Şimdi Ara

Honda Civic 2020 ELEGANCE FC5 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an Peugeot 301 sahibiyiz, aracı satıp üstüne ekleyerek C segment seda/SUV araç bakıyoruz ancak bütçem dahilinde 3-4 yaşında C segment temiz SUV bulmak oldukça zor. 1200-1250 civarına düşük tramerli, 50-80 bin km aralığında 2020-2021 FC5 kasa Eco Elegance önerir misiniz? Araç %75 şehir içinde kullanılacağı için LPG modeline bakıyorum, aşırı bir performans beklentimiz yok, genel olarak sanayi dolaştırmayacak, kaliteli ve hacimli bir araç önceliğimiz.

2. elde DSG'ye vs. pek girmek istemediğim için Octavia vs.'yi eliyorum açıkçası yoksa çok güzel araç o da. Focus vs. de ilgimi çekmedi. Elentra, Corolla'yı da düz atmosferik olduğu için sıcak bakmıyorum. Atmosferik alıcaksam fabrikasyon LPG'li Civic daha mantıklı geliyor.

Yalıtım problemi dışında makyajlı Elegance Civic''i önerir misiniz bu bütçelerde? Dediğim gibi çok eski araç bakmıyoruz, 4-5 yaşında, 50-80 bin km civarlarında bu paralara en mantıklı araç nedir acaba? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeuroS -- 21 Kasım 2024; 18:29:32 >

• Merhabalar, 2020 Eco Executive FC5 sahibiyiz. Söylediğiniz gibi yalıtım dışında ekstra bir sorunu sıkıntısı yok. Performans beklentiniz yok ve sanayi dolaştırmasın diyorsanız biçilmiş kaftan. Bizler yakıt avantajı için tercih etmiştik, uzun yola falan gözünüz kapalı çıkarsınız hiç de cebiniz yanmaz. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Astra K ya da 308 T9 da bakabilirsiniz yalıtım olarak daha iyi o kesin.
  • JackWondo kullanıcısına yanıt

sedan ya da suv bakiyoruz. Astra k ve 308 hb diye biliyorum.

• osmanyldz45 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam, bir kullanici olarak sizden duymam daha isabetli oldu. 301’den sonra Civic’in yalitiminin cok canimi sikacagini sanmiyorum. Bagimsiz suspansiyon vs. ile sehiricinde yeterli konforu saglayacagini dusunuyorum.

• Fd6 fc5 ve fe1 kasa Civic kullanan birisi olarak alın hocam. Aile aracıdır. İç hacim ferah geniş bagaj geniş. Sorun çıkarmaz ayrıca Civic araba piyasasının çeyrek altındır. Her zaman değerinde satılır alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buz_Adam32. -- 21 Kasım 2024; 22:55:28 >
  • Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam cevap icin. Evet civic piyasasi biraz sisik ama satarken de bunun etkisini gorururz diye dusunerek pek sorun gormedim bu durumu.

• JeuroS kullanıcısına yanıt

LPG demişsiniz de yıllık kaç km yapıyorsunuz? O para daha yeni Corolla alıyor zira.

• Sıfır golf te kampanya var. Civic yerine tercih ederim

Executive alın alabilirseniz hocam.

• Şehirler arası kullanımda atmosferik motoru ve şanzımanıyla ne kadar berbat ve konforsuz olsa bile şehir içi kullanımda çok rahat bir araba. Kaporta, yalıtım vesayire zayıftır ama sanayiye çok uğratmaz. Donanımı makyajdan sonra gayet yeterli oldu. Eğer daha çok uzun yol yapıyor olsaydınız 1.0 TSI Scala önerirdim. Civic beni uzun yolda motor+şanzıman kombinasyonu ile çok yormuştu, 1.0 TSI Polo'ya bile geçince dünya varmış dedim.
  • en1gma kullanıcısına yanıt

10-15 bin arası. Ağırlıklı olarak şehir içi kullanılacağı için Corolla daha çok yakmaz mı?

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

Manuelde olması lazım, manuel istemiyorum.

Mk4 leon da bakabilirsin

• 2020 model civic executive aracım var .bundan öncede 2009 fd6 civicim vardı.yalıtım konusu zayıf tabiki standart japon aracı.kaporta ve boyada zayıf ama diğer her yönden sorunsuz araçtır.birde alabiliyorsanız executive almaya çalışın sırf anahtarsız giriş -çalıştırma ve jant farkı için buna değer. birde makyajlı kasa alabiliyorsanız alın.2019 un 6 . ayından itibaren çıktı makyajlılar

• burada birisi paylaşmış, dün serdar bilmemne'nin chery inceleme vidyosu vardı. ordaki usta diyordu "japon arabası gibi bu da, japon arabalarında yalıtım, şase, vs.. daha zayıf, daha basit olur. alman arabaları gibi olmaz" . yani bir kalite farkını kabulleneceksin civic alıyorsan. eski şirketimde otomatik civic kullandım ara ara. ben beğenmedim. ama almanlara göre beğenmedim. yoksa kötü araba diyemem. vitesi dsg gibi değil, arkada klima üfleci olmadığı için öndekiler donarken arkadakiler pişiyor. vs.. vs.. iyi araba ama bir golf'ün yanına yaklaşamaz.

• chetyner kullanıcısına yanıt

Hocam düşük km ve temizleri bütçemi aşıyor. Zaten Elegance alırsam da makyajlı alacağım. Bence makyajlı Elegance donanımı da gayet yeterli seviyede. Temiz executive fiyatları maalesef 1300'den sonra başlıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: JeuroS

10-15 bin arası. Ağırlıklı olarak şehir içi kullanılacağı için Corolla daha çok yakmaz mı?

10 bin km için tüplü arabaya bindiğinizi değmez. 1.5 Corolla alın geçin

• en1gma kullanıcısına yanıt

Hocam hangi paket? 2023 Dream paket ile karsilastirirsam mesela civic daha dolu degil mi?

Ben olsam Civic yerine Corolla almazdım, özellikle 1.5 atmosferik direkt enjeksiyonlu lpg uyumsuz garip gurup bir motoru varken. Hem şehir içinde çok yakar hem de gitmez.

Eğer benzinli alacak olsam kesinlikle turbo modellere bakardım, 2023-2024 model Scala olabilir mesela.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.