Üniversite harçları kalktımı kalkmadımı?
Bi ara haberlerde geri geldi diyordu şimdi baktım birinci öğretimler harçlardan muaf tutulmaya devam edilecek diyor. bilen birileri varmı?
Macbook M1 pil sağlığı
Yaklaşık 4-5 ay oluyor alalı. Bilgisayarı neredeyse hiç kapatmadım, hep uyku moduna alıyordum işim bitince. Şarjı 0 olup kapanınca takıyorum genelde ve %100 olana kadar şarjda kalıyor. Bugün bi baktım maks şarj sağlığı %96 gösteriyor. Daha önce haberim yoktu bu pil sağlığından. Bu normalmi yoksa fazlamı yormuşum bilgisayarı?
Gillette Mach3 Start 15'li 340 tl
Normal fiyatı 370 tl. Sepete ekleyip ödemeye geçtiğinizde seçili gillette ürünlerinde 30 tl indirim adı altında bi indirim daha uyguluyor, 340 tlye geliyor. Yani tanesi 22,6 tiye denk geliyor. Baya araştırdım, bu kadar ucuzu yok. İhtiyacınız varsa kaçırmayın derim.
Not: Ürün normal mach 3 değil, start olan versiyonu. Başka sitelerde tane fiyatı 30 tl üstüne denk geliyor.
En Güzel Kadını Seçiyoruz
Sadece en güzel bulduğumuz kadınları paylaşıyoruz arkadaşlar. Kural basit, en çok artı alan en güzeldir.
Proxy den anlayan varmı?
Proxylerden anlayan varmı?
Dahili uydulu TV kurulumu nasıl oluyor?
Kanallar var fakat sinyal yok. Youtube da düzgün birsey bulamadım. Nasıl yapabilirim kurulumu? Biryere kablo bağlamak vs mi gerekiyor?
Koku çıkarmayan mangal varmı?
Arkadaşlar apartman hayatında mangala hasret kaldık. Şöyle koku çıkarmayan bir çözümü yokmudur bu işin? Balkonda yapıpta millete rahatsızlık vermek istemiyorum, malum yaz ayındayız.
Kredi faizleri artarsa var olan kredi ödemesi değişir mi?
Diyelimki ev kredisi çektim ve ayda 5k ödüyorum. Eğer kredi faizleri artarsa bu benim ödemelerimi etkilermi yoksa ben hala aynı parayı ödemeye devam mı ederim?
Özellikle akşam saatlerinde inanılmaz yüksek ping oluyor. Yokmudur stabil normal ping değerleri veren bir internet? İnternet kutusunu kullanıyorum (ttnet altyapısında) ve ping değerleri berbat. Oyun oynamaktan soğudum.
Şuan internet kutusu kullanıyorum ve ping değerlerim rezalet. sürekli olmasada 5-10dk bir ping 800-900 ms lere kadar çıkıyor. Özellikle akşam saatlerinde. Bunun sebebini tam olarak bilsem ona göre yeni bir ISS ye geçeceğim.
Sanırım çoğu ISS te bu yaşanıyor ve internette bazı kişiler bunun sebebinin ISSlerin çoğu kişiye sabit ve aynı IP adresi vermekten kaynaklandığını söylüyorlar.
4 kere teknik desteği aradım fakat çözüm sunmadılar. Ben artık internet değiştirmekten bıktım. Akşamları online oyun oynamak işkence oldu. Benim ne yapmam gerekiyor? Farklı bir altyapı kullanan ISS ye mi geçmeliyim. Daha önce türknet-netspeed-internet kutusu bunları kullandım. Hepsi TT altyapısını kullanıyor. Uydunetemi geçmeliyim?
Böyle herkese aynı sabit IP gibi bi saçmalık uygulamayan bir ISS varmıdır?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 264
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 12.494 (Bu ay: 338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 192 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic