Hepsiburada da banner var, uygulamayı indirin. Şart surt yok.
1000 tl bakiye veriyor.
Kar edersen senin, zarar edersen kaybın yok.
11 nisana kadar geçerli
Konuyu göremedim varsa bu başlık silinebilir.
Huawei watch gt 4 6020 tl
Hepsiburada da 6020 tl ye düştü az önce.
Axess Troy ile 2 ay sonra 5 taksit ödeme imkanı
Juzdan da e ticaret kampanyasına katılınca 75 tl puan veriyor bir de ek 50 TL veriyor ama 50 yi hangi kampanyadan verdi bulamadım.
Güzel fiyat.
Pokus ile Migros Hemen'de 35 tl indirim
Anında indirim oluyor.
175e 35 tl indirim.
Bisu + worldpuan 150ye 60 tl indirim
Ykb kampanyasi var 100 tl bisu alışverişine 30 tl wp
Ayrıca bisu da çeşitli indirimler var 150ye 30 gibi.
Bisu sitesinde wp kampanyası seçin diyor ama siz onu seçmeyin başka indirim seçin ödemeniz 100 tl olunca wp da yükleniyor, world mobilde 30 tl hak kazanımı görünüyor..
Güzel indirim yani..
Haydi, şeytanınız bol olsun
Chippin ve yapı kredi OPET 200e 50 avantaj
Konusunu göremedim. Oran fena değil.
Chippin ile opetten 200 tl yakıt alınca 30 tl opet puan, 20 tl opet worldpuan veriyor. Yani %25 lik bir avantaj sağlıyor.
Detaylar chippin ve ykb kampanya detaylarında.
Amazon e-hediye 60 tl +, 50tl wp
Konusunu bulamadım
500 tl e hediye edenlere 60 tl indirim veriyor sonraki alışveriş için
Ayrıca 500 tl harcamaya wp veriyor 50 TL
Güzel indirim.
Trendyol 20 tl kupon bildirimi
Bildirim geldi ama ekranda sadece KAZS20 yaziyordu devamı görünmedi, aynı bildirimi alan var mı standart kod galiba
TMO yağ 129 tl şeker 42 tl
Ataşehir küçükbakkalköy de millet yavaş yavas almaya başladı, duydukça geliyorlar..
5 lt yağ 129 tl
5 kg şeker 42 tl
Herkese birar tane veriyorlar..
Epey stok var.
Buralarda olan alabilir veya başka TMO mağazalarında da vardır..
Yaşasın Başkanlık Sistemi 🙏
4 hesabıma da geldi.
Birine hem 40 hem de 30 tl verdi kalanı hepsine 40 tl...
Market sipariş alt limiti 40 tl ve siz 41 tl ürün sepete atarsanız 1 liraya alırsınız.. Yani kupon öncesi 40 liraya ulaşmak yeterli.
Ben tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı yağ ve abur cubur şeklinde 4 sipariş verdim..
Haydi, şeytanınız bol olsun
Kimse siyasete çekmesin lütfen arkadaşlar..
Ülke gerçekleri ortada. Bu durumda ekonomik olarak nereden nasıl alırız bunları paylaşalım.
* Getir'de birçok hesabınız varsa kontrol edin sürekli olarak getir, getir büyük ve çarşı da indirim veriyor ve uyguna alınabiliyor
* trendyol market ayda bir veya iki kere 40a20 veriyor mahalle marketleri de var haliyle uyguna alma fırsatı oluyor. BONUS ty yemek de ayda bir iki kere 40a20 veriyor köfteci Yusuf tan çiğ ürünler altında yarın kilo kıyma veya kuşbaşı alabilirsiniz ortalama yarım kilosu 23 tl civarına geliyor
* Hepsi Express, eski cazibesi yok ama sürekli hesap açarak veya hesapları kontrol ederek indirim kuponlarına ulaşabilirsiniz.
* Chipin, istegelsin, carrefour gibi yerlerde kupon, puan, gibi kombolarla güzel fiyata alınabilir
* Gelişmiş bir ülkeye gitme şansınız varsa tek sıcak fırsatla da sorunu kökünden çözebilirsiniz. Özellikle bekar erkekler bu yaz sahillere inebilir ve ava çıkabilir.
Herkese bol sıcak fırsatlar dilemiyorum, normal şartlarda temel ihtiyacı iş çıkışı marketten alır eve gelirsin..
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.629
İkinci El Bölümü Mesajları: 197
Konularının görüntülenme sayısı: 89.341 (Bu ay: 561)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.728 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar