Şimdi Ara

TÜRK ERKEKLERİ NEDEN KADINLAR KONUSUNDA BAŞARISIZ |ANA KONU| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk kızlarının tipsiz, kısa boylu erkeklere pas vermemesinden dolayı oluşan "reddedilen bu erkeklerin azgınlıktan dolayı gördüğü her kıza yazması" ndan dolayı kaynaklanan bir durum var ortada. Herkes abazalara kızıyor ama bi sorun bakalım bu abazaları kim abaza yaptı? Onları reddeden kızlar!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arz talep konusunda çok büyük dengesizlikler var.

• 3 yil önceki düşüncem hala gecerli. Suanda muhatap oldugum hatuna sinifindan 3 erkek instagramdan yazmis .d ama o gitti beni tercih etti. Sebebi ne? Yakisikli degilim, agzim laf yapmaz, boyum cok uzun degil, kasli degilim ama karakterim var.

3 sene peşimden koştu ben de 3 sene icerisinde anca bos kalabildim .d tarzim olmadigi icin 3 sene yuz vermedim. Ama yüzü guzel oldugu icin tercih ettim. En azından elime mahkum degilim .d

Bu arada kız sizi beğenirse tipiniz batmaz. Ellerini over, disini over her seyini over. Yeter ki kiz icin karakterinizi bukmeyin. Kiz sunu bilsin bendrn ayrildiktan sonra bu adam hayatina devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

3 yil önceki düşüncem hala gecerli. Suanda muhatap oldugum hatuna sinifindan 3 erkek instagramdan yazmis .d ama o gitti beni tercih etti. Sebebi ne? Yakisikli degilim, agzim laf yapmaz, boyum cok uzun degil, kasli degilim ama karakterim var.

3 sene peşimden koştu ben de 3 sene icerisinde anca bos kalabildim .d tarzim olmadigi icin 3 sene yuz vermedim. Ama yüzü guzel oldugu icin tercih ettim. En azından elime mahkum degilim .d

Bu arada kız sizi beğenirse tipiniz batmaz. Ellerini over, disini over her seyini over. Yeter ki kiz icin karakterinizi bukmeyin. Kiz sunu bilsin bendrn ayrildiktan sonra bu adam hayatina devam edecek.
    kardeş hani senin manitan yoktu
  • öncedendi o :)
  • arz talep dengesizliği ve Türk erkeğinin maço bile olsa duygusal oluşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

3 yil önceki düşüncem hala gecerli. Suanda muhatap oldugum hatuna sinifindan 3 erkek instagramdan yazmis .d ama o gitti beni tercih etti. Sebebi ne? Yakisikli degilim, agzim laf yapmaz, boyum cok uzun degil, kasli degilim ama karakterim var.

Forumlarda yazarim herkes inanir nasilsa.
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Sembroni'nin bir sevgilisinin olduğuna inanmıyorum ben de.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    İnanmayabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.