Şimdi Ara

Keşke güzel bir kız olarak doğsaydım :( (GÜZEL KIZLARA HAYATTA BAŞARILI OLMA REHBERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkekken 7/24 depresyonda olacağıma güzel kız olup ayın 1 haftası depresif olsam daha iyi olurdu.

Güzel kızlara hayatta başarılı olma rehberi:
    NOT:Eğer 18 yaşından yukarıdaysanız artık biraz geciktiniz o yüzden üniversitede ilk siz teklif etmelisiniz!
    Pekala bayanlar şimdi en önemli şey o yanınızda ki dızo erkekten kurtulmak. Şekerim biliyorsunuz Batuhan ne kadar yakışıklı olursa olsun kafası bomboş. SInıfında kafası dolu olan çocuklarda çok çirkin. Bİrde o kızlar bana hiç bakmıyor tribinde olup kültürel olarak biraz gelişse de asosyal kalmış çocuğunda size katkısı olmayacak. Çünkü o çocuk girişken değil, daha dik durmayı bile bilmeyen cılız bir şeydir ileride orta gelirli bir insan olucak ve belli ki aile baskısı hat safada o yüzden onuda boş veriyoruz :S

Şimdi çok güzel olduğumuz için çok iyi dereceler alamadık güzel bir okuda okumuyoruz. Ama o kadar güzeliz ki çok güzeliz yani yüz ve vücud olarak, bu sayede av alanımızı genişletiyoruz. TÜrkiyenin en iyi liselerinden (ASLA AMA ASLA FEN LİSELERİ DEĞİL) böyle sözel olucak ama çocuğun şimdiden 4 dil bilmesi gerekiyor ingilzice türkçe fransızca onun yanına da almanca olabilir farsça ve arapça olmaz hiç cool değil. Şimdiden denemeler yazan, kafasını tarihe, kültüre gömmüş kitap okuyan ama o kızlarla arası olmayan ayyy çok şeker yaaaaaaaaaaaaaaa. İşte o çocuğu kapıcaksınız. SOnra teşekkür edersiniz

AVANTAJLARI:
    +Bedenimi çok iyi kullanır her istediğimi elde ederdim. +
    +Ileride iş güç sıkıntısı olmazdı. Hobilerime oyunlarıma daha çok zaman ayırabilirdim.
    +yokluk çekmezdim.

DEZAVANTAJLARI:
    +Kızlardan kafa yapıma uygun arkadaş bulamazdım.
    +Sınıfta tüm dızolar arkadaşım olmaya çalışır sıram boş kalmaz rahat olmazdım.
    +Tüm arkadaşlarımın en az bir kez beni düşünerek masturbasyon yaptığını bilmek beni rahatsız ederdi.
    +Konuştuğum her erkeğin bölye planları olması arkadaşlık ilişkilerimi sarsardı. Sosyal yanlızlık yaşardım.
    +Büyük ihtimalle küçüklükte itibaren güzel olacağım için sosyal piramidin tepelerinde olucam keremcanlarla buraklarla konuşmaktan kendi kişiliğimi asla geliştiremeyecektim hemde buna gerek olmayaktı. Şu anki düşüncelerimin hiç birine sahip olamayacak bambaşka bir insan olucaktım.

• Buralar yıkılır.

xD
  • Keşke bende kiz olsaydim diyorum bazen sonra cocuk doğurmayi dusununce vazgeciyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az daha şaşırıp ciddiye alıyordum
  • Kızlar hakkında hiçbirşey bilmiyorsun. Nasıl birşeyse de neye benzeyeceğini, aynı kişliğe sahip olacağından da o kadar da emindin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş yarın ameliyata alıyoruz seni

• Tıp ilerledi geç kalmış sayılmazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rizörv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky Lady

Kızlar hakkında hiçbirşey bilmiyorsun. Nasıl birşeyse de neye benzeyeceğini, aynı kişliğe sahip olacağından da o kadar da emindin.

Çirkin kızsın büyük ihtimalle ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Kızlar hakkında hiçbirşey bilmiyorsun. Nasıl birşeyse de neye benzeyeceğini, aynı kişliğe sahip olacağından da o kadar da emindin.

keşke güzel kız olarak doğmuş olsaydım dediğine göre çirkin kız olarak doğmuşsun
  • bedenini kullanmayı o kadar kafaya koymussun ki, hayatta başarılı olma rehberi degil ortalık malı olma rehberi olmus bu

• Güzel kızlara başarılı olma rehberine gerek yok ki qnq. Başarısız olmak için ekstra bir çaba harcamaları lazım ki yine bile pek mümkün görünmüyor.

• Özet: Güzel bir kız olsam sektöre atılırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Güzel kızlara başarılı olma rehberine gerek yok ki qnq. Başarısız olmak için ekstra bir çaba harcamaları lazım ki yine bile pek mümkün görünmüyor.

o görüyosun ya kanaryalıların yanında taş gibi kızlar o kızlar işte hayatta kafa atmış oluyorlar. Hani gelen fırsata çok güzel geliyo be gelişine vuruyim diyip yollamışlar.
  • Güzel kızlar her zaman kazanır. Rehbere ihtiyaçları yoktur.

Dh erkekleri her zaman kaybeder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''+Tüm arkadaşlarımın en az bir kez beni düşünerek masturbasyon yaptığını bilmek beni rahatsız ederdi.''
    Bu nedir arkadaş neler kuruyorsun kafanda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Bana zeki, güzel, çirkin, hoş ne istersen söylesen zaten tanımıyorsun görmedin umurumda olmazdı. Şuanda da olmadığı gibi.
  • Normalde konudışına pek yazmam ama konu başlığı yanlış yakışıklı erkek ve güzel kız olarak hayatta başarılı olma rehberi olması lazım :D türkiyede yaşıyoruz sonuçta hiçbirşey yapasan gider gençlik dizilerinde oyunculuk yapıp para kazanabilirsin, ama benim şuan gidip ders çalışmam gerek hayatta kazanabilmem icin herkes eşit doğmuyor ne yazıkki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.