Şimdi Ara

Kendi Adına 2.Arabayı Alınca Kasko Ücreti Fazla Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üzerime kayıtlı bir araba var ancak araba artık abimin ve şimdilik birşey olmaz diye kalsın senin adına dedi. Ayrıca kaskosuda duruyor o da benim adıma.

Sorum şu: Ben şimdi araba almayı düşünüyorum ve üzerime kayıtlı 2. araba olması durumunda ve kaskosunu yaptırırken ücreti yüksek mi olur, 2.araba olunca fazla çıkma olasılığı var mı? veya başka bir olumsuz durumu var mıdır adıma 2 arabanın görünmesinin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzerinize 2.araba olmasının fiyatlara herhangi bir yansıması olmaz, ilk yapacağınız zaman 2.arabanız var diye hasarsızlık indirimi tekabül etmez.Trafik-Kasko'da herhangi bir sorun teşkil etmez lakin sizin adınıza aracın her ne kadar abiniz de olsa kullanılması farklı problemler doğurabilir.
  • Aldığınız her araç için hasarsızlık kademeniz baştan başlar. Boşta hasarsızlık oranınız varsa aktarabilirsiniz .

Bazı küçük firmalar ve hatalı yönetilen büyük bir firma kaskoda kişi muafiyetş uyguluyor. Bunun dışında kanuni olarak ikinci araç hiç bir problem yaratmaz. Sorun olmaz.

• Cevabınız için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.