408 ,austral,C5 air Cross tercih
Merhaba
Sene sonuna doğru yeni araç alacağım,Honda Civic aracımı satıp ya sıfır için zorlayacagim, ya da 1 yılı geçmemiş ikinci el SUV düşünüyorum. LPG ye çok alistigimdan yakıt biraz zorlayacak.
3 araç içinden en mantıklısı hangisi sizce?
408 dizaynı çok güzel ama çok alçak araba kullanmak istemiyorum,ayrıca tüketimi çok diyorlar
Austral ise en beğendiğim araç görüntü olarak.
C5 hakkında hiç fikrim yok
Merhaba arkadaşlar
2020 temmuz tarihinde aldığım %90 engelli raporlu aracımın satış hakkı kazanmasi için 2025 temmuzu mu bekleyeceğim yoksa 2025 1 Ocak tarihi ile bu hakkı kazanabiliyor muyum? Google'dan araştırdım ama bir cevap bulamadım,bu konuda daha önce tecrübesi olan arkadaşlar var ise bilgi verebilir mi?
Merhaba
Saatler hakkında yeni yeni bilgiler öğreniyorum ve sizden tavsiye talep ediyorum. Özellikle moda markası saatlerin iyi olmadığı daha çok gerçek saat markasına yonelmem gerektiği anladım ,lakin çok beğendiğim Philipp plein ve wainer marka saati tarzıma çok uygun oldugundan hep aklımda kalıyor.
Diğer taraftan Casionun resimde ki saatleri içinde tavsiye alabilir miyim?
Merhaba
Aracının yolcu kapısıni duvara surttugum için çelik rötuş yaptırmak istedim, gittiğim yer aracımın metalik boya olduğundan yapılmayacağını,opak olsaydı yapılabileceğini söyledi. Pasta cila ile aslında çoğu iz gidebilir ufak bır yer içinde kapıyı boyatmak akıl karı degil. Çelik rotusun metalik renkte dalgalanma yapacağını söyledi,böyle bir tecrübesi olan var mı?
Selam
Son bir haftadır Brent petrolde ve döviz bazında çok ciddi artışlar meydana geldi(Brent 97,5 USD,dolar 27.40 oldu) ama dün benzinde 1.5 TL indirim oldu 🙃 bu nasıl oluyor,zamlara o kadar alıştım ki,böyle bir olunca ciddi anlamda bilgisiz kalıyorum.
Yorum yapabilecek olan var mı?
Merhaba
Honda Civic aracımı 30 k bakım yaptıracağım
Güncel servis fiyatı bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
Merhaba arkadaşlar
Konu hakkında hiçbir bilgim yok,bu sebep ile yardımınıza ihtiyacım var.
Samsung watch 5 pro almak istiyorum ama telefonum Xiaomi note 10
Uyum sorunu olur mu veya nesini kullanıp ,nesini kullanamam
Merhaba arkadaşlar
Falken ile fulda sport control arasında kaldım
Her ikisi de sessiz lastik kategorisinde en iyilerinden ve fiyat performans olarak düşündüğüm markalar. Kendi aracım Honda Civic ve doğal olarak özellikle neden sessiz lastik istediğim anlaşılmıştır umarım 😁😁
Fulda daha uygun fiyatlı olarak gördüm,hiç deneyimleyen oldu mu bu lastiği? Bana bu konuda fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim🤲
Muayene ücretleri zammı
Merhabalar
2023 Ocak ayında muayene ücretlerine %120 zam gelecekmiş,1121 lira ya yükseleceği söyleniyor sosyla medyada.
Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Akustik gitar tavsiye
Merhaba arkadaşlar iki gitar arasında kaldım.
İkinci el olarak alacağım
Klavyesi rahat olan en çok tercihim olacak.
Epiphone pro 1 ve Ibanez AEG 10 ebk
Gayet amatör ve iyi calamiyorum.🙃
İkisi arasında tercih yapmama yardımcı olabilecek var mı?
Meslek: planlama
2012 citroen comfort plus hdi mcp |
VW OLD BEETLE 1303 S 1973 PEUGEOT 206 2006 SKODA FABİA 1.4 MPİ 2001 FİAT GRANDE PUNTO 1.4 ACTİVE 2006 CİTROEN C4 1.4 SXİ 2006 PEUGEOT 308 1.6 HDİ COMFORT PACK 2010 BRUCE LEE ;be water my friend |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 68.143 (Bu ay: 1.483)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 801 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası