Bildirim
Panelvan ile esnaf kurye olmak mantıklı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet doğru söylemiş ama çok çalışırsın ytd -
Bi ara bende düşünmüştüm ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor panelvan araç için yaş şartları mevcut eski tip bir araç kabul etmiyorlar ayriyetten resmi açılış verip bağkurlu olacaksınız aylık bağkur 2024 itibariyle 6500 lirayı bulmuş durumda,damga ve gelir verginiz çıkacak yıllık 60 bin civarı alacağınız aracın yıllık muayenesi,yılda 2 defa vergisi,bakımı ve arızası bayağı bir gider demek ayriyetten aracın yıpranma payı çok önemli bugün bir dizel motoru yaptırmak size ortalama 70 bin üzeri maliyeti olacak ve sürekli çalışan bir aracın alt takım,soğutma sistemi ve şanzıman arızalarınıda göz önünde bulundurmak gerekli daha sonra aracı satmak istediğinizde yüksek kilometreden dolayı uyguna vereceksiniz aradaki değer kaybı bunların hepsi gider maliyetleriniz daha defterinizi tutacak muhasebeci aylık 1000 lira var iyi düşünmek gerekli
-
Hocam mantıklı. Benim bi arkadaş başladı yeni, gayet memnun. Masrafları çıkarınca 24-25 bin kalıyormuş (küçük bi şehirde). Ama araba kendisinin. Ha tabii araçlarda yaş sınırıda var. 2020 mi neydi yanlış hatırlamıyorsam. O tarz bi araçta 400-450 civarıdır muhtemelen.
Bu arada motokuryeler 40-50 bin nasıl kazanıyor anlamıyorum. Çok yoğun bi bölgede değilse, günde 16-17 saat çalışmıorsa gerçekten çok iyi bi para. Motokurye bi arkadaşıma sorduğumda o kadar kazanamazlar, en kralı 20-25 kazanır demişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X