Anneannemden miras kaldı elime ortalama bu kadar para geçecek bu parayla ne yapılır bir ev bile gelmiyo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
800 bin tl ile ne yapılır
-
-
Su iç, yazılım öğ... bi dk. Bu o konu değil. Güzel bir otomobil alabilirsin veya faize verebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el passat alınabilir
-
guzel bi alfa romeo al piyasa yap. Ama dikkatli kullan servisi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evden ve bitcoinden uzak dur. Yapıştır 2-3 araba al kirala.
Araba al hem gezersin hemde para değerini korur
700 bine araba al 100 bin kenarda dursun
O paraya ev alınmaz alınsadq kötü yerden
800bin ayda yaklaşık 15bin faiz getirir. koy dursun, dolar endişen varsa kkm ye koy.
not: yatırım tavsiyesi değildir.
-
başınız sağolsun 1+0 bile olsa kaliteli nezih bir yerden daire alıp kiraya verebilirsin..yok kiracıdır kombisidir akarı kokarıdır uğraşmak istemem dersen vadeliye yatırabilirsin aylık 15 bin lira getirisi olur..ama ne yaparsan yap ama bişey yap durduğu yerde hiç olmasın paran en azından enflasyona karşı paranın değerini korumuş olursun
-
Altin al
Öyle bir param olsa bu önümüzdeki yıl içinde 4.000.000 lira olurdu
1-2 yorum dışında konu tamamen servet düşmanıyla dolup taşmış
Bir mesleğiniz var ise bu işe yönelik kullanılabilir.
Sevdiğiniz bir mesleğin okulunu okuyorsanız yine buna yönelik kullanılabilir.
Okulla alakam yok ticaret severim derseniz ticarette kullanılabilir.
Bunların hiç birinden anlamam derseniz paranın tümünü dövize yada altına yatırıp değer koruyabilirsiniz.
Paranın bir kısmıyla eğer yapılmadıysa rahmetlinin mezarını yaptırmanızı tavsiye ederim.
Paranız daha hayırlı ve bereketli olacaktır.
-
herkes mal mülk demiş,ben kendine yatırım yap derim
dil öğren meslek edin dünyayı gez kitap oku ve ilerde gelir getiricek bir işe giriş
-
Öyle bir param olsa hiç düşünmem eşit ağırlıktan bir bölüm okurum, psikoloji ya da felsefe. O parayı da onun için bir teminat olarak kullanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paranın hepsini tek bir yatırım aracına yatırma. Yatırım tavsiyesi değil ancak fikir amaçlı olarak ben olsaydım, bir kısmını dövize çevirir, bir kısmını TL'den KKM'ye koyar, bir kısmını da farklı yatırım araçları ile değerlendirirdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ye iç gez toz,boşver yatırımı
-
anadoludan sıfır daire al, bulabilirsen kelepir zeytinlik vs de olur
200 bin daha koy otobüs al anadoluya kirala
-
çok güzel cafe kurulur. gelin size cafe kuralım hocam. babam bu işi yapıyor
Dostum benimle çalışırsan paranın 2023 yılı içinde 4 milyon liraya kadar da çıkarabilirsin. Beni bilen bilir paraya değer vermem çünkü çok param vardır. Yaptığım tek bir ticaret ile malvarlığımı yüzde 10 arttırabilirim. Yatırımlarım çok sağlamdır öyle bitkoin filan değil gerçek değeri olan şeylerden bahsediyorum tecrübelerimden yararlanmak istiyorsan benimle çalışabilirsin
Beyler tavsiyelerinizi okudum 2. El araba alıp rent a car a versem nasıl olur sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1-2 yorum dışında konu tamamen servet düşmanıyla dolup taşmış Bir mesleğiniz var ise bu işe yönelik kullanılabilir. Sevdiğiniz bir mesleğin okulunu okuyorsanız yine buna yönelik kullanılabilir. Okulla alakam yok ticaret severim derseniz ticarette kullanılabilir. Bunların hiç birinden anlamam derseniz paranın tümünü dövize yada altına yatırıp değer koruyabilirsiniz. Paranın bir kısmıyla eğer yapılmadıysa rahmetlinin mezarını yaptırmanızı tavsiye ederim. Paranız daha hayırlı ve bereketli olacaktır. |
Benzer içerikler
- evliyken başkasına aşık olmak
- üniversitede tutanak tutulursa ne olur
- 4 yıllıktan 2 yıllığa geçiş
- levent börek mi bülent börek mi
- evde ağırlık olarak ne kullanılır
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X