2021-2022 Kia Ceed 1.0 COOL DCT Alınır mı?
Merhaba.
Yaklaşık 1m civarı bütçem var ve bu bütçelerde düşük km / yaş olarak C segment bir araç bulmak çok zor. Gözüme geçenlerde Ceed çarptı ama ilan sayısı bile 10 küsur civarındaydı. Çok piyasası olmayan bir araç ama özellik ve fiyat bakımından hoşuma gitti. Bağımsız süspansiyon vs. olması da gerçekten güzel. 1.0 motorun ve şanzımanın Herhangi bir kronik sorunu var mıdır acaba? Önerir misiniz?
900 bin TL Civarina Şehir İçi Otomobil Önerisi
Arkadaslar merhaba.
İstanbulda oturuyorum. Araci %80 oraninda sehir icinde kullanacagim. Bunun disinda arada cevre illere giderim ama agirlikli olarak sehir icinde kullanacagim. Asiri km yapmadigim icin benzinli dusunuyorum ama trafikteki kullanimda fazla cebimi uzmesini de istemiyorum.
dusundugum 3 tane model var.
1) Golf 1.0 tsi comfortline. 2017 2018 / 40-80 bin km arasinda bu butcelerde mevcut ancak DSG sanzimanin basima buyuk masraf acmasindan cekiniyorum.
2) Makyajli Clio Evo paketi. Bunda da 1.0 TCE motor var. Sehir icinde yeterli ama performansina gore yakit tuketimi fazla gibi.
3) VW polo life paket.
birkac yil daha yasli tercih edip C segment almak diger B segmenti araclara gore daha mi mantikli tercih olur? Asiri km yapmadigim icin aslinda bir tik yuksek km ve yasli araba almam bana cok buyuk dezavantaj yaratmayacak ama dedigim gibi Golf tarafinda tamamen eski sahibi tarafindan nasil kullanildigini bilmediğim DSG korkutuyor.
golf kullanicisi arkadaslardan Ozellikle tavsiye bekliyorum. Cok tesekkurler simdiden.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.747 (Bu ay: 468)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası