Şimdi Ara

900-950 bin TL'ye kadar aile aracı ne alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım güzel arabaymış ama bize uymaz bu. Anne-baba, kızım ve oğlum 20 yaşın üzerindeler artık, bir de 11 yaşında oğlum var ki; epey büyük bir aileyiz. Accent Era'ya sığamıyorken, buna hiç olmaz. Ayrıca en önemli kriter, bunun bagajı çok küçük. Bul olmaz yani. Teşekkür ederim

• muhtesemmatrix M kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. Baktım, onu düşünmüyorum.

• darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Corsaya tek başına sığılmıyor. Adam aile diyor hobbit değilse 4 kişilik hiç bir aile sığamaz bu arabaya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şekil şukul niyeti yoksa bence egea sw düşünülebilir. Cerato’da güzel tercih olur.

• Ben 1.3 tce otomatik Megane alırdım.

• benim de çocuk olduğu için benzer arayışa çıkmıştım birkaç ay önce egea alıp geçtim 1.3 dizel ustası belli parçası belli hem ekonomik hem geniş şahsen memnunum.

• dizel için 1.3 egea, benzinli için elantra/cerato derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın yakıt tüketimi sizin için önemliyse dizel modellerine bakın bu araçların benzinli hepsi çok yakar, lpg de yeni model araçlara ben tavsiye etmem.

Avensis güzel ancak 2017'den sonra üretimi durdu.

Benim tercihim elentra veya cerato olurdu hangisini daha temiz bulursanız onu tercih edin.

Megane da güzel ancak dizel motoru daha zayıf bu araçlara kıyasla ve fiyatları daha yüksek

• Bu fiyat bandında 1.6 etorq egea sw mantıklı geliyor bana. Ama yine tam bilmiyorum 1.6 benzinli egedaki otomatik sanziman nasıldır.

• 064 kullanıcısına yanıt

Aisin tam otomatik model, Peugeot EAT6'larla aynı nesil diye biliyorum. Sağlamdır

• veyseller V kullanıcısına yanıt

Düşük KM 508 1.6 BlueHDi Allure paket bulursanız iş yapar. AdBlue depo değişimi ve head-up display tamiri yapılıp yapılmadığını sorup alırsanız büyük ihtimalle başka problem görmezsiniz

Burada bahsedilen öbür birçok arabadan daha rahattır. 1.92 metre genişliğinde, bayağı da uzun sonuçta. Ön koltukların konforu bile fark ediyor, ki arka koltukta kalacak aile bireylerini düşünün hele.

Kalite açısından da Avensis'ten daha yeni olduğu için daha donanımlı olur, öbür Egea-Megane önerilerine kıyasla da çok daha kaliteli bir araç.

Talisman güzel araç olsa da EDC şanzıman masraflı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 17 Ağustos 2024; 15:21:20 >
  • kartalım kullanıcısına yanıt

Aynen... Geldiğim nokta tam da burası. Aynı düşünüyorum. En mantıklısı temiz bir otomatik dizel. Bulunamazsa sorunsuzluğuyla Elantra veya Cerato, mümkün olan en genç ve temizinden. Teşekkür ederim.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Egea'yı çocuklar pek beğenmedi. Cerato'yu ben de beğeniyorum. Teşekkür ederim.

• Skayn kullanıcısına yanıt

Megane da kesinlikle düşünülebilir. Piyasada çok fazla var, çok olanda da insan çekiniyor; ticari kullanılmışı da çok fazla olduğu için. Ama güzel araba Megane. İnşallah en hayırlısı nasip olur. Teşekkür ederim.

• Osvajac kullanıcısına yanıt

Birçok açıdan çok doğru bir karar vermişsiniz. Allah sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

• Dediğin fiyatlara en mantıklı seçim Türkiye şartlarında düşük km megane 1,33 edc. 4 yıl kullandım.

Alternatif corolla.

Manuel de olur dersen arkadaşım daha 1000km bile olmayan 2023 aralık çıkışlı 1,4 egea cross limited paket aracını memlekette bulduğu daireyi almak için satlığa çıkardı. Kapalı garaj arabası. Sarı sitede Pendik - velibaba mahallesi diye filtrelersen çıkar sanıyorum. Ama durumu acil, bekler mi bilmem.

• Buradaki hiç kimse 4-5 kişilik olacak kullanımdan haberi yok herhalde, Egea Megane falan önermişler.

• Direkt corolla alınır geçilir hocam.

• Şahsi sıralamam şu şekilde olurdu 5 kişilik geniş bir aile için:

1) Corolla. Düpedüz aile arabası zaten, fazla bir şey demeye gerek yok.

2) Megane

3) Elentra

4) Cerato

Kesinlikle hb almayın, yetersiz gelir.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz aracı gördüm, çok güzel aslında. Aşağıdaki araç sanki. Tam bu işe kalkıştım eşim rahatsızlandı, hastanede yatıyor. Ama fırsat bulur bulmaz aracımı satıp buradaki değerli yorumların da katkısıyla bir araç alacağız. İnşallah benzer durumdaki çok kişiye faydası olur yorumların. Sağ olsun birçok arkadaş yorum yapmış. Tabii ki benim tercihlerimde Corolla da en başlarda yer alıyor. Corolla ve Megane'da çok fazla seçenek, çeşit var, çok anlamayınca kafa karışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.