Şimdi Ara

Fakir insanlar neden çocuk yapıyor? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
5
Favori
26.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana giren çıkan ney diye soracaktım Bazı yorumları göz ucuyla okuyunca seninle aynı fikri paylaşan lüzumsuzların da olduğunu üzülerek görmüş oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de fakir ve çirkin olan sizsiniz ve bu yüzden de tükenmeye ve yok olmaya doğru gidiyorsunuz.

• Ne salak salak konular acıyorsunuz boyle ya
    Aile ne ?
    Toplum ne?
    Millet ne?
    Git bunlari oku anla

• Bunu yazanın aylığı neee anasınin babasının tipii nee kendisinin tipi ne . Vurdur evladım acımazz

• Fakiri anlarım da çirkin ne alaka
  • Kesinlikle katılıyorum. Neden çocuk yaparlar ki? Mesela başlık sahibi ve onu destekleyen lord ve dük'ler hariç neden biz sıradan köylüler çocuk yaparız aklım almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cast ajansından fırlama modellere bakıp değerlendirme yapmaya falan kalkyorsunuz. Kitle üzerinde imaj kontrolünden başka birşey değil bu.

O ajansın kamerasını, çekilen fotoğrafların ve videoların montajını, finansal desteğini, çalışanların maaşlarını ayarlamaya kalkan adamlar işin asıl sahipleri.

Saçlar dökülmeden, göbek yapmadan,kahve içmekten ötürü dişleri sarartmadan veya yakın gözlüğü takmadan nitelikli adam olunmaz bu şarttır.

O cast ajansından fırlama adamlar diyet uyguluyor, spor salonundan çıkmıyor. Bir bardak süt içmeye, bir tabak tatlı yemeğe hasret kalmaya mecburlar.

Bence çirkin yakışıklı meselesi değil, bu iş para ve vizyon sahibi olmakla alakalı. Vizyon yoksa zaten niteliksiz yaşamaya, çilelere katlanmaya mecbursunuzdur.
  • İlk çocuk yaptığımda maddi durumum fena değildi. Tek büyümesin dedik ikinciyi yaptık. İkinci olduktan sonra maddi durumum ciddi şekilde bozuldu. Nihayetinde 3-4 çocuk düşünüyorduk eşimle (kalabalık ailede büyüdük ikimizde) ama ikincide sonra maddi durum bozuldu ve yeter dedik iki tane. Maddi durumum düzelse de üçüncüyü düşünmüyorum çünkü bu ülkede çok kısa sürede herşey terse dönebiliyor..
    Fakirlerdeki çok çocuk nedeni cahillik ve salaklık.

• O kadar haklısın ki anlatamam. Ben çocuğu da geçtim, şu ülkedeki "Belli bir yaşa geldin evlenmen lazım" takıntısını da anlamıyorum ve acayip derecede kılım bu konuya. Sanki herkes evlenmek zorundaymış gibi "Bak sana kız buldum" "Bak sana yakışıklı bi çocuk buldum bi görüşün" olayları tepemi attırıyor. 30 yaşına gelmiş bekar bir insana tuhaf gözlerle bakılıyor kadın olsun erkek olsun. Herkes evlenip çocuk yapmak zorunda. Evlenirsin "Nerde çocuk nerde çocuk" olur bu sefer. Evlenirsin, çocuk yaparsın durumundan ötürü belini doğrultamazsın. Sorunca da "Allah rızkını verir" olur. Yine sinirlendim bak.
  • Adam haklı beyler dağılın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumun ciddi anlamda yaş ortalaması düşmüş.

• Pff hep böyle tipler çıkıyor bir bitmediniz. Sizene millet ne yaparsa yapsın. Asıl salak adam doğurmasılar yeter. Forumda yeterince var.

• modric
    rooney
    neymar
    suarez
    Alexis Sanchez
    Angel Di Maria
    eto
    marodona
    ribery
    ronaldinho
    ve Ronaldo doğmamalıydı konuyu açana göre tek kelime saçma bir düşünce.

bir fakirden doğacak çocuk belki kansere çare bulacak , belki dünyanın sonun getirecek bir felaketi önleyecek vs vs vs..
  • Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diye bir laf var ondan sanırım. Fakirin prezervatif alacak kadar bile parası yok anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

modric
    rooney
    neymar
    suarez
    Alexis Sanchez
    Angel Di Maria
    eto
    marodona
    ribery
    ronaldinho
    ve Ronaldo doğmamalıydı konuyu açana göre tek kelime saçma bir düşünce.

bir fakirden doğacak çocuk belki kansere çare bulacak , belki dünyanın sonun getirecek bir felaketi önleyecek vs vs vs..
    Aslında mesele fakirlerin çocuk yapıp yapmaması değil. İsteyen tabiki de çocuk yapacak kim karışır. Mesele kendine bakmadan, bakamayacağı kadar çocuk yapanlarda. Hem kendini zora sokuyorsun. Hem de o çocukları zor ve maddi olarak kaldıramayacağı bir hayata getiriyorsun. Çocuk bu yarın bir gün topluma çıkacak, gördüğü her şeyi isteyecek, kıyas yapacak "Onda var ben de yok" diyecek. O zaman ne yapacaksın? Şükür ettirmek zorunda kalacaksın sadece. Çocuk şükür etmekten anlar mı? Anlamaz.

Burada laf edenler olmuş millet istediğini yapsın size ne falan diye. Çinliler bir kaç sene önce nüfus yasası getirmeseydi, bugün belki de 2 milyar'ı aşmıştı nüfusları. Bu işler "Kimse karışamaz" demekle olmuyor.

• Ne güzel işte, sürümden kazaniyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam fakir. Tek dayanak noktası bol çocuk yapmak. Kendini öyle kanıtlıyor. Bununla oyalanıyor.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Bedava verseler yine takılmaz Okey, bütün eğlencesini öldürüyor.

Çocuk yüzünü güldürür insanın, fakirin de hakkı var gülmeye. Ama iki üç taneden sonrasını savunanamam, bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.