Şimdi Ara

50.000 TL ile ne yapılır? Faiz mi? İş Kurmak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
27.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam farklı bakış açılarıyla değerlendirmek mümkün elbette.

Faiz alan alsın, almayan almasın. Ben faiz haram diyeni de ayıplamam, faiz haram değil diyeni de... En temizi bu. Yoksa dini ve siyasi konularda çıkan tartışmalardan şimdiye kadar sonuç alındığını görmedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ailede doktor da var. Aynı şeyi o da söyledi ama maalesef. Kan tutuyor beni, ayrıca hastane kokusu da fenalaştırıyor

Ortaokul ya da lise zamanlarında serum takacaklardı. Damara bir kaç defa iğneyi sokup çıkardı hemşire, bayılmışım :))

• Altin al koy kenara. Su siralar 140₺/gr civari fiyatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bine iş yapılır mı bilmiyorum. Yapılır elbet ama getirisi ne olur bilemem. Ancak kesinlikle faize koyma çünkü faiz para kazandırmaz. Ticarette para kazanırsın veya kaybedersin, faizde para kaybetmem kesindir. 50 bin liranın her ay faizini çeksen yesen, 10 yıl sonra ana paran kuş gibi kalır.

• avmye girmeye çalışın. para avmde.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun beni sevindirmis olursunuz gercekten. Benden once Allah'i sevindirmis oluyorsunuz. Sizin icin hayirlisi olan ne ise karsiniza cikacaktir insallah.

Bende dukkanda calistigim icin goruyorum ki kriz havasi gercekten var.

• Bitcoin al zamanı seneye bu zamanlar 3 e katlarsın paranı

• 50.000 TL

Neler yapılmaz ki , ama en mantıklısı karlı ve rahat olan bir sektör bulup 10.000 TL ayırmanız , 40.000 TL'yi bankaya koymanız, sonrada 10.000 TL ' ile her şeyi hesaplayıp sektörde adım attıkça ihtiyaçlarınızı bankadan kredi çekmek için, 40.000 TL'yi ne diyorlar ona unuttum ismini , hedef olarak gösterin her neyse :D

Sonrada ilerlettiğiniz için her kademesini , her adımını hesaplayıp,düşünüp, canla sarılıp sürekli ilerletin, gece gündüz uyumayın o işte çok başarılı olmayı hayal edip her gün daha fazla planlayın.
    İhtiyaç oldukça kredi çekin.

Yani ben olsam böyle yapardım :D
  • borsaya yatırım yap derdim de sen ondan da anlamazsın ki..

• Panel al sosyal medya sektörüne gir. Kazancı güzel ve çabuk amorti edersin.

• ZEBANİ BEYLER
    DH, kalite düşmüş
  • Hisse senetleri satın alırdım

• Zebani

• Sancaktepe Belediyesi'nin Kosgeb girişimcilik eğitimine katılın (4 gün sürüyor sabah 9 akşam 5, devam zorunluluğu var. Benim bugün 3. günüm).

Eğitim sonunda size bir belge veriliyor bu belgeyi aldıktan sonra ne iş yapacağınıza karar verin, 50.000 TL hibe desteği var. Yani aşağı yukarı 50.000 liralık bir iş kurduğunuzda size yapılan ödemelerle cebinizden çıkan 10.000 TL gibi bir miktar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

network marketing sektörüne gir. Crypto trade , questra holding gibi şirketlere yatır. Riskli ama 2-2.5 ayda parayı amorti et . 1 yılda para 3.5 a katlanr

Yok öyle bir şey. Çok ağlayan gördüm 2 ay sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk çiftliği kur.

• Bir kaç kişiyle ortak ol arsa alın araştırıp ,geçen arkadaş 4 kişi 40 arbine birleşip arsa aldı müteahhit kişi başı 1+1 daire verdi adamlar 125 bine sattı. 6 aylık bir zamanda 40 bini 125 bin oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam faiz haram ama kar payi caiz. Ciddiye almamak gerek cok. Misal ben arkadasima 100.000 tl borc veriyorum ev almasi icin. Evi aliyor, 1 sene sonra bana borcunu geri oduyor. Ama evin degeri de 1 sene sonra 115.000 civarina cikiyor ve enflasyondan dolayi benim param %10 deger kaybediyor. Bu mu hak? Haram olabilecek bir sey varsa reel faizdir ki Turkiye'de reel faiz diye bir sey yok.

100 bin borç verirken, 1 yıl sonra bana 120 bin ödeyeceksin derseniz bu faiz olur. Ama 100 bin borç verirken derseniz ki 1 yıl sonra paramın o günkü değerini isterim, o zaman faiz olmaz. Türkiye'de imkansız ama, para değerleşirse 100 bin değil de 90 bin geri alma ihtimalini de göze almış oluyorsunuz böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 20 Temmuz 2017; 7:51:0 >
  • Bu yazdığımı ciddiye alıpta okumanı tavsiye ediyorum benim yaşımda 23.

Elindeki parayla hiç bir iş kurmaya kalkışma.Başka birikimin yoksa ve kurduğun işte tutunamazsan elinde avucunda bir şey kalmaz ortada kalırsın.Çalışkan birine benziyorsun 8 sene okul okumuşsun iki lisans bitirmişsin.Tavsiyem öncelikle lisansınızı bitirdiğin branşlardan KPSS ile atanmaya bak.Önce adam akıllı bir dershaneye yazıl sonrada var gücünle çalış atanırsın puanlar çok yüksek değik mühendislik ve hukuk bitirmiş birisi için KPSS sınavı kektir.Mühendis olarak atansanda avukat olarak atansanda aylık min. 4 bin TL maaş alacaksın.Bunun rahatlığını kuracağın hangi iş verebilir sana? Eğer okuduğun bölümlerden atanamazsan ataması çok iyi 2 yıllık bölümler var o kadar komik puanlarla atanıp 2.5 k maaş alıyolar.Tekrar üniversite sınavına çalışmak yorucu gelebilir ama bu bölümlerin YGS-LYS puanları da düşük ilginç bir şekilde.Bizim millette gram akıl yok bir yandan yüksek puan iş imkanı olmayan bölüm okuyolar sırf adı var diye,diğer yandan düşük puan ama devletin deli gibi eleman aldığı bölümler.Yine de sen bilirsin benimki sadece nazicane bir fikirdi.

• eğer anlarsan al 4 tane bitmain s9 7-8 ayda kendini amorti eder (şu anki piyasada). sorna yawas yawas bi makine daha alırsın büyütürsün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.