Şimdi Ara

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50bin para falan değil. Kimse yanlış anlamasın olmayana çok para tabi. Ama ticarete atılacak para değil. Faiz, bono, borsa vs zaten para getirmez. Euro yap derim. Yatırım tavsiyesi değil diyeyim adet yerini bulsun . Ülke düşer euro düşmez. Sağlam liman. Kâr olmasa bile paran değerini korur her daim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5553807FB -- 20 Temmuz 2017; 18:56:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani'li bir konunun buralara gelmesi de ilginç olmuş

ilk defa saçma taraftan gelip düzgün yolda ilerleyen konu başlığı gördüm :)
  • Btc yatir daha fiyati cok articak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seglopsi

zebani'li bir konunun buralara gelmesi de ilginç olmuş

ilk defa saçma taraftan gelip düzgün yolda ilerleyen konu başlığı gördüm :)

Vallahi ilginç oldu hocam. Ben hemen fark edilir zebani olayı, patlarız diye düşünüyordum ama nasıl gizlediysem çok geç fark edildi :)

Ve DH'li dostların %99'u, troll cevap değil ciddi ciddi hatta çoğu kişinin faydalanacağı cevaplar verdiler. Ben de kıyamadım. Aynı ciddiyetle devam ettik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi faiz veren bankaları araştırıyon kesinti bilmemne neymiş bakion. Bam diye faize koyuyon 10 sene sokakta yatıyosun sonra zenginsin
  • Borsayı küçük görmeyin. Borsadan iyi kazandım. Çok iyi kazananlar da var. Aselsan 9-10 ayda 2 kat arttı. Banvit satılma haberi gelip satılana kadar 6 kat arttı. Sasa 2den 8.80lere çıktı. Bilançolara bakıp sağlam şirketlere uzun vadede yatırım yapılabilir. Bacası tüten hisse candır. YTD. ₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar borsadan konuştunuz bari bir tüyo verin de yolumuzu bulalım.
    Otokar'ı kaçırdık. 1 ay önce 105'e kadar düşmüştü. Şimdi 125. Fırsat idi kaçırdık. Altay tank ihalesini -bence- Otokar'a vermeyecekleri için yine sert düşüş olacak. Şimdi onu bekliyorum.
  • 50 binliranın neyi ile iş kurcan iş kurmanın vergisi 50 binlira zaten o oy verdiğiniz hükümet yüzünden. soyup soğana çevirdiler bizleri. at faize 32günde bir 512 lira para getirir sana.
  • Parayı zebaniye yatır, 2 sene sonra 2 katını alırsın
  • Gıda sektörüne gir okul veya devlet dairesine yakın bir yerde güzel ev yemekleri yapan küçük bir lokanta aç temiz ve lezzetli yemek yaparsan tutar. Veya al sat yapacaksın

• anzerler diye bir site var yaptığın yatırımın 4 katını alıyorsun arılar var 50000 yüklersen daha ilk günden 100 tl kazanabilirsin sonra 200bin alınca 100 bini geri yatırırsın milyoner olabilirsin

• istersen siteyi öğretirim sana

• Xebani den sonrasını okumayın arkadaşlar. Sıktı bu ara bu da...

• Kardeş, zaten zebani konuşmadık konuda Konu açılış amacından farklı yönde ilerledi...

• Dolar'a yatır:http://www.diken.com.tr/giderek-artiyor-merkez-bankasinin-2017-sonu-dolar-beklentisi-3-88/

50 Bin TL dolara yatırsan diyelim 3,5'tan çevirdin 14,28 diyelim ki dolar 4 TL oldu 57,12 Bin TL artış yaşarsın.Tabikide bu günlük bazda değerlendirmedir.

Her geçen gün artarsa geniş zamana yayılırsa 100 bin TL'ye çevirebilir.Paranız katlanarak artar.

Ama Ben olsam Altına yatırırdım.

Ülkemizde düğünler eksik olmuyor ve dünyadaki tek ticaret eşyası altındır.

Kışın ucuza kapatıp yazın yükselmesini beklemek iyidir ben bu şekilde 1 yılda 50 bin TL kazandım.Doğru banka ile çalışmanız gerekir çoğu bankaların alış kuru ve satış kurları güncel oranları vermez bu yönde dikkatlice incelemenizde ve piyasayı takip etmenizde fayda var.

Arsa ve Ev devamlı kazandırır eğer doğru adım atarsanız ayda 12 bin TL bile kazanabilirsiniz ama buna 50 bin TL yeteceğini pek düşünmüyorum.

• Araba piyasasıda yükseliyo al/sat yapılabilir güzel önerileri olan varsa pm bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimposeti

Tavuk çiftliği kur.

50 tl ye mi :) ?

kuzu alınabilir ama .
  • ramler 40-50 dolar iken stok yapacaksın şuanki gibi 70-75 dolar olunca satacaksın. en az %50 kar ve bu süreç 1 senede oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam faiz haram ama kar payi caiz. Ciddiye almamak gerek cok. Misal ben arkadasima 100.000 tl borc veriyorum ev almasi icin. Evi aliyor, 1 sene sonra bana borcunu geri oduyor. Ama evin degeri de 1 sene sonra 115.000 civarina cikiyor ve enflasyondan dolayi benim param %10 deger kaybediyor. Bu mu hak? Haram olabilecek bir sey varsa reel faizdir ki Turkiye'de reel faiz diye bir sey yok.

Altın olarak ver sen de parayı altın olarak da geri al.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.