Şimdi Ara

İlk aracımı almayı düşünüyorum sigorta ve kasko tahmini ne kadar olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk aracımı almayı düşünüyorum 2015-2017 ibiza,clio,polo,egea 250-300 bandında araç bakıyorum. Ehliyetim 2012 ama daha önce üzerime hiç araç olmadı, trafik cezamda 2 tane var 2012 yılına ait kırmızı ışık ve emniyet kemeri, başka karıştığım bir kaza ya da trafik cezası yok. Sigorta ve kasko tahmini masrafları merak ediyorum. Ruhsat olmadan internetten fiyat çıkmıyor çevremde de ilk aracını alan yok. Bu konuda tahminlerinizi yazabilir misiniz?

• Sene başında 2006 model Clio için zorunlu trafik sigortası yaptırdım. İlk arabam ve İstanbulda yaşıyorum. 2300 TL ödedim.

• Benimde merak ettiğim bir konu.Daha önce Türkiye'de adına herhangi bir araba olmadı sadece 2016 da yurt dışı plaka araçla trafik sigortası yapmıştım.Olurda bir gün dönersem normalden fazla mı çıkar ?
  • Sbm sitesinde azami primler var il bazinda, oradan bakabilirsiniz. 4. Basamak olanlara bakacaksınız
  • sigorta 2-4 arası bir şey çıkar da kasko allaha emanet. benim de ilk araç 3. yıl kaza maza yok 2007 model arabaya 3-10 bin tl arası kasko çıktı bu yıl. sonra yine zam geldi vs. ama yaptırırken ful kasko yaptırın ve imm'yi sınırsız yapın. bir de sompodan uzak durun

• Kaskon 5000-6000 arasi
    Sigorta 2000-3500 arasi kişiye araca yasadigin il e kaza risk durumuna gore degisir
  • 10 bini gözden çıkar
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    10 bin aynen, verigisi bakımında 2-3 bin. Aylık bin lira masraf hiç bir şey yapmadan. Neyse vazgeçtim bu işten zaten şirket aracı var. Teşekkürler herkese
  • 49 yaşındayım kaska 10.000 TL istiyordu.
    Ben de arabayı 75' lik anama devrettim, kasko 1.200 TL tuttu...
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    İlginç. Çok fark var. İyi fikir.
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Merhababenim araç 83 yaşında ki babamın üstüne ve kazasizlik var ama ben kaskoyu 6500 e yaptırdım maalesef. Yaş ile ilgisi yok gibi

• Trafik 7. basamak 2bin civarına çıktı. İlk trafik poliçesi için 3500 gözden çıkarabilirsin. Kasko için 10bin altı zor.

• En az 5000 trafik araca göre 10 15 bin kasko tavsiye etmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.