Şimdi Ara

900-950 bin TL'ye kadar aile aracı ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba... Arkadaşlar 2011 modem Accent Era aracımıza yaklaşık 12 yıl bindikten sonra farklı bir araç bakıyoruz. 900-950 bin TL'ye kadar aile aracı olacak. Artık 3 evladımızla -onlar da büyüdüler- sığmadığımız için geniş ve 2017 üstü olsun istiyoruz.

Aklımızda olan modeller:

1. Hyundai Elantra
    2. Toyota Corolla ve Avensis
    3. Ford Focus (Mümkünse 2019 model ve üstü, tabii bu paraya buraz zor)
    4. Kia Cerato ve Renault Megane

Bunlardan belirttiğimiz kriterlere uygun sizin tercihiniz ne olurdu. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim herkese hayırlısını nasip eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyseller -- 15 Ağustos 2024; 11:44:13 >

• Egea tarzı bir araç düşünebilirsiniz
  • 900 liraya hamburger menü alırsınız.

• por favor kullanıcısına yanıt

Uyandırdığın için teşekkür ediyorum kardeşim. Aceleyle yazınca... Şimdi cevabınız ne olur?

• 2021 ve üzeri Elantra alabiliyorsunuz. Lpg takılacaksa Hyundai den devam edebilirsiniz. Yok benzinli veya dizel olacaksa seçenekler çok daha fazla genişletilebilir.

Accent Era dan sonra konfor ve yalıtım olarak hepsi sizi memnun eder.

Aile kullanımı için o bütçelere ben suvlara da bakmanızı öneririm. İç mekan genişliği binek araçlardan fazla olacaktır. Tucson olur Qasqai Xtrail Sportage 3008 vs vs seçenek çok.

• veyseller V kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

900 bin liraya düzgün araç olmaz (sıfır araç)

İmkan varsa 400 bin kadar daha ekleyin ve sıfır Kia Xceed alın, ailecek, uzun yıllar güzelce kullanın.

2.el araç almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 15 Ağustos 2024; 12:4:21 >
  • 3 çocuğu olan ailenin geniş bagajli ve geniş arka koltuğu olan araçlara yönelmesi gerekir

900 bütçe ile sırasıyla

1- Avensis 1.6 manuel

2- egea cross wagon lounge 1.6d otm

3- Corolla 1.6 otm

4- Cerato 1.6 CRDi otm

Gibi seçenekleriniz olur.

Elantra,Megane,focusa sigmazsiniz eleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Ağustos 2024; 13:37:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reno megan al. beklentilerin üzerinde bir araç

• D segment altı önermem. Genişlik açısından 1.80m'den geniş bir araç bakın. Arka koltuklar B-C segment araçlarda çok kalitesiz ve dar oluyor, 3 kişi zor sığar çoğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 15 Ağustos 2024; 14:49:26 >
  • bayastronot15 kullanıcısına yanıt

O hiç aklıma gelmedi ama baktım, genişliği diğerleriyle aynı. Aslında daha modelli 1.6 dizel olabilir. Bizimkiler de beğenirse. Teşekkür ederim, öneri için

• en1gma kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Avensis'i zaten beğeniyorum. Egea Cross bilmiyordum, ona bakacağız. Diğer bahsettiğimiz araçlar birbirine çok yakın. Elantra onlardan hiç de dar bir araç değil, verilerine göre. Elantra'yı aynen Corolla gibi sorunsuz bir motora sahip olması, gücü ve konforu için tercih etmek istiyorum. Tabii 2019 üstü Focus da çok iyi. Elantra, Cerato ve Corolla önde gibi kafamda. Ama iyi bir Avensis'e hayır denmez.

• por favor kullanıcısına yanıt

Arkadaşım son limitimiz. Kredi çekmwk hiç istemiyorum. Borçlanmak zor geliyor bana. Teşekkür ederim.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Arkadaşım D segmenti Avensis'i beğeniyorum. Talismann'ı çocuklar çok istiyor. Ama ben ondan çekiniyorum, bilhassa İstanbul için. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.

• Bu araçlar arasından benim tercihim Avensis olurdu. Ama ikinci elde hızlı satabilmek sizin için önemliyse EDC şanzımana dikkat etmek kaydıyla Megane'da mantıklı.

Ben olsam bu paralara şu anda aktif olarak da kullanmakta olduğum ilk nesil makyajlı kasa Peugeot 508 bakardım. 900-950 bin bandına 1-2 parça boyalı 1.6 BlueHDI 2017-2018 508'ler kolaylıkla bulunabiliyor. D segmenti bir araç. Donanımlı, kaliteli, iyi yol tutan, güvenli ve konforlu bir araç. EAT6 şanzıman da tork konvertörlü bir otomatik şanzıman haliyle kolay kolay sorun da çıkarmıyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla kronik problemleri AdBlue tankının sorun çıkarıyor olması ve Active/Allure paketlerde gelen Head-Up Display'in arıza yapıyor oluşu. Adblue tankı arızası başıma gelmedi ama Head-Up Display arızası yaşadım. Allure paket bulursanız tadından yenmez.

