Şimdi Ara

Fakir insanlar neden çocuk yapıyor? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
5
Favori
26.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek çocuk yapınca nufüs artmaz gelişemeyiz. Yani düşün herkes tek çocuk yaptı. Anne baba öldü tek çocuk büyüdü oda evlendi başka tek çocuk olarak büyümüş bi kızla, bunlarda tek çocuk yaptı. :) 2-3 kuşak sonra nufüs yarıya iner Hatta o son çocuğa baya bi miras kalır:)

Sonra kime ev araba yada satılan ne varsa satacaklar. Asgari ücrete çalışacak köle bulamayacaklar. Yurt dışı bu kafada mesela onlarda çocuk teşviki, grenkart filan var. Yoksa yönetecek vergi verecek vatandaş kalmayacak.

Bu yüzden yöneticiler nufusun hep artmasını ister. Ne kadar çok insan o kadar çok vergi. :)

Köy yerinde çok çocuk iyiymiş eskiden. Şimdi onlarda traktör yoksa bi halt yapmıyor. Herkes rahata alışmış. Köydeki gençlerde şehire kaçma peşinde.

Şehirde çok çocuk yapanlarda okul bitince iyi kötü bi işe sokarız eve para getirir düşüncesi ile yapıyorlar. Tabi çocuk asi oluyor tek kuruş vermiyor üstüne para istiyor o ayrı mesele @Moving On

• Sizene birader? Adam istediği kadar yapar. Senden para mı istiyor? Hem neye göre kime göre fakir? Ihtiyacı çok olana fakir denir. Sen ne kadar ihtiyaç hissedersen 10 bin aldansa fakirsindir . Adam 2 bin alır ancak elindekilerle mutludur o fakir değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi eskiden tarlaya amele lazımdı ne kadar çocuk olursa o kadar bedava işçi. Maaş ve çocuk sayısı doğru orantılı yani. Şimdikilere akıl erdiremiyorum tamamen aptallık. Sonra drama yapıyorlar çocuğuma kıyafet alamıyorum bilmem ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seks sirasinda en son kendine engel olamayacak kadar abaza ve hayattaki tek basarisi bu oldugu icin onuda hayvan gibi kullaniyor
    ustune bi de cukur, fazilet hnm kizlari vb dizileri izliyolar ‘yok ogullarim, yok evlatlarim’ mafya ya hani abi sozde, ozeniyor iste
    tayyibin su 3 cocuk yapin olayinada kapilan cook kisi var

• Haklısın.

Adam yiyecek ekmeğim yok diyor bakıyorsun 3-4 de çocuğu var! Neyine güvenerek yapıyorsunuz bu çocukları o zaman. Yazık değil mi çocuklara...
  • fakiri anladık bakamicaksan çocuk yapmayıda anladıkda çirkin ne brader bana görede sen çirkinsin belki belkide baban çirkin sen niye oldun ozaman
  • Hocam canımız sıkılınca çocuk yapıyoruz😁😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka tabi. Aslında gizli bir amacımız var: Dünyayı daha çok çirkinler ve fakirlerle doldurmak. Sizler gibi zengin ve güzel insanlara yer bırakmayacağız🐈

• quote:

Orijinalden alıntı: mco

Fakirler çok çocuk yapmasın tezinizi biraz olsun mantıklı gerekçelerle açıklamaya çalışmışsınız eyvallah. Fakat çirkinler meselesini anlamadım. Yani boyu belli bir cm'nin altında olanlar, burnu kocaman olanlar, yüzü modern estetik kriterlere uymayanlar ne demeye dünyaya gelip bir de çocuk yapıyorlar ve benim göz zevkimi bozuyorlar diyorsunuz anlaşılan.İnsanı insan yapan değerlerin ne olduğundan habersiz, yazık...
    edit: yanlış alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 29 Mart 2019; 12:30:51 >
  • Bu koca kafalar diğer konularda akp hükumeti döneminde insan hakları konusunda geri gittik diyor. Sizin yüzünüzden işte şu iğrenç konuya bak. Daha muhalifken ülkeyi geri götürüyorsunuz bi de kazara seçilseniz afrikanın dinsiz versiyonu olucaz.

• InnocentHate kullanıcısına yanıt
    Aynen geldi şu an

• Zengin parayla fakir karısıyla oynarmış.
  • çirkini geç o kıstas değilde diğer konularda haklısın. CEHALET.
  • Sana katılıyorum.

• öncelikle güzellik görecelidir senin tipsiz dediğin biri bir başkası için yakışıklı veya güzeldir kimi genç kimi yaşlı kimi şişman kimi zayıf kimi esmer kimi sarışın kimi sever bu kimi kimi diye gider herkesin zevki farklıdır birinin tipsiz yada çirkin olduğuna sen mi karar veriyorsun sanane bilader isteyen çocuk yapar millet sanamı soracak boş boş konuşuyorsun sen çocuk yapmada senin neslin sürmesin mazallah çocuk da senin kafada falan olur gerek yok bir boş insan az olsun
  • Katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Bu koca kafalar diğer konularda akp hükumeti döneminde insan hakları konusunda geri gittik diyor. Sizin yüzünüzden işte şu iğrenç konuya bak. Daha muhalifken ülkeyi geri götürüyorsunuz bi de kazara seçilseniz afrikanın dinsiz versiyonu olucaz.
    Ülke ve Dünya Gündemi'nde siyaset hakkında tek mesajım yok, muhalif olduğumu nereden çıkardın da kafanda bir senaryo kurup geldin çattın? zaten iktidar laf yiyorsa hep senin gibi tipler yüzünden yiyor, durup dururken siyaset konusu açıyorsunuz insanları partiden soğutuyorsunuz, sen parti tutma lütfen.
  • senin baban senin gibi düşünce fakiri ve çirkinini niye yaptıysa ondan dolayı!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.