Şimdi Ara

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: reguse Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
185
Cevap
6
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı sattım. Kaskoydu, sigortaydı bakımdı falan sürekli zarar... Bir yandan parayı faize yatır kalsın diyorum, bir yandan da risk alıp kendi işimi kurmak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Eğer kendi işimi yaparsam düşündüğüm sektörler;

- Züccaciye
    - Elektronik Toptancılığı
    - Bilgisayar Teknik Servisi
    - Aksesuar Eşyaları (Ev için veya takı gibi olabilir.)
    - Nakliyecilik (Küçük bir kamyonetle başlayabilirim.)
    - İnternet Cafe

------------------

Edit: Arkadaşlar, konuyu son günlerin trendi "zebani" modasına uymak için açmıştım ama bakıyorum ki fark edilmedi ve ciddi ciddi cevaplar verildi. Verilen cevapların hepsine ciddi olarak dönüş yaptım. Yani kendim hakkında söylediklerimin hepsi doğru. Ama bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çünkü DH'nin ne kadar iyi niyetli insanlardan oluştuğunu bir kez daha anladım. Hakkınızı helal edin :)

Bu arada, mühendislik yapmayı 2012'de bıraktım. Yaklaşık 2-2,5 senedir ticaretle uğraşıyorum. Sermayem 50.000 TL değil, iki katıydı. Toptan sattığım mallar bakır ve dolar endeksli. Dolayısıyla dövizin artması bir ara işten soğumama neden olmuştu, pes etmedim. Bu sene daha sağlam bir şekilde faaliyetlerime devam ediyorum şirket olarak.

Sektör: Elektrik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 20 Temmuz 2017; 10:25:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek anlamam ben bu parayi faize yatirma isinden.Ama sanirim para değer kaybettikçe bankada yatan para da deger kaybediyor.Ama bir yandan faiz parasi geliyor.Diger yandan is kurarsan ne kadar iyi yapabilecegine bakman gerek.Batarsan 50 bin tl den olursun ama iyi yer secersen parayi katlarsin.Tabi bu züccaciye isiyle ne kadar olur bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldiniz arkadaşlar dünyada büyük şirketler firmalar genelde çocuk ve kadınlar üzerine iş yapıyorlar

Çocuklar için Mini ve üstü kapalı lunapark eğlence merkezi çok para kazandırır üstelik günlük nakit para

• İnternet cafe veya gıda hakkında bir şeyler düşün dönerci olabilir Kavurmacı olabilir

• 50bin ne kadar faiz vericekki aylık

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

50bin ne kadar faiz vericekki aylık

400tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enpara aylık 475 TL

• reguse kullanıcısına yanıt
    her ay o faizi çekip yiyebilirmiyiz?

• Evet, afiyetle yersiniz

• Hayvan cambazlığı yap

• Kardeşim 50 bin ile iş yapmak zor ama arazinin varsa hayvancılığı düşün derim

• network marketing sektörüne gir. Crypto trade , questra holding gibi şirketlere yatır. Riskli ama 2-2.5 ayda parayı amorti et . 1 yılda para 3.5 a katlanr
  • Önceki mesleğiniz neydi hocam?

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum. Hayvancılık bana göre değil.

• reguse kullanıcısına yanıt
    Ben 150 bin lira ile yapacak iş bulamadım daha hocam aklımda mantar yetiştirmek hayvancılık var

• Züccaciyeye bulaşmayın derim. 20 senedir bu işle uğraşıyoruz. Artık bitirdiler. Benden nacizane tavsiye.
  • Ufak bir dükkanda mangalda kahve işine girebilirsin

• Pazarcılık yap.
  • 5 yıllık 50 bin konut kredisi çek 100.000 lik 1+1 al küçük şehirde. kira ile krediyi ödersin 5 sene sonra evin olur. o parayla ticaret yapılmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.