Örnek teşkil etmesi açısından ilan bırakıyorum;

Bu arada mesajlarda Talisman'a da değinilmiş. 1.6 dCi motor kronikli bir motor diye biliyorum. 1.5 dCi bulunursa ama tadından yenmez. EDC şanzımana da dikkat edilirse uzun yıllar sorunsuzca binilebilir diye düşünüyorum. Talisman da Icon paket olmalı bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drknl35

Bu araçlar arasından benim tercihim Avensis olurdu. Ama ikinci elde hızlı satabilmek sizin için önemliyse EDC şanzımana dikkat etmek kaydıyla Megane'da mantıklı.

Ben olsam bu paralara şu anda aktif olarak da kullanmakta olduğum ilk nesil makyajlı kasa Peugeot 508 bakardım. 900-950 bin bandına 1-2 parça boyalı 1.6 BlueHDI 2017-2018 508'ler kolaylıkla bulunabiliyor. D segmenti bir araç. Donanımlı, kaliteli, iyi yol tutan, güvenli ve konforlu bir araç. EAT6 şanzıman da tork konvertörlü bir otomatik şanzıman haliyle kolay kolay sorun da çıkarmıyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla kronik problemleri AdBlue tankının sorun çıkarıyor olması ve Active/Allure paketlerde gelen Head-Up Display'in arıza yapıyor oluşu. Adblue tankı arızası başıma gelmedi ama Head-Up Display arızası yaşadım. Allure paket bulursanız tadından yenmez.

Örnek teşkil etmesi açısından ilan bırakıyorum;

Bu arada mesajlarda Talisman'a da değinilmiş. 1.6 dCi motor kronikli bir motor diye biliyorum. 1.5 dCi bulunursa ama tadından yenmez. EDC şanzımana da dikkat edilirse uzun yıllar sorunsuzca binilebilir diye düşünüyorum. Talisman da Icon paket olmalı bence :)

Aynı model full paket 508 kullanıcısıyım 5 seneyi aşkındır, öneri soru falan olursa cevaplandırabilirim

AdBlue tankı sorun çıkarıyor evet. Sıkıntı bana söylenen depoyu servis doldurduğu zaman gereğinden fazla doldurursa taşıp kartı yakması. Sanırsam değiştirdikleri tank ya buna dayanıklı, ya da problem uzun sürede manifest ediyor.

Head-up display bunca senedir çalışıyor. Açılırken biraz fazla ses yapıyor, sanırsam çıkaran motorun çarkları arasında kir biriktiğinden oluyor.

• drknl35 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, çok emek vermişsiniz. Önerileriniz tabii ki çok önemli. Ben hep Toyota istiyordum en başından beri. Çünkü okuduğum üniversitenin hocası Alman'ın konsolosluk, yani yeşil plakalı aracını özel izinle o Almanya'ya gittiğinde çok kullandım. Dizel Cressida diye bir arabaydı. Türkiye'de az sayıda benzinlisi var ama o dizel başkaydı. Dağ bayır gezerdik onunla, çok sağlam bir araçtı. O zamandan beri Toyota diyordum gittim Acccent Era aldım 2013 Ocak ayında, 2011 model olarak. Yine Avensis'i ciddi olarak düşünüyorum. 508'i ben de beğeniyorum aslında ama Fransız olduğu için, daha doğrusu olumsuz yorumlar da okuduğum için çekiniyorum. Talismann öneriniz için ve bilgiler için teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım. Eşim rahatsız, o iyileşsin, inşallah hemen harekete geçmek istiyorum. Teşekkür ederim. Cressida'nın resmini çekmiştim, bulursam atarım inşallah.

• drknl35 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, çok emek vermişsiniz. Önerileriniz tabii ki çok önemli. Ben hep Toyota istiyordum en başından beri. Çünkü okuduğum üniversitenin hocası Alman'ın konsolosluk, yani yeşil plakalı aracını özel izinle o Almanya'ya gittiğinde çok kullandım. Dizel Cressida diye bir arabaydı. Türkiye'de az sayıda benzinlisi var ama o dizel başkaydı. Dağ bayır gezerdik onunla, çok sağlam bir araçtı. O zamandan beri Toyota diyordum gittim Acccent Era aldım 2013 Ocak ayında, 2011 model olarak. Yine Avensis'i ciddi olarak düşünüyorum. 508'i ben de beğeniyorum aslında ama Fransız olduğu için, daha doğrusu olumsuz yorumlar da okuduğum için çekiniyorum. Talismann öneriniz için ve bilgiler için teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım. Eşim rahatsız, o iyileşsin, inşallah hemen harekete geçmek istiyorum. Teşekkür ederim. Cressida'nın resmini çekmiştim, bulursam atarım inşallah.

900-950 bin TL'ye kadar aile aracı ne alınır?

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Arkadaşım teşekkür ederim bilgiler için. Hangi model düşünülebilir?

• dacia jogger hem otomobil ruhsatlı hem geniş bagaj

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.