Şimdi Ara

KASKO AYNI SENE İÇİNDE 2.KEZ ARACIN ZARARINI KARŞILARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aracı vurmuşdum perte çıkıcakdı çıkartmadım ben yaptılar 9 bin tl zararı olmuş yapım ücreti şimdide kaza yaptım ki öyle böyle değil hava yastıkları vs.de çıktı yani araba kesin perte çıkıcak ancak daha arabayı servisden alalı 15 gün filan oldu adamlar demez mi sizlemi uğrasıcaz hergün kaza yapıp geliyonuz yoksa pert ücretini mi öderler

• Firmadan firmaya değişmekle birlikte büyük ihtimalle paranızı öderler.
    ama 15 gün ara ile nasıl 2 kere pert durumuna getirmeyi başardınız aracı oda ayrı bir merak konusu
  • Karşılarmı karşılamazmı orasını geçtim artık kayıtlara fena halde geçersiniz orası kesin. Atıyorum 1000 lira normal kasko ücreti ise sizden 2500 lira alırlar gibi.
  • Sormayın ilk kazada tekerlek filan koptu sağ taraf komple gitdi.2.kazada yuvarlandık hava yastıkları filan açıldı yani araba gittiİnş. öderler

Kayıt altına alınıyor mu?Birde bariyerlerin parası ne olur acaba geçen sefer 2bin tl ona para istediler trafik sigortası ödüyormuş onu şimdikinide öder inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 17 Nisan 2010; 10:49:02 >
  • poliçeniz iptal olmadığı sürece her türlü öderler, ödemek zorundalar. araba sizin değil mi isterseniz her gün çarparsınız. ufak tefek bir şirket değilse zaten yapacaklarını sanmam ama olurda çamura yatmaya niyetlenirseler sert bir biçimde tavrınızı koyun. parayı alıp riski üstlendiklerine göre seve seve ödeyecekler.

kayıt işi sorun değil, bir sonraki arabayı eşinizin, anne babanızın üstüne yaparsınız sorun olmaz
    bariyerleride kasko ve trafik sigortası ödemek zorunda hangisinin üzerine yıkarsanız artık
  • Kasko şirketinin sizin aracınız için bir sigorta döneminde yapacağı masraf aracın kasko değerini geçmez diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirimBu arada poliçe yenilerken kasko şirketleri tramer aracılığı ile sizin potansiyelinizin farkına varırlar ve yüksek fiyatlar çıkartırlar.
  • Pardon birde pişkin pişkin gülüyorsunuz. Afedersiniz ama serseri mayın gibi yollarda dolanmak hoşunuza mı gidiyor, yoksa otomobil kullanmayı gerçekten bilmiyor musunuz?

Hayır gerçekten şanssız iseniz başka bir durum ancak, bu anlatım ifadesi caddelerde apaçilik yaparken bi duvara yazılıp, ardından nasıl kaza yaptığını başkasına ballandıra ballandıra anlatan hızlı çocuk durumunu anımsatıyor insana.

Otomobil kullanmayı bilmiyorsanız trafiğe çıkmayın, yok ben yaşadıklarımdan ders almam yine yaparım yapacağımı diyorsanız sakın trafiğe çıkmayın. Başkalarının da canını yakarsanız bir gün böyle güldürmezler adamı, şansınızı fazla zorlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

Pardon birde pişkin pişkin gülüyorsunuz. Afedersiniz ama serseri mayın gibi yollarda dolanmak hoşunuza mı gidiyor, yoksa otomobil kullanmayı gerçekten bilmiyor musunuz?

Hayır gerçekten şanssız iseniz başka bir durum ancak, bu anlatım ifadesi caddelerde apaçilik yaparken bi duvara yazılıp, ardından nasıl kaza yaptığını başkasına ballandıra ballandıra anlatan hızlı çocuk durumunu anımsatıyor insana.

Otomobil kullanmayı bilmiyorsanız trafiğe çıkmayın, yok ben yaşadıklarımdan ders almam yine yaparım yapacağımı diyorsanız sakın trafiğe çıkmayın. Başkalarının da canını yakarsanız bir gün böyle güldürmezler adamı, şansınızı fazla zorlamayın.

+1

• tam bir apaçi üslubu
    insan kaza yapıp nasıl mutlu olabilir yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

tam bir apaçi üslubu
    insan kaza yapıp nasıl mutlu olabilir yahu..

