkede boyu 1.55'in üstünde kilolu olmayan her kızın peşinde en az 5 erkek koşuyor.
    bak güzellik kültür ahlak felan bahsetmiyorum bile. 1.55'ten uzun ve kilolu olmayacak. bu kadar.

ve yine erkeklerimiz kızı ayarlamak için süprizler yalvarmalar hediyeler şiirler akla gelen her yolu deniyolar. sonuç olarak sadece 1.55+ boy ve zayıf olma standartlarını sağlayan kızlarımızdaki ego uzaydan daha büyük oluyor.

ve en nihayetinde kız o 5 erkekten 1'ini seçiyor geri kalan 4 erkek başarısız oluyor.

hocam yalnız yanlışınız var. 1.55 üstü kıza en az 10 erkek yürür. 1.45 tanıdığım var öyle ahım şahım güzelde değil kilosu yok , ona en az 5 erkek yürüyor düzenli

• Senelerdir su forumda binlerce konusu acildi her turlu denklem kuruldu degisen birsey yok cunku disaridaki kamiller 1 kiza 10 erkegin yavsadigi cogunlugu olusturuyor.Bu daha degismez uzun yillar o yuzden yalnizlik devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

bak şimdi bu ülkede boyu 1.55'in üstünde kilolu olmayan her kızın peşinde en az 5 erkek koşuyor.
    bak güzellik kültür ahlak felan bahsetmiyorum bile. 1.55'ten uzun ve kilolu olmayacak. bu kadar.

ve yine erkeklerimiz kızı ayarlamak için süprizler yalvarmalar hediyeler şiirler akla gelen her yolu deniyolar. sonuç olarak sadece 1.55+ boy ve zayıf olma standartlarını sağlayan kızlarımızdaki ego uzaydan daha büyük oluyor.

ve en nihayetinde kız o 5 erkekten 1'ini seçiyor geri kalan 4 erkek başarısız oluyor.

Adam konuyu özetlemiş dağılabilirsiniz.
    Biraz daha güzelse hergün çıkma teklifi alır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

cibiliyetini seveyim senin mok gibi de sesi var zaten
  • erkek adamın erkek sevgilisi olur.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Yillardir aradigim cevap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

aynı işyerinden 5-6 kız apaçık yavşıyor, bazen onlar adına utanıyorum ama aynı işyerinden kızlarla çıkmama gibi bir prensibim var , herkes benim gibi prensipli olsa, her önüne gelene yavşamasa kızlar gelir size yavşar ,, bakın avrupada amerikada bu işler benim dediğim gibi oluyor, neden? çünkü oranın erkekleri abaza değil,oranın erkekleri kadınları ilah yerine koymuyor,ulaşılmaz varlıklar olarak görmüyor

el güzelmiş.

• Tok olacaksınız tok. Kız gelip size ağır asılsa bile hem karakteriniz sağlamlığı hem de olası bir kontra yememek için yukarıdaki aklınızı kullanacaksınız, aşağıdaki sırasını bekleyecek. Tabi bunu kanının kaynama zamanı geçmeye yaklaşan birinin söylemesi kısmen kolay :) Ama durum bundan ibaret.

• Çünkü erkeklerin %80'i kıza insan üstü varlık gibi davranıyor.
  • At avrat silah

Avrat bizde 2.sırada olduğundan çok değer veriyoruz.

Ama kızların o kadar umurunda değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum erkeklerin fikirleri yüzünden böyle. Ege fitnes diye bir kanal var youtubeda. Amerikada yaşayan bir vücud geliştirici çocuk. Bir videosunda çok güzel açıklamış. Türk erkekleri bir erkekle çok kolay iletişime geçen kızlara basit ve yollu güzüyle bakıyor. Hem abazayız birde üstüne kolay iletişime geçene yollu gözüyle bakıyoruz. Hem onla bunla gezip yatıp kalkarız iş evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş kız ararız. Genelin bu düşünceleri kızların genelinde davranış bozukluklarına yol açıyor. Ben buna çabuk yüz verirsem beni basit görür diye düşünüyor. Çoğu bunu düşünmüyor bile iç güsel olarak böyle davranıyor. Çünkü bu düşünce toplumun bilinç altına işlenmiş. Bu düşüncelerden kurtulmadıkça kızlarında değişmesini beklemek haksızlık olur. Biz kendimizi değiştirirsek onlarda değişir. Aslında seçici olan erkektir. Erkeklerin seçimleri kızları şekillendirir. Biz onları yargılamazsak onlarda değişir daha dengeli olurlar.

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı gibi,biz tüm erkekler olarak bu bilinç düzeyine erişmeliyiz,ama çoğu kişi kolaya kaçıyor,zor bence bunun değişmesi.

seçimler demişken,biz erkekler kendi tipimize göre kişiler hatta kendinden daha çirkin kızlara daha yatkınız,daha kolay olduğunu düşündüğümüz için herhalde,

bu yüzden,

isterse en çirkini olsun,kolay lokma sanılan kızlar ilgiyi görünce fazlasıyla ego yapıyor,

bunu gören ortalama ve üstü kızlar benim neyim eksik diyerek kendi krallığında prensesliğini ilan ediyorlar,

aslında ortada bir yarış var,ve kızlar kendi aralarında daha fazla puan elde etmeye çalışıyor.

bizdeki samimiyet yok,amacımız belli en azından.

ama olaya şöyle bakalım,bu ilgi erkeklere yapılsaydı bizde (birazda olsa) aynısını yapardık gibime geliyor.

neresinden tutsan elinde kalıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 12 Aralık 2016; 11:30:31 >
  • Memlekette o kadar çok abaza varki en tipsiz kadının bile totosunu kaldırıyor bu tipler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.