Şimdi Ara

yakışıklı olup olmadıgını anlamak ıcın birkaç yöntem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) sinek kaydı traş + 3 numara saç yaptıktan sonra yüzünüze hala bakılıyorsa tebrikler yüzünüz altın orana sahip. yani yakışıklısınız zira saç ve sakalı arka plana atarak yüzünüzü ön plana çıkardık.

2) yolda, otobüste denk geldiğiniz bebekler size baktıkları zaman gülümsüyorlarsa yakışıklı olabilirsiniz. bir araştırmaya göre bebekler, altın oranı olmayan yüzü bir tehdit olarak algılayıp, huzursuzluk duyup, kafalarını kaçırırlarmış ve ya ağlamaya başlarlarmış.

3) üzerinde fit beden yazan kıyafetler size oluyor mu? eğer oluyorsa yüzün yanında fizik olarakta çekicisiniz demektir.

ekşi den alıntıdır :D
    https://eksisozluk.com/yakisikli-guzel-olup-olmadigini-anlama-yontemleri--5651098?a=popular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 13 Mayıs 2018; 14:52:26 >

• olm ne gerek var böyle şeylere git bir kıza yanaş terslemezse yakışıklısın terslerse çirkinsin kasmayın bu kadar ki zaten yakışıklı olsanız farkında olurdunuz (aynaya bakıp of ne yakışıklıyım diyenlerden yada leş leş kızlardan ilgi görüp gaza gelenleri demiyorum)
  • Şu bebek konusu ilgimi çekti.Yakışıklı değilim, ama çoğu bebek beni gördüklerinde sürekli bana bakmaya başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Şu bebek konusu ilgimi çekti.Yakışıklı değilim, ama çoğu bebek beni gördüklerinde sürekli bana bakmaya başlıyorlar.
    Şükür etmek içindir.
  • 4) Dhye tipim nasıl ssli konusu açmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Şükür etmek içindir.

Alıntıları Göster
    O da olabilir .
  • bence cevap çok açık.hiçbir şey yapmadan kızlar gelip sizle muhabbet ediyorsa yakışıklısınız kimse sizi görmüyorsa kusura bakmayın ama yakışıklı değilsinizdir :) (not ben de 2.gruptayım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bebekler gözlüğum olduğu için sürekli bana bakıyorlar. Gözlük ilgilerini çekiyor diye zannediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

O da olabilir .

Alıntıları Göster
    Adamsın.
  • üniden kız bir arkadaş, sana zengin karı bulalım dediğinde farkına vardığım gerçek.Üstelik ben sormadan söylemişti direk nasıl etkilendiyse artık.
  • Kızlar bana bakıp gülümsemiyor , onları reddedeceğimi düşünüp egomu yükseltmemek için.

Bunlar dandik yöntemler , en garanti anlama yöntemi kızlar senle konuşurken saçlarına dokunuyor mu? Olay budur
  • bana bakıyorlar ama gülmüyorlar ben neyim

• quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Şükür etmek içindir.

Alıntıları Göster

• Test etmeden öğrenemezsin. İstediğin kadar sakalını kes, cildin bebek gibi olsun, istediğin kokuyu sık. Her kadında yemez.

Şansın varsa olur bu işler. Her kadında aynı taktikte yemez. An geliyor tüm kızlar bakıyor nedense an geliyor yüz bile vermiyorlar. Tamamiyle kadın milleti ile alakalı bir durum, benim ruh halim hep aynı. Ah kadınlar yok mu ve onların gel git zamanları. Uzak durulması gereken anlar.

Konuyu görmeden önce avatarımı değiştirdim. Sakallı barzo halime denk geldi. Bu ne yahu.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt

• Senin mantığına göre Nick Bateman tipsiz

yakışıklı olup olmadıgını  anlamak ıcın birkaç yöntem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.