Belkide kafayı sıyırmıştır, yaşıyorum, yaşıyorum diye. Şaka tabi
  • olayın trajikomikliğinden kaynaklı bir şoka veriyorum ben bu durumu. ilk kazayı yaptığında da böyle bir konu açmışsa arkadaş ozaman haklı olabilirsiniz. güleriz ağlanacak halimize durumu var biraz bence.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38437434/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38437434

Bu önceki kazanın konusuAraba biraz eski oldugu için hor kullandım kimseye zararım yoktur zaten otobanda oldu hep kazalar gazı kökleyince arabada dandik olunca ister istemez oluyor
  • Bizde işler ters işliyor aracı kurallara uygun kullanan, kaza yapmayan sakin şöförler şöför yerine konmazken kural tanımyan, kullanırken aracın ciğerini söken, bolca kaza yapan yolların ustası oluyor.

Allah hiçbirimize denk getirmesin yollarda inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Kasko şirketinin sizin aracınız için bir sigorta döneminde yapacağı masraf aracın kasko değerini geçmez diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirimBu arada poliçe yenilerken kasko şirketleri tramer aracılığı ile sizin potansiyelinizin farkına varırlar ve yüksek fiyatlar çıkartırlar.

eğer böyle olursa yandık 10bin tl kasko değeri sigortacının bana dediği ilk kaza 9bin tl filan tuttu.O zaman bin tl mi vercekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Kasko şirketinin sizin aracınız için bir sigorta döneminde yapacağı masraf aracın kasko değerini geçmez diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirimBu arada poliçe yenilerken kasko şirketleri tramer aracılığı ile sizin potansiyelinizin farkına varırlar ve yüksek fiyatlar çıkartırlar.

eğer böyle olursa yandık 10bin tl kasko değeri sigortacının bana dediği ilk kaza 9bin tl filan tuttu.O zaman bin tl mi vercekler

10.000 TL kasko değeri olan araç 9.000 TL hasar alıp tamir yoluna mı gidildi yani ilk kazada ?
    Bu mümkün değil ki. O araç perte çıkardı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Üye

quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

10.000 TL kasko değeri olan araç 9.000 TL hasar alıp tamir yoluna mı gidildi yani ilk kazada ?
    Bu mümkün değil ki. O araç perte çıkardı zaten.

Sigortacı tanıdık dedim bu arabayı seviyorum yapın bir seferlik oda yaptırdı

• eğer bir yıl içerisinde üç kere kaza yaparsanız şirket sizin poliçenizi iptal eder
  • Öyle saçmalık mı olur yahu. Araba benim değilmi istediğim gibi kırar dökerim. (bunu misal olarak söylüyorum ki arabalara karşı aşırı hassasımdır.) Yani demem o ki kasko ya ben günü geldiğinde takır takır ellerine paramı sayıyorsam onlarda benim kazamı filan karşılamak zorundalar!!!!!!! İstersem 1 senede 10 kere kaza yaparım he araba tamir olmuyo mu tamam o zamanda para iadesi yapmak zorundalar. Ne şöförler tanıyorum 10 senedir kaskosu var ama 1 kere bile kaza yapmamış boşuna kaskoya para yediriyor. Bu da demek oluyo ki: Ben kaza yapmadığımda benden kasko ücretini alıp çatır çatır yemesini biliyolarsa benim her türlü zararımı da karşılamak zorundalar. Bu yazdıklarımı yapmayan kasko şirketinden bi halt olmaz. Onlarınki yolsuzluğa geçer.

Not: İmla hataları.

• slm arkadslar ben 1hafta öncesi kaza yaptım servise verdim yetkili servise arabada 3.500 masraf çıktı arabam yapıldı 2gün olmadan yine kaza yaptım takla attım arabada büyük hasar var arabam kaskolu kasko karsılarmı acaba ama kaza yaptım karsılaması gerek arabanın tavanı kaputu ön arka kapısı degişmesi gerekiyo bide kapı sacları degişmesi gerekiyo ön tanpon daha da var yani hava yastıkları açılmadı aracım renault megane 2 dizel acabayeni arabamı verirler parasını verirler lütfen yardım edin kafam karıstı
  • kasko firmanızı aradınız mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.