Şimdi Ara

Fakir insanlar neden çocuk yapıyor? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
5
Favori
26.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oturup bunlari mi dusunuyorsun sen ? senden iyi tipim olduguna gore bende senin genlerinin var olmamasini ve mumkun oldugu kadar az insanda olmasini mi istemeliyim? buna hakkim var mi ? cok aptalca bir dusunce kusura bakma. senden iyi tipi olan kisinin gozunde sen de o bahsettiklerinden birisin. he bide bu kadar insana gerek var mi demissin. intihar edersen bu gorusune saygi duyabilirim.bahsettigin insanlar yerine senin yasaman icin bi neden goremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehaletten kaynaklı. Kendini geçindiremeyen bir insanın evlenip çocuk yapmasının mantıklı hiçbir yanı yok.
  • Yazdıklarınızı okudum. Hatta acaba ben mi yanlış anladım diyerek bir daha okudum. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki çok ama çok sığ bir düşünce yapısı ile yazılmış ve irdelemişsiniz.

Öncelikle şunu hiç bir zaman unutmayın. Herkes kendi doğrusunu yaşar.

Siz kendi bilgi birikiminiz ile edindiğiniz ve size edindirilmiş olan düşünce yapısı çerçevesinde yorum yapıp insanları yargılıyorsunuz. Kaldı ki yargılama hakkınızı nereden kendinizde buluyorsunuz bu da ayrı bir tartışma konusu. Onlar yani bahsetmiş olduğunuz ve bahsetmek ile kalmayıp aşağıladığınız güruh ise kendi doğrularınca yaşıyorlar hayatlarını.

Birde fakirler demişsiniz ama ona laf söylemeden çirkinler kısmına değinmek istiyorum. Kime yada neye göre çirkinler?

Siz bir şahsı kendi süzgecinizden geçirip onun çirkin olduğunu varsayıyorsunuz ama ölçü nedir burada? Kimse göre çirkin? Çirkin yada güzel olmak yüzün sağ ve sol tarafının birbirine olan simetrisimidir size göre? Daha da söylenebilecek çok şey var aslında ama boş veriyorum.

Kendi hayatınızı yaşamaya bakın bence, bırakın insanları herhangi bir şekilde kategorize etmeyi yada sınıflandırmayı.

• Çok basit tüm canlıların tek bir ana ortak noktası var, tüm canlılar neslini devam ettirmek için yaşar. Bu içgüdüsel bir şeydir. Birine aşık olduğunuzda aslında o insanla aile olma duygusu ile beraber olursunuz.

• çirkinin çocuk yapmasının nesi yanlış? ne iğrenç bir konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anlama senide yapmışlar sonuçta durum iyidir kötüdür. ALLAH herkese bu duyguyu yaşatır inşALLAH
  • Düşük profil insanların çok çocuğunun olduğunu herkes söylüyor zaten. Aşırı çocuk tek başına olmasa da büyük oranda cehalet ve ilkellik göstergesidir. Bunu üniversite proflarından duymuştum aynısını tv tartışma programlarında da duyduğum için şaşırmadan yazabilirim. Anadolu coğrafyasının sağlıklı besleyebileceği nüfus en fazla 20 milyon. Üretim patlaması yaşansa max 30 milyon (ki o da düşmesi gerek) nüfusu kaldırabiliyor ve 0 enflasyonla ülkede herkesin sağlam alım gücüne sahip sağlıklı kaynaklarla huzurlu yaşaması demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 29 Mart 2019; 15:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fakir ve çirkinler olmasa bayrağı kimin evine asacaksınız? Haberlerde 15 saniye kime ayrılacak? Senin gibi güzel ve zengin insanlar nasıl üzülmüş gibi yapacak? İşte o fakir ve çirkinlerin hala uğrunda can verecekleri bir onurları var ama sizin gibi güzel ve zenginlerin çoğu onurlarını paraya takas ettikleri için uğrunda bırakın ölmeyi üzülecek bir onurları dahi yok. Topu topu 70yıl ömrü olan o güzel kabukta size elbette mutluluklar, çirkin ve fakirlerin kurdukları ülke, yazdıkları destan nesiller boyu yaşayacak.

Ek:
    Fakir insanlar neden çocuk yapıyor?

• sıkıntı şu hem çocuk yapıyorlar hem bakmıyorlar hem okutamıyorlar tam bi loser yetiştiriyor olum senın hiç mi hedefin yok 5tane cocuk yapıyorsun cocukların köle oluyor sonra dunyada
  • Bi karışmadığınız insanların üremesi kalmıştı oda tam oldu.

• Çünkü yapacak bir şeyleri yok akılları fikirleri orda aktivite olarak.

• Ben net olarak aptal olduklarını düşünüyorum üremeyi mecburi sanan bir toplumuz ne yazıkki 25 yaşına geldin mi evlenip çocuk yapman gerektiğini söylüyorlar eee ben çocuk yapınca hayatım kendi isteğime göre değil onun ihtiyacına göre değişicek ıq ları sıfır ya

• Fakirlik çok büyük bir sorun değil kişi ilerde düzeltebilir ama çirkinlik öyle değil
    O yüzden çirkinseniz çocuk yapmayın

• Başlıkta bi sıkıntı var bence.
    "Fakir"i anladım da "çirkin"?
  • Fakirler neden çocuk yapıyor değil de insanlarımız neden fakir? Diye düşünmemiz gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toplum sana bunu dayatıyor. Kabul etseniz de etmeseniz de doğduğunuzdan itibaren evlenme ve çocuk yapma yönünde bir toplum baskısı var. Toplum kendinden farklı olanı her zaman törpülemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Toplum sana bunu dayatıyor. Kabul etseniz de etmeseniz de doğduğunuzdan itibaren evlenme ve çocuk yapma yönünde bir toplum baskısı var. Toplum kendinden farklı olanı her zaman törpülemiştir.
    YouTube üzerinde nickiniz ile aynı ismi taşıyan kanalı sahibi siz misiniz?
  • Tebrikler aynı konudaki 100000. başlığı açtın. Dh'de ilk 5 'te her zaman aynı başlık olmak zorunda mı?

• İnsanları kategorize etmeyin lütfen.Yazdıklarınız gerçekten çok acımasızca baştan aşağıya okudum toplumda infial yaratacak türten.
  • zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.