Şimdi Ara

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de araba al sat dememiş forum ölmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    altına imza attım
  • 50 bin TL küçük bir rakam değil aslında ama bu saydığınız işleri herkes hemen hemen yapıyor. İnternet Cafe artık yapılmaz, pc dükkanına da açmak mantıklı değil. Bankaya yatırmak daha mantıklı gibi geliyor. Ayda 475 TL yılda 5700 TL iyi bir rakam aslında. 475 TL + 700 TL de üstüne koyup kredi ile 36 ay taksit ile kredili araç alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 20 Temmuz 2017; 12:25:5 >
  • 50bin tl'ye aylık 1500tl'den 33 tane rus temizlik işçisi getireceksin kardeşim.

Sonra günlük 1000tl'den temizlik işine bırakacaksın. Ev temizliği işinde para var. Aylık getirisi 990.000 TL yapıyor.

İlk aylık kazancın ile bir miktarda kredi çekerek ormanlık içinde (tercihen izmit civarı) otopark ve havuzlu dışardan görülmeyen bol odalı bir villa satın alıyorsun.

Bu arada hatunların temizlik kalitesini arttırıyorsun.

Elinde kalan bir miktar para ile elit ortamlara giriyorsun reklamını yapıyorsun. Paralı müşteriler gelmeye başlıyor.

Ha bu arada şöyle bir kıyafet alman şart.

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 20 Temmuz 2017; 12:29:29 >

• Git emlak konut hissesi al. Bende dolandırıyorum peşindeyim şuan. Hisselerimi satıp alıyorum bende. Tek yükselmeyen bist 30 kağıdı emlak konut. Borsa 70k iken 3 idi hala o civarda. 3.20 üzeri iki kapanış yaparsa dört beş ayda THY kardemir Petkim ASELSAN gibi yüzde yüz yapabilir.

Vay arkadaş adam zebani çıktı. Helal olsun. Yediğim en güzel zebaniydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küfrettin -- 20 Temmuz 2017; 12:26:58 >
  • Arkadaş açıklama yapmış ,şaka olduğunu belirtmiş yanlız yapılan şey ayıptır.
    İnsanlar elinde söylediğin imkana göre bir miktar vakitlarini ayırıp,tecrubelerini aktarmaya çalışmışlar.
    50.000 Tl bende yok,lakin birçok güzel fikir okudum.DH her nekadar kalitesi düşsede hala en iyi forumlarından biri oldugunu birkez daha gösterdi
    Burdaki insanlar gerçekten yardımsever
  • 50 bine anca burdan 1 milyoncu tarzı biryer açarsın okadar başkada hiçbir işe yaramaz o para , internet kafe falan açarsın açmasınada kimse gelmez o kafeye bilgisayarlar kötü olur
  • Z E B A N İ L E N D İ N
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok güzel şeyler okudum, o yüzden daha fazla uzatmak istemedim şakayı.

Ayıp kısmına katılmıyorum ama.

• Güzel şifreli csb ydi tebrik ettim

• okumayın zebanili züccaciye
  • e t mi r e m u l a e t m i r e m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Sancaktepe Belediyesi'nin Kosgeb girişimcilik eğitimine katılın (4 gün sürüyor sabah 9 akşam 5, devam zorunluluğu var. Benim bugün 3. günüm).

Eğitim sonunda size bir belge veriliyor bu belgeyi aldıktan sonra ne iş yapacağınıza karar verin, 50.000 TL hibe desteği var. Yani aşağı yukarı 50.000 liralık bir iş kurduğunuzda size yapılan ödemelerle cebinizden çıkan 10.000 TL gibi bir miktar oluyor.

hocam öyle bir şey yok öncelikle herkese vermiyorlar hadi verseler bile cebinizden en az 70-80 bin tl çıkıyor onlarda 30-40 binini geri veriyorlar o hibeyi tamamiyle alan adam yoktur mesela şirket kurma 1000tl içindeki ofis malzemeleri 2500 tl gibisinden saçma sapan fiyatlandırmaları var tek tek veriyorlar
  • Antshares(NEO), Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Civic, Status Network Token, Stratis, PIVX, SC, DASH coin/tokenlerini al.
  • Madem şaka yaptın, o zaman bir yardımcı ol da biz de iş kuralım, işsizim ama sermayem var, fikrim yok. İşinin getirisi iyi mi? Perpa da mısın? Tam işin elektrik kabloları toptancılığı mı? Zahmet olmazsa tabi.

• ben olsam etherium yada bitcoin borsası oynarım. niye diyeceksek bir anda 100 dolara iniyor bi anda 250 ye cikiyor mesela etherium.
  • Hem Perpa'da hem Şişhane'deyim.

Ben bir anda hadi elektrik toptancılığı yapayım diye başlamadım bu işe. Türkiye'nin en büyük kablo markası olan HES'in, yine İstanbul'daki en büyük bayisi olan bir firmada yakın bir arkadaşım sevkiyatçı olarak çalışıyordu.

Aslında memur zihniyetinde biriydim. Risk bana göre değildi. Fakat onun tavsiyeleri ve yardımları üzerine böyle bir işe giriştim. Ne gibi yardımlar? Yüksek iskonto ve müşteri portföyü...

Çok zorluklar yaşadım. Para kazanamadığım aylar oldu. Ama giderlerim her ay sabitti. Bu epey can sıkıcı bir durumdu. Tabi bunlar bir şekilde atlatılıyor. Yalnız şunu belirtmem gerekir ki; eğer tüm paranızı bu işe yatıracaksanız ve tek kazancınız bu işten olacaksa, batma riskiniz var. Çünkü sektör çok büyük, herkes pastaya ortak olmak istiyor. Normalde ticarette önce para alınır, sonra mal verilir. Ya da aynı anda olur. Ama bu sektörde yeniyseniz ve bu mantıkla ticaret yapacaksanız, mükemmel bir iskonto yapmadıysanız kimse sizden mal almaz. Yine bu sektörde nakit anlaşılmışsa bile, sevkiyatın uzun sürmesi veya başka sebeplerle NAKİT vererek stokladığınız malı nakit satmanıza rağmen, para hemen ödenmeyebiliyor müşteri tarafından. Bu baskıyı kaldırabilecek ve ayakta durabilecek bir güvenceniz olmalı. Bu kira desteği açısından aile olabilir, sermayenizi koruma amaçlı açık hesap size mal gönderebilecek bir tedarikçi olabilir vs.

Bir de bu sektörde nakitten ziyade vade tercih edilir. Yeni firma olduğunuz için belki teminat gösterseniz bile vadeli mal alamayabilirsiniz. Dolayısıyla vade kapısı size açılana kadar, nakit alıp nakit satacaksanız. Nakit aldığınız malları vadeli talep edecek müşterilerin çoğu. Maaleaef derseniz müşteriyi kaybedecekseniz. Tamam derseniz, belki de tüm sermayeyi vadeye bağlamış olacak, 3 ay iş yapamayacaksınız...

Bu varsayımları çok dikkatli analiz etmek gerekir. Bodozlama girilecek bir sektör değil elektrik toptancılığı.

Umarım faydalı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 20 Temmuz 2017; 18:5:27 >

• para ne kadar olursa olsun,ya çok iyi bildiğin bir işe yatırcan parayı yada
    atıcan altına veya gümüşe ve unutucan.
    bu dünyada herşey zamana yenik düşer. eskir-çürür-gözden düşer-modası geçer-paslanır vesaire. altın ve gümüş hariç.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ticaretle uğraşmadım ama benim de aklımdan geçenler bunlardı. Bilen birinden duymak daha iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.