Şimdi Ara

Neden 'yabancı' kızlar 'Türk' kızlarından daha güzel olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
6
Favori
39.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ' Anlayamadığım nokta şu. Türkiye,arabistan,iran,mısır,libya ve pek çok afrika ülkesi vs.. gibi Müslüman ülkelerin kızları diğer Almanya,Avustralya,Belçika,Rusya,İtalya... daha bir çok sayamadığım yabancı ülkelerdeki kızlardan (pek çoğu Müslüman olmayan kızlar) güzel değiller. Peki ya neden. Irk olayını hemen hesaba katacaksınız biliyorum yanlız bu ırk olayı da bir yere kadar . Güzellik veya çekicilik her insan için neden geçerli değil. Bu hristiyan,yahudi vs.. daha bir çok din ülkelerine özel mi?

• Temel nedeni akraba evlilikleri ve bakımsızlık. Özellikle ülkemizde o kadar çok oluyor ki... Akraba evliliklerinden dolayı gen çeşitliliği sınırlı oluyor ve tip olarak da çok kötü şeyler çıkabiliyor karşımıza. Bakımsızlık da önemli bir etken. Nasıl olsa beni alacak birini bulurum deyip Türk erkeklerinin abazalığına güvenen kız, ne spor yapıyor ne de adam akıllı bir bakım.
  • arap ülkelerinde kaşlarını aldırmak bile günah sayılıyor alsana bu 1.etken
  • Din.
  • Bıyıklee
  • tabi sizide anlıyorum.
    sınıftaki kızlara bakıyorsunuz tipsiz. ve tüm Tr'yi sizin sınıftakilerden türemiş sanıyorsunuz. İnternettede güzel kız resimleri görünce ...
  • niye lan benim sevgilim hepsinden güzel amacın neyse kızlarıda öyle görürsün
  • Gün boyu başı kapalı gezen bi kız saçlarını şöyle yapmak için uğraşırmı sence ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eminmisiniz hafia wehbe heralde rus
  • komsu tavugu komsuya kaz gozukurmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. müslüman ülkelerde insanlar görücü usulü evlenir. yabancılar. görür beğenir. en güzel yeni nesli yetiştirecek olan kızı seçer öyle evlenir. bizim ülkelerde seçme yapamadığımız için yeni nesillerimiz güzelleşmez.

2. arap genleri çok güzel değildir. bu genlere sahip olanlar zaten dini olarak müslüman olmaya yakındırlar. türkiyede de çok arap geni var. genler ile beraber din de geldi.

3. erkekleri de yakışıklı olmayan ülkelerde insanlar, sürekli kadınların kendilerini daha yakışıklı adamlarla aldatacağını düşünüp korktukları için namus vs. gibi olaylara çok bağlanırlar. bu yüzden çok güzel olmayan ırklar islama daha yakın oluyor.

üstünüze çok alınmayın

• Sanki erkekleri yakışıklı da... Aslında bakarsan güzel kız oranı yakışıklı oranından daha fazla.
  • Eksen eğikliğinden dolayı güzeller panpa. Norveçe Estonyaya güneş ışınları az açıyla gelip atmosferde daha çok yol katettiği için soğuk oluyor oralar haliyle insanları da beyaz oluyor. Beyaz insanlar da genelde güzel olur

Coğrafya 101
  • quote:

Orijinalden alıntı: OYNAR BAŞLIK

niye lan benim sevgilim hepsinden güzel amacın neyse kızlarıda öyle görürsün

Aynen öyle diyecektim.Benim sevgilim değil daha amaBana dünyadaki bütün kızlardan kadınlardan çok daha güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Sanki erkekleri yakışıklı da... Aslında bakarsan güzel kız oranı yakışıklı oranından daha fazla.

aynen ırkımız çok güzel bi ırk değil ondan, libya arab ırkı gibi berbatta değilde bi czech norweç alman ırkı değil sultan ahmette turist kafililerini goruyom erkeklerini bile gorunce bizde neyiz diyorum, hepsi birer ayrı kıvanç tatlıtuğ daha bile tipliler kalıplılar küçük burun ince kaş mavi yeşil göz sık saç dalyan boy allah vermiş kardeşim:)) (tabi genelinden bahsediyorum hepsi değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2012; 17:32:41 >
  • kafatası yapısı(ırk) eksen eğikliği ve bakımsızlık

kısaca altyapı yok rusya ve balkan ülkelerinden kız aşırmak daha mantıklı

bu arada türk ırkı asya soyludur şuan bildiğin araplarla karışmışız

sen buma benziyor musun

• Bi de yurt dışında yaşayan türk asıllı kızlarda daha güzel oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: OYNAR BAŞLIK

niye lan benim sevgilim hepsinden güzel amacın neyse kızlarıda öyle görürsün

Aynen öyle diyecektim.Benim sevgilim değil daha amaBana dünyadaki bütün kızlardan kadınlardan çok daha güzel geliyor.

evet benimde eskiden sevgilim dünya güzeli gibiydi gözümde ayrılınca değişti her şey.

• Sokakta yürürken resmen arap-rum karışımı insanlar görüyorum.
  • Şimdi bu konuyu açan arkadaş Suriyeli hatunları hiç görmemiş sanırım
  • lan geçen kampüste bir kız gördüm pembe dar bir tşört giymiş, işin iğrenç noktası bira göbeği gibi göbeği vardı, saçları falan dağınık ama çok keskin bir makyajı vardı ve SURATSIZDI. sanırsın uzaydan gelmiş hem iğrenç hem suratsız hem çirkin hem kilolu = bizim kızlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.