Şimdi Ara

Aras kargo transfer merkezinde çalışıyordum soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep gece çalışıldığı için bıraktım, gördüklerimi anlatacağım. Sor gelsin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aras Kargo Transfer Merkezlerinden Kargo Alma ve Bekleme süreleri

Aras Kargo'nun transfer merkezleri, kargoların bir dağıtım merkezinden diğerine taşınması için kullanılan tesislerdir. Bu merkezler, kargoların hızlı ve verimli bir şekilde son varış noktalarına ulaştırılmasını sağlar.

Transfer Merkezinden Kargo Alınabilir mi?

Genellikle transfer merkezlerinden kargo teslim alınmaz. Transfer merkezleri, kargoların depolandığı veya işlendiği geçici tesislerdir ve müşteri hizmetlerine açık değildirler.

Kargo Transfer Merkezinde Ne Kadar Bekler?

Transfer merkezlerinde kargo bekleme süreleri, kargonun boyutuna, ağırlığına, varış noktasına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, genellikle transfer merkezlerinde kargolar 1-3 gün arasında bekletilir.

Transfer Merkezinden Kargo Alınabilir mi?

Transfer merkezlerinden kargo teslim alınamaz. Kargolar, son varış noktalarına ulaştıklarında şubelerden veya yetkili dağıtım noktalarından teslim alınabilir.

Transfer Merkezinde Kargo Takibi

Kargonuzun transfer merkezindeki konumunu ve tahmini teslim tarihini Aras Kargo'nun web sitesinden veya mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

Transfer Merkezi Kargo Teslimatı Hakkında Önemli Bilgiler

• Transfer merkezleri, kargo teslimatı için kullanılmaz.
    • Kargo bekleme süreleri değişebilir.
    • Kargonuzu takip ederek güncel konumunu ve tahmini teslim tarihini öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo transfer merkezleri, kargoların hızlı ve verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlayan önemli tesislerdir. Bu merkezlerden kargo teslim alınamaz, ancak kargo takibi yoluyla kargonuzun konumunu takip edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kargoları fırlatıyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

kargoları fırlatıyormusunuz?

Fırlatmak az bile şut çekenler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

quote:

/>
  • favori kargo şirketim değil yaa. çalışanları çok yobaz bizim memlekette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

favori kargo şirketim değil yaa. çalışanları çok yobaz bizim memlekette

Memleketinin halkı nasılsa çalışanıda öyledir genelde, ama sahibinin yobaz olmadığını biliyorum. Cemaatinde kargo firması var eğer bilmiyorsan.
  • quote:

quote:

quote:

/>

Ben öyle şeyler yapmadım ki bana niye vuruyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Memleketinin halkı nasılsa çalışanıda öyledir genelde, ama sahibinin yobaz olmadığını biliyorum. Cemaatinde kargo firması var eğer bilmiyorsan.

yemişim cemaatini ya aras Kargo dan bi yol olmaz uyuşuk firmanın biri. halk malk hikaye adamlara kargo nerde diyorum dapitimda diyo şubeye çoçuklar gidiyor şubeden alıyor kargo yu 5 dak içinde ne yaptığını bilmeyen insanlar dolu samsun da aynımış

• Valla ben Aras kargoyla Tunceli'ye kargo gonderdim 2 gunde gitti. Istiklale en yakin olan sube, Kasimpasa diye mi geciyo hangi subeyse ordan gonderdim.

• Yere düşen kargo paketlerini ne yapıyorsunuz

• kargoların içine bakıyonuz mu
  • Eve hiç gelmediğiniz halde "eve uğradık bulamadık" demeye utanmıyor musunuz ?

her seferinde ana şubeye gidip elimle alıyorum. bir daha aras karho mu ? tövbe
  • quote:

quote:

quote:

yemişim cemaatini ya aras Kargo dan bi yol olmaz uyuşuk firmanın biri. halk malk hikaye adamlara kargo nerde diyorum dapitimda diyo şubeye çoçuklar gidiyor şubeden alıyor kargo yu 5 dak içinde ne yaptığını bilmeyen insanlar dolu samsun da aynımış

Ben şunu öğrendim, istanbul'dan samsun'a gönderilen kargo sabah orada oluyor. Şube arabası gelip transfer merkezinden almayabilir, almışsada günlerce şubede bekleyebilir.
    Şube çalışanları çok bilgisiz ve lakayıt davranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Yere düşen kargo paketlerini ne yapıyorsunuz

O paketler yere kendi düşmüyor ki elemanlar atıyor zaten.
  • arasın kargo takip sistemi çok kötüydü.kodu yazıyordun çıkmıyordu falan.ama son zamanlarda düzeldi.her ilden her ile her gün kargolar taşınıyor mu?bu sistem nasıl işliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.