Şimdi Ara

Benzinci 10TL Limit Koymuş Buna Hakkı Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, işe gidip gelirken 40 km'lik mesafe için motosikletimi kullanıyorum. 3 lt toplam yakıt deposu olduğundan 2 günde bir veya bazen günlük yolda kalmamak için yolumun üzerindeki Total benzin istasyonunda depoyu dolduruyordum.Kimi zaman 5, kimi zaman 7 TL.

Bugün çalışan kişi patronunun getirdiği kısıtlamayla en az 10 TL'lik yakıt alınabileceğini söyledi.Ben de tamam o zaman dedim ve çıktım istasyondan.Evet komik bir rakam olabilir aldığım benzin miktarı ama vermemek gibi bir lüksleri var mı,merak ettiğim böyle bir hakları var mı ?
    Şikayet etsek işe yarar mı veya bir yaptırım uygulanır mı ? Sizin oralarda da böyle bir şey var mı ? Bahsettiğim istasyon URLA/Özbek yolu şubesi.

Bu arada LPG için de 10 TL limitleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voqka35 -- 1 Haziran 2015; 12:49:42 >

• 10 tl gene az bazi yerlede 20 den asagiya aacmiyorpar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo diye girdim

• Total firmasını ara şikayet et

• Hadi ya, ben trafikte yeni olduğum için bilgim yoktu hocam.
  • Ben de satırları yazarken yemin ederim aklımdan o geçti
  • Aynen firmayi ara şikayet et direkt şube adı ver. Çekinmeyin şöyle şeylerden ne kaybedersinizki bi telefona bakar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eve dönünce arayacağım hocam, sağol tavsiyen için.
  • bazen cok zor durumdayken 10 tl lik aldigimda oluyordu ama hic denk gelmedim boyle bi duruma
    bi arkadasim bi ara bahsetmisti 7 tl sinir diye ama pek bilgim yok

• 3 lt toplam yakıt deposu..
    Kimi zaman 5, kimi zaman 7 tl dolduruyom..
    kısıtlamayla en az 10 TL'lik yakıt alınabileceğini söyledi.Ben de tamam o zaman dedim...

bunları birleştiremiyorum.
  • keftar kullanıcısına yanıt
    Hocam neyini birleştiremiyorsun anlamadım ? Zaten motosiklete alabileceğim yakıt 12,5 TL en fazla.Ben illa dibini görüp gitmek zorunda değilim. Ufak ufak alıyordum. Bugün vermediler.
  • Turbo feyk attı

• Bu kadar adı geçti çağıralım da yorumunu alalım bari
  • Adam 3 5 lira için pompa mı acacak litresi kaç para zaten senin bu yazdığın olay yıllardır var yeni birşey değil.alırsın 10lira 20lira neyse fazlası pet şişede dursun...

• Sağol hocam görüşün için pompa açmaktan kastın ne yani sıra olmasın diye mi diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Sağol hocam görüşün için pompa açmaktan kastın ne yani sıra olmasın diye mi diyorsun ?

Ya kanka al bi 2.5 ya da 5 litre pet şişe ona doldurt kafan rahat olsun.ben türkiyede en çok m.sikletin olduğu yerdeydim kendimi bildim bileli böyle birşey var.Hem sıra vakit kaybı sen 5 liralık benzin alırken adam depoyu full liyecek bekliyor gramaj usülü gibi Bak benzincinin yaptıgı dogrudur demiyorum ama benzin olmuş 5 lira...

• Anladım hocam senin dediğin de doğru.Babam zaten dediğin gibi yapıyor. 10 lt'lik bidon gibi bir şeyi var doldurtuyor onu evde azaldıkça ekliyor kendi.
  • quote:

Anladım hocam senin dediğin de doğru.Babam zaten dediğin gibi yapıyor. 10 lt'lik bidon gibi bir şeyi var doldurtuyor onu evde azaldıkça ekliyor kendi.

İşte çözüm yanıbaşındaymış uygulasana mübarek

• Aynen hocam o şekil yapacağım ben de , ben sadece bugün biraz aşağılanır gibi olunca merak ettim başka yerlerde uygulanıyor mu diye
  • quote:

Aynen hocam o şekil yapacağım ben de , ben sadece bugün biraz aşağılanır gibi olunca merak ettim başka yerlerde uygulanıyor mu diye

Yaparlar kardeşim altta kalma lafını çak motorun çok olduğu yerlerde uygulanır şikayet etsen faydası yok en güzeli kendin çözüm bulmak.kazasız belasız iyi günler mübarek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.