Şimdi Ara

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühendissin, egzozuna tişört tıkayınca çalışabilen tank yapmayı deneyebilirsin...
    Tankın Egzoz Borusunun İçerisine Afedersin Tıkamak Suretiyle

Alman Teknolojisi Türk...
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Altin lineer bir sekilde yukselmiyor, ama paramiz o sekilde deger kaybediyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zebanisi ne demek bu şimdi konu ciddi mi okuyalım mı okumayalım mı?

• Okudum bütün mesajları faydalı konu zebbuni

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

ben tekstil isine girerdim

Bir depo kiralayip ardindan kisin kumas alirdim fabrikalardan

Ardindan tanesini 50 kurusdan kisa sort ve uzun esortman diktirirdim 50.000 adet civarinda yaptirabilirsin. 50000 liraya

Yazin tanesini 3 liradan satsan 3 e katliyorsun parani 1 sezonda

çinde mi diktireceksin? 50 kuruşa onu atölyeye taşımazlar.
  • Forex'te dusuk kaldiracli islem yap. Ama bunu hobi olarak yap gelir kapisi olacaksa hic bulasma bastan kaybedersin, para hirsi yanlis kararlar verdirir.

• Bitcoin alıp unutun 5 sene. Büyük ihtimal 5 sene sonra paranız 8-9 Katına çıkmış olacaktır.
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Konu şaka amaçlı açılmıştı. Ama amacından çıkıp, ciddi bir tavsiye ve öneri konusuna dönüştü :) Yazılan yorumları dikkate alabilirsin yani.

• Al sat yani aracılık

Akarı kokarı yok hatta çoğu zaman dükkanı vergisi vs yok

Tekstil olur turistk eşya olur elektronik olur hepsi bi arada olur önemli olan piyasasını incele alacak ve satacak kitleyi belirle yeter

Konunun amacı ne olursa olsun tüm gençlere özellikle üniversitede okuyanlara öneririm 1000 tl ile bile başlarsnz örneğin ben ünideyken ortalama 1 dolardan nintendo oyunları alıp fethiyede toptan 2 dolardan satardım piyasada 2,5-3 dolardı gelişi deli para kazanırdım :) bir satışta 400-500 dolar ve mal yetiştremezdm yaz dönemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 21 Temmuz 2017; 12:7:43 >
  • Faiz ile sadece paranın değer kaybetmesinin önüne geçersin.

Bilmediğin işte de parayı %98 ihtimalle kaybediyorsun. Bence yatırım piyasalarına bir göz at, faizden daha iyi getirisi olan piyasalar mevcut. Viop olabilir, Futures olabilir, Hisse Senedi veya Forex olabilir. Para kazanma ile alakalı şöyle bir yazı var, ilgini çekebilir belki.https://www.investaz.com.tr/blog/en-populer-para-kazanma-fikirleri/
  • Hocam duygulandım ya.

• Şuan 500tlden fazla birşey veriyor. Faiz oranları %13-13,5 arası
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    O zaman İslamik borç vermeye çeviririz 100bin tlye ne alıyorsa onun adına biz almış gibi yapar aynı saniye 130bin e satarız ve bunu 12 ay taksitle veya 1 sene sonra ödemesi için anlaşırız bu faiz olmuyor demi Bunu İslam adını kullanan bankalar yapıyor kusura bakmayında çocuk kandırır gibi Allah ı mı kandırdıgımızı sanıyoruz. Alttaki videonun ilk dakikalarını izle

• Aklın var ise hurda işine gir hurda al sat bu işte bir para var aklın şaşar istersen araştır kendin gör bu işte nasıl bir para olduğunu. Sen sadece al sat yap ha iş biraz pis ama getirisi çok yüksek ne demişler döt ıslanmadan balık tutulmazmış.

• 50 bin e en temiz hayvancılık olur ama yerin varsa.
  • Bitcoin al
  • Zebaniler gittikçe daha kandırıcı olmaya başladı. Güzel yapım.
  • Kuracağın işte çok deneyimli değilsen %90 batacaksın. Ekonomi şu anda biraz kırık ve senin açaçağın yer randıman alana kadar 50 bin lira suyunu çeker. Burada eline biraz para geçen herkes cafe, avizeci, pastahane falan açıyor ama 2 sene demeden kapatıyorlar. Hatta bir yerde sırayla berber, eczane, kafe ve en son fırın açıldı. Hepsi de battı. Yeni açıp da tutunabilen sadece pideciler var...

Faiz konusundaysa bilgim yok ama Türk lirasının değeri bugünlerde biraz fazla hızlı düşmüyor mu?

Benim önerim acil paraya ihtiyacın yoksa, büyümekte olan pazarlardaki (hindistan, orta asya, güneydoğu asya ve doğu afrika ülkeleri) yeni kurulmuş telekomünikasyon, hızlı tren, hava yolu şirketlerinden halka açılanlarını bulup onların hisselerini alman. 5-10 yıl bekle. Zengin ol. Hisse işine girersen sakın ha sakın petrol şirketlerinin hisselerini alma.

Ama bence en iyisi metafetamin üretip, Moldova'dan karı getirip, o karıları uyuşturucuya bağımlı yapıp arkana yaslanmak. Bangladeşten köle getirtip şantiyelerde ucuza da çalıştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 21 Temmuz 2017; 15:46:51 >

• ajira kullanıcısına yanıt
    Son paragrafa kahkaha attım resmen, o kadar da değil hocam

• Sex shop aç

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.