Hepsiburada da banner var, uygulamayı indirin. Şart surt yok. 1000 tl bakiye veriyor. Kar edersen senin, zarar edersen kaybın yok. 11 nisana kadar geçerli Konuyu göremedim varsa bu başlık silinebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'ORTAK' uygulaması 1000 tl bakiye veriyor. Kar Senin Zarar onların
-
-
-
deneyelim bakalım tesekkurler
EDİT:
çok kazananların hesaplarını sıfırlamıslar bilemedım resmı acıklama falan da yapılmıs ama neyse bonus ile takılalım , gerçek paraya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 4 Nisan 2024; 1:34:21 > -
-
Mantık güzel ama kar etmek kolay değil, yüksek kar yapanları sıfırladılarsa hoş olmamış.
-
bu alım-satıma teşvik zaten cebinden 1tl cıkmadan 10k kazandıran bir sistem yok yani,
%100 jup alıp gectim tepedeki yatırıcımcılar full bundan almıs bakalım ne olacak 3-5k oynanabilir aylık.
-
jup aldım ben de.:)
-
Sanırım vadeli işlemde kullanılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gercekten almiyor olabilir mi? Yoksa gelenlerin cogu batiracagina, kazananlara verecekleri reklam butcesi gibi olur
-
Bitmiş galiba banner ben de görünmüyor görünen var mı?
-
İnstagram sayfasi biosunda link var. Ona tıklayıp indir. Paylaşımında öyle yazıyor.
https://www.instagram.com/ortakapp_com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 4 Nisan 2024; 16:58:46 >
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende YFİ aldım
Hocam bu 1.000 tl ler demo gibi birşey yani siz satın alında gerçekten borsa onu size almıyor zaten bir günde %100 yapsa da çekemiyoruz parayı mecbur 12 nisana kadar bekletiyor
Çok teşekkürler hocam
-
12sine kadar kâr oranın da kapişacak var mı? İddiali oranları görelim
Edit: 12sinde mesajı guncellerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 4 Nisan 2024; 20:47:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilgilendiğim bir alan değil, size uyarak jup aldım ben de :)
-
Jup kervanına bende katıldım. Birlikte yükseltiriz belki
Arkadaşlar kampanya devam ediyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen o dediğini kazan hem para verirler hem de heykelini diker, billurlara da 2 kamyon beton dökerler rahat ol 😁 |
deneyelim bakalım tesekkurler EDİT: çok kazananların hesaplarını sıfırlamıslar bilemedım resmı acıklama falan da yapılmıs ama neyse bonus ile takılalım , gerçek paraya gerek yok |
Benzer içerikler
- gnc migros yemek kodu
- shell ücretsiz yağ değişimi
- disney plus 3 ay 45
- hepsiburada premium worldcard
- vialand doğum günü formu doldur
- hepsiburada hisse yorum
